Reklama

Reklama

VOD (1)

Film natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina, který se, ve snaze získat pro hlavní tým americké basebalové ligy talentované hráče z Indie, pustí do netradiční náborové soutěže.
Film MILLION DOLLAR ARM natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina a jeho partnera Ashe, kteří byli vytlačeni z branže silnějšími a prohnanějšími konkurenty. Pokud rychle nepřijdou se zaručeným receptem na úspěch, budou muset definitivně ukončit svoji činnost. Jednou pozdě v noci dostane J. B. při sledování televizního přenosu indického kriketového zápasu nápad, který je tak radikální, že by mohl fungovat. Co takhle přivézt talentované kriketové hráče z Indie a naučit je baseballu? J. B., který do Mumbaie odcestuje pouze s nadaným, ale nevrlým hledačem talentů Rayem, uspořádá celostátní soutěž s názvem "Million Dollar Arm", v níž ze 40 tisíc soutěžících vzejdou dva osmnáctiletí vítězové, Rinku a Dinesh. J. B. je přiveze do Spojených států, kde mají začít trénovat u legendárního nadhazovacího kouče Toma House. Cílem je, aby s chlapci podepsal smlouvu hlavní ligový tým. (HBO Europe)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (107)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasický film, který se dá od Disneyho čekat. Je to zajímavý příběh o tom, jak udělat hvězdy ze skutečně neznámých lidí. A ono se to nakonec samozřejmě povede. Asi mám ale pro Indy slabost, což je vlastně pravda, protože se mi jejich cesta za slávou zamlouvala, stejně jako snaha jednoho člověka to nevzdat, i když původně šlo jen o peníze. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Každý deň sa tento týždeň na mňa privalí film, kde hrajú indovia a vlastne celé je to okolo ich kultúry. Zrejme to nie je náhoda, že americká produkcia sa snaží vyťažiť čo najviac z tohto miliardového štátu. Je to obrovský trh. Presne takto podobne premýšľal aj JB Berstein, keď zakladal show Million Dollar Arm. Disney sa vrhli ako Ind na kari po jeho príbehu a rozhodli sa ho sfilmovať. Mierne skepticky som sa staval ku tomuto filmu, lebo som doslava prežratý zo skutočných príbehov a športových príbehov. Rok 2014 bol pre ich rast vhodný ako slepačie lajná pre pestovanie Cannabisu. Film je prešpikovaný kvalitnými hercami hlavne vo vedľajších postavách. Máme tu Paxtona, Arkina, Aasifa Madviho. Produkcia sa rozhodla zatočiť trhom a do hlavných postáv celého filmu vybrala dvoch celosvetovo známych indických "new generation" hercov. Obaja hlavný protagonisti predstavovali dvojicu chalanov, ktorí v živote nehrali basseball a teraz sa majú presadiť až do MLB - najvyššej americkej ligy. Výber padol na Suraja Sharmu známeho z Life of Pi a Madhura Mittala - zloducha z Milionára z chatrče. Do toho ak prirátame výborne skomponovaný štýl hudby, kde sa indické tóny prelínajú s americkou produkciou a hlavné dve postavy - J.B-eho (Jon Hamm) a Brandu (Bell), ktorí sa o chlapcov v USA starali dostávame veľmi príjemný film. Až som mal pocit, že toto nemôže byť podľa skutočnej udalosti. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky klasicky Disneyovsky naivny film s pohodovou atmosferou, kde sa vsetko dobre skonci. Kedze je to o basebale, tak mi bolo divne, ze hlavnu ulohu nehral Kevin Costner, ale asi nemôze hrat vo vsetkych filmoch s touto tematikou. :). Bolo tam par hluchych miest, ktore som mal chut pretocit a skoda, ze skvela postava Alana Arkina nemala väcsi priestor. Preto davam len 3*, ale su to spokojne 3*. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Na tyhle sportovní filmy se hezky kouká, i když danému sportu rozumíte jako já basebalu (tj. vůbec). Víte, že tam vždycky bude někdo, komu se nedaří nebo je nováček, pak zamaká a stále se nedaří, pak se něco stane (deux ex machina v podobě náhody či "obrácení" původního téměř nepřítele či vyžírky) a dřina a talent přinesou slávu (a v ideálním případě i dolary). Zde jsou bonusem působivě natočené indické scény... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ruku plnou milionů má určitě producent, protože produkovat v Americe film o baseballu musí být stejně snadné, jako krájet mrkev nožem od Horsta. Upřímně - kdo už se taky bojí večer chodit spát, protože by mohl přijít nějaký další americký sen? Stačí si uvázat kravatu, zaletět do tramtárie, Vycvičit draka, pak se trochu zastydět, že to vlastně všechno děláte jenom pro prachy, sbalit buchtu od vedle a hle - jste Božan. Já vám nevím... Dívám se na americkou vlajku a říkám si "čím víc proužků, tím víc Adidas." (Dunedin, NZ) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Kalifornia a taktiež na viacerých miestach v Indii. (MikaelSVK)
  • Obaja indickí chlapci nakoniec podpísali zmluvy s Pittsburgom Pirates. Amit, ktorý dvojici robil prekladateľa, sa po návrate domov stal trénerom basseballu. Jeho mužstvo tri roky neprehralo. (vander19)
  • Hlavní postava JB (Jon Hamm) nosí hodinky Rolex Submariner. (Liqid)

Reklama

Reklama