Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Natočiť dobre fungujúcu paródiu je ťažký úkol. Mať tam nejaký vydarený vtípek, tak to dokáže každá druhá. Udržať humornú atmosféru, vhodnú stupiditu postáv a hlavne mať svoj vlastný príbeh v parodovanom príbehu, tak takých veľa nenarátate. Keďže je Nabitá zbraň dosť veľkým nepodarkom, tak sa venujme radšej zákulisným súvislostiam. Režisérom/scenáristom je scenárista Policajnej akadémie 3 a 4. Denise Richards si tu strihla svoju prvú roličku. Za 9 rokov od Nabitej zbrane si strihla bondgirl a za ďalšie tri roky klofla Charlieho Sheena. Ten si v tejto nevtipnosti strihol ultra krátku bratskú výpomoc (v tom istom roku ako NZ išli do kín jeho Žhavé výstřely 2). Samuel L. Jackson v roku 1993 ešte vôbec netušil, čo znamená slovo cool. To zistil až za rok, keď sa vďaka Pulp Fiction odštartovala jeho cool kariéra. Ak máte chuť na naozaj vydarenú paródiu, tak zvoľte Scary Movie: Děsnej biják (dvojka bola už slabšia, ale stále v pohode) alebo Žhavé výstřely 1 či 2 (tam je večné dilema, ktorý diel je lepší, ale u mňa vyhráva jednoznačne dvojka). ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A co vy tu děláte ??" - "Čekám tu na vás.." - "Jo, ale kde jste se tu vzala ??" - "Taxíkem !!" - "To chápu, ale proč ??" - "Mám auto v servisu.." ;) Jednoznačný, a také silně překvapivý, vrchol Quintanovy tvorby v podobě všehoparodie svižnější než Žhavé výstřely a nezřídka šílenější než Bláznivé střely.. Jako původně zamýšlený filmový remake parádní série Sladge Hammer by Loaded Weapon neuspěl, ovšem jako z nouze ctnost už bezvýhradně.. Některé hlášky téměř geniální, dialogy však zejména zaujmou svým důsledným šponováním, podobně jako ta camea s inkognito Willisem na čele !! ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na nejlepší zástupce žánru parodie to sice nemá, ale pořád je to slušná sranda, která si dělá srandu především ze Smrtonosných pastí a zbraní. Sice mi přišlo, že kadence fórů mohla být větší, ale i tak jsem se usmíval většinu času a díky znalosti předloh originálů byla určitě půlka scén zábavná. 85% ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Colt: Kdo jsi? Jigsaw: Jsem tvoje nejhorší noční můra. Colt: Ale ne, moje nejhorší noční můra je probudit se ráno bez penisu...... Nevyrovnaná kadencia humoru. Občas sú vtípky vtipné veľmi a niekedy sú zasa príliš odfláknuté. Sluší sa však dodať, že film je tym maximalne napchaty a tak si určite nájde niečo vtipné každý divák. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Parodia na známu sériu Lethal Weapon,tentoraz s iným dosť podobným názvom.Film je to na zasmiate a na pobavenie,nič iné v tom nehľadajte.Ide mu to celkom dobre,film ma bavil pocelý čas.I keď parodie moc nemusím solidne tri hviezdy u mňa film má.Estevez nahradil Gibsona skvelo,Jackson je obrovským plusom filmu.Len nechápem prečo robili parodiu na celkom zábavnu a nezapomenutelnú sériu Smrtonostná zbraň.Gibson a Glover boli predsa len lepší,na tom nie je čo riešiť ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Emilio Estevez a Charlie Sheen, který se ve filmu také objeví, jsou ve skutečnosti bratři. (Ryšty)
  • Produkce počítala s natočením druhého dílu a vznikl i plakát, na němž bylo napsáno "No tak, věděli jste, že k tomu dojde". Po neúspěchu v kinech byly ale práce na druhém dílu pozastaveny. (HellFire)
  • Během výměny pořekadel mezi generálem Mortarsem a McCrackenem je řečeno "Life is very short and there is no time for fussin' and fightin', my friend!" ("Život je krátký a není čas
    na křik a boj, příteli můj".). Jedná se o text k písni Beatles We Can Work It Out. (HellFire)

Reklama

Reklama