Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 3
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 3

Recenze (114)

loveless 

všechny recenze uživatele

Spin-off Upířích deníků vzniklý zřejmě kvůli popularitě Původních. Pilot a první díl jsou vykradené z Upířích deníků a trochu doplněné (nuda = TVD bez Damona). Ale potom už se to zlepšuje a je to dokonce i zajímavé, a protože se mi Klaus, Elijah i nakonec i naivní Rebekah zamlouvají, líbí se mi to a sleduji dál. Samozřejmě zde nechybí ani otravné postavy jako Marcel a jeho pohůnci a vlček Hayley, která je mi nesympatická (ale třeba si mě ještě získá, kdo ví), plus nesmím zapomenout otravné čarodějince. Zatím hodnotím velmi dobře, i když se mi přesun do New Orleans a absence Caroline moc nezamlouvá. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Na první díl jsem se podívala jen proto, abych zjistila, o co přesně v The Originals jde a co se ze seriálu vyklube, nijak jsem nepočítala s tím, že bych se na seriál dívala, protože Phoebe mi přišla v TVD strašně nesympatická a představa, že bude možná jednou z hlavních postav mě nijak nenadchla. Jenže jak už jsem začala, nemohla jsem si pomoct a podívala se i na druhý díl. No a pak už nešlo přestat, protože mě seriál opravdu chytil a dokonce už mi Phoebe ani tak nevadí. Uvidí se, jak se bude seriál vyvíjet, ale je fakt, že mě bere o něco víc než TVD. Takže ohromné překvapení! ~~ Ke konci řady mě to už začíná trošku nudit, jak se pořád všechno opakuje, každopádně pořád to ještě na čtyři hvězdičky není. ()

Reklama

Knightey 

všechny recenze uživatele

Na tenhle serial jsem zacal koukat spis z nudy. Nic pred tim, jsem na podobny styl nesledoval a nevidel. Bohuzel moje ostatni serialy nejsou uz a diky hodnoceni na CSFD jsem vybral tento. A nelituji. Je fakt ze prvnich par dilu jsem byl kompletne mimo ale postupem casu se to zlepsuje a obcas me dej mile prekvapi. Takze za me super na odreagovani u TV :) ()

mima33 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý je takpovediac povinnou jazdou pre všetkých milovníkov upírov. Prvá séria ďaleko prevýšila bolestne a pomaly umierajúci TVD. Dej je pestrý, zaujímavý a na rozdiel od staršieho súrodenca dokáže aj prekvapiť a postavy majú šmrnc. Prvá séria si zaslúži 95% a zostáva len dúfať, že druhá séria ten potenciál, ktorý tento počin má, nezabije. ()

mArtinko5MB 

všechny recenze uživatele

Pilot nič nové okrem pár faktov nepriniesol. Preto zatiaľ hodnotím iba 60%, vkladám do seriálu nádeje a dúfam, že sa neuberie teen-agerskou cestou, po ktorej kráča Vampire Diaries. Po pár častiach nadšenie a určite živšia atmosféra ako TVD. Po 3. časti 75%. Do siedmej časti začínam mať pocit, že sa to schyľuje k charakteru TVD, čo jedným slovom znamená úpadok. 65% ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Pilotní díl byl odvysílán v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), a to ve 20. epizodě 4. série. (Reesam)
  • Joseph Morgan (Klaus) vyhrál cenu na People Choice Awards 2014 v kategorii "Favorite Actor in a New Series". (MonicaPixie)
  • Cintorín, ktorý môžeme vidieť vo viacerých epizódach, je Lafayette Cemetery No. 1. Nachádza sa juhozápadne od Francúzskej štvrti v Garden District mesta New Orleans. (Sasha_K)

Reklama

Reklama