Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Cruise září jako Jerry Maguire, sportovní agent, který zažívá životní krizi. Když se vší parádou přichází o práci i o přítelkyni (Kelly Preston), jeho osobní i profesionální kariéra se rázem ocitá na úplném dnu. Pak do jeho života i do jeho srdce vstupuje svobodná matka (Renée Zellweger) a Jerry si uvědomuje, že ho čeká to nejtěžší vyjednávání v životě... V sázce je totiž srdce ženy, kterou doopravdy miluje. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (242)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Veľmi divoké, normálne ako chlapík z burzy s cennými papiermi alebo akciami mi prišiel Cruise. Správanie, dej, dialógy sa mi vôbec nepáčili, tiež je to zbytočne dlhé. Okrem Goodinga Jr. mi väčšina hercov dokonca ani veľmi sympatická nebola. No nejako som to prežil, bolo to z iného súdka ako obvykle, na niečom sa dalo zabaviť, bolo svojské. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodnocení zase tolik nerozumím, protože mě nepříjde že by byl film tolik průměrný. Tonda předvádí svou suverenitu na jakou jsme v té době nebyli zase tolik zvyklí, já jej třeba v Top Gunu nikdy nemusel. Zato mě dokáže bezproblémově zaujmout v hodně jiných filmech. Co si budeme nalhávat ten člověk osobní kouzlo prostě má. Jerry Maguire mě zpočátku moc neseděl, nicméně postupem času se příběh rozjede a divák jen kouká jakou krásnou romantiku ze života nám přináší. Malý Ryan je kouzelný a Renée to také sluší. Cameron Crowe je takový trošku skrytý režisérský pojem. U mě 75% ()

Reklama

Aquarius 

všechny recenze uživatele

Väčšina Európanov asi tento film moc rada mať nebude, ale podľa mňa je skvelý. Toma Criusea nemám rád ale občas sa objaví v skutočne zaujímavých kúskoch (Magnolia, Eyes Wide Shut a prekvapivo Jerry Maguire). Cuba je skvelý a o Renée snáď ani netreba hovoriť. Veľa vecí na mňa pôsobilo skôr dojmom akejsi sebairónie, aj keď možno že bola neúmyselná. IMHO Croweov najlepší film, Vanilkové nebo bola békovina (taký Lynch pre masy). Vždy keď myslím na tento film, myslím na Ameriku, Američanov, ich náturu, spôsob života, prehnané sebavedmie a mediálnu otupelosť. To všetko v tom filme je a je len na vás ako to budete brať. Nemusí sa vám to páčiť, nemusíte to mať radi, ale každopádne by ste to mali tolerovať. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Výtečný film plný krásných myšlenek s excelentními hereckými výkony Toma Cruise, Cuby Goodinga Jr. , Renée Zellweger a malým Jonathanem Lipnickym. Film, kde si ruku v ruce podává drama, romance či sport a skvělý hudební doprovod, který režisér Cameron Crowe opravdu vybrat umí. Scéna, kdy Tom Cruise jede v autě po opuštěné silnici poté, co se mu vše zhroutilo a přepíná na rádiu jednu stanici za druhou až narazí na píseň Toma Pettyho "Free Falling" a začne zpívat, je zapamětihodná. Takových momentů je ve filmu celá řada a proto asi mám tento film tak rád... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Proboha...zvolit do hlavní role Jerryho zrovna mého nejmíň oblíbeného náboženského fanatika Toma Cruise byl spíše risk, než zisk. Nemám ráda, když je ve filmu překaramelizováno, jako je zrovna u tohoto snímku, kde snad už u toho obsahu všichni tuší, o jakou slaďárnu půjde(nedoporučuji diabetikům). Když jsem tak koukala jaké podivné a nepřitažlivé obličeje dokáže vykouzlit třeba při křiku nebo u sexuální scény(ve které měl předstírat vyvrcholení) napadla mě jedna věc - zabijte to dříve, než to naklade vajíčka ...jenže na to už je pozdě. Dovedla bych si představit i vyšší počet bodů, kdyby byl film alespoň o polovinu kratší a nerozebíral každou hloupost do detailů - tady je zjevně chyba nejen na straně režie, ale i střihu. Kdyby ve vedlejší roli fotbalisty nehrál Cuba Gooding Jr., tak bych hned po půl hodině film vypnula a pravděpodobně se o něj nezajímala. Naštěstí nyní už snímek nebude zabírat ani místo na mém disku, ale ani náhodou ho nebudu uchovávat ve své paměti. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (38)

  • Postava Erica Stoltze se jmenuje Ethan Valhere. Stoltz hrál postavu jménem Valhere i ve filmu "Řekni cokoliv...", který také režíroval Cameron Crowe. (don corleone)
  • Baseballové hřiště na konci filmu je to samé, jaké bylo použito ve filmu Hook. (don corleone)

Související novinky

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Reklama

Reklama