Reklama

Reklama

Milionář Steven Price otevřel nový zábavní park s domem hrůzy a zorganizoval speciální narozeninový večírek pro svou ženu o které ví, že ho podvádí. Je však dost překvapen, když z pětice hostů není ani jeden z těch, kterým nabídl milion dolarů, když přijdou. Kromě jeho manželky se ve strašidelném zámku objevili - záhadný doktor Blackburn, sekretářka Sára, novinářka Melissa, motocyklový kurýr Eddie a podivínský pan Watson, syn bývalého majitele domu. Když se za hosty zavřou ocelové mříže a uzavřou se všechny východy, Price tuší, že něco není v pořádku, protože to není to, co sám připravil. Je možné, že dům žije vlastním životem? Šest lidí se stalo jeho vězni a čeká je noc hrůzy. Když první z nich přijde o život, ostatní si uvědomí, že tento strašidelný dům, který měl sloužit k zábavě, je domem skutečného zla. Kdo z nich přežije tuto noc? (Intersonic)

(více)

Recenze (118)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, jestli má jinak excelentní herec Geoffrey Rush takovýto film zapotřebí. Je to horor, jakých už byly natočeny desítky a ještě stovky natočeny budou. "Originální" námět i zápletka, herci mají postavy napsány tak, aby i infantilní divák záhy odhadl, kdo zemře jako první a naopak, kdo přežije do konce, ani hudební stránka není nijak výjimečná, takže to ani nemůže být jinak, než za 2 *. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Dnes pozreté po rokoch. Za mňa je to veľmi podhodnotený film. Film má veľmi dobrú atmosféru. Miestami je vtipný inokedy zas napätie nechýba. Príbeh je klasika proste sa jedná o strašidelný dom, takže nič prekvapujúce. Charakteristika postáv je slušná. Chémia medzi manželmi je tiež skvelá. Tiež tu nechýba sarkazmus, ktorý mám rád a tiež trochu perverzity čo sa týka manželov. Tieto vlastnosti pekne okorenia celý film. Jediné mínus je tesne pred koncom. Démon alebo čo to bolo vyzerá divne. Dalo sa z toho nápadu vyťažiť viac? Určite áno ale mne to neprekáža. Celkové hodnotenie za mňa je 70%. ()

Reklama

Anticque 

všechny recenze uživatele

Béčkovej horror, kterej nemá hlavu ani patu. Nejlepší část filmu je hned na začátku, kdy jde vidět pan chirurg jak si pohrává s lidma, kteří ho pak zmasej, ale jinak kam se poděl horrorovej nápad? To fakt nevim. Atmosféru to nemá, maximálně uspávající, triky tak pro malé děti, děj to nevede. Někdy se ten film tak převrátí, že nevim kde stojim. Vopravdu, moc je jim to povedlo, nechápu chlápka co touhle slátaninu natočil, jestli si myslel, že to bude trhák, tak musel bejt trhlej. ()

provitamin 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka, presne ako to máme radi. Osem ľudí, z toho 4 pozvaní hostia, manželský pár ako hostitelia, plus majiteľ domu a ešte chlapík ktorý na celý priebeh oslavy tajne dohliada. A aby som nezabudol, je tu ešte DOM, teda skôr zlo, ktoré v ňom drieme. Kedysi dávnejšie som už videl tento film a páčilo sa mi to, ale až po druhej projekcii dávam plné hodnotenie. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kombinace bizarních vražd a pokus o temnou atmosféru selhává na režisérovi William Maloneovi, který se spíše orientuje na televizní tvorbu, a podle toho film vypadá. K ruce měl více než dobré herecké obsazení, nad kterým dominoval nejlépe hrající Geoffrey Rush, ale přesto se tento horor nedokáže zbavit určité televizní lacinosti, která ho celou dobu provází. S první vraždou se sice snímek solidně rozjede, ale bez pořádného napětí a hororové lehkosti mohl sotva vzniknout nadprůměrný horor. Vypadá to tak, že nebýt slušného hereckého ansámblu, tak by sotva někdo o tento film zavadil. Jenže, tento horor vyhlížel dost ambiciozně a své ambice v čistě "béčkovém" zpracování nenaplnil. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (17)

  • Horská dráha na začátku filmu je The Incredible Hulk na Universal's Islands of Adventure v Orlandu na Floridě. (Chatterer)
  • William Malone chcel film nakrútiť v blázinci po tom, čo počas natáčania epizódy Príbehy zo záhrobia (od r. 1989) v opustenej psychiatrickej liečebni ušiel vystrašený filmový štáb z pivnice a už tam nechcel film nakrúcať. (Arsenal83)

Reklama

Reklama