Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Co mě vždy na takovýhle hororech dokáže pobavit, že jeden hlupáček dokáže rozvrátit tradici, která už trvá stovky a stovky let. Vlkodlaci si prostě v pohodě udržují své tradice, když v tom se najde blb, který jim to všechno poku*ví. Tenhle film je "horor", v tom h odokoukat. Celou dobu jsem věděl co příjde na konci. Můj kamarád to dokonce odříkal přesně a to o tomto filmu nikdy neslyšel, neviděl. Prostě je to průhledný film, kdy se modlíte aspoň za nějaký náznak překvapení. Já jsem od začátku fandil vlkodlakům, ale bylo mi jasné, že doufám zbytečně. A ta jedna hvězdička? Za ty hony, ty byly v pohodě... ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Takový Twilight s vlkodlaky, nebo spíše vlky. Škoda, že film se více zabývá romantickou záležitostí než samotnou podstatou vlků. Bohužel, ikdyž je té romanci věnováno víc než dost času, tak uvěřitelná moc není. Hlavní hrdinkou je docela sympatická Agnes Bruckner, která je mimochodem stejný ročník jako já, dokonce jen o deset dní mladší. :-) Hugh Dancy se k ní ale moc nehodí. Myslím, že tento film měl daleko větší potenciál, zhatila jej ale směs nesmyslných záběrů, kdy pořád někdo někde skáče, běhá atd. Dobrý byl první souboj v kostele a pak samotný lov na Aidena. Přeměňování vlků za letu mi ani tak nevadilo, jen mohlo být trochu více efektně propracovanější, vše totiž působilo tak trochu pohádkově. Dokonce i vlci záporáci vypadali někdy tak trochu roztomile, než aby naháněli strach. Jinak docela pohodový filmek, který neurazí a nenudí. 65% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nůůůda. Takhle by asi okomentoval film Homer Simpson a to zcela zaslouženě jelikož neexistuje jiné slovo, které by tento film lépe vystihlo. Příběhově se film trochu přibližuje průměrnému "Underworldu" ale i ten vypadá vedle tohoto díla jako trhák. Ve filmu se nic neděje, herci jsou příšerní o tricích nemluvím a o příběhu už vůbec ne. Ruce pryč a ušetříte si 90 minut života, které jsem já bohužel promrhal sledováním týhle kýčovitý romantiky se špetkou hororu. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Když se ve filmu má objevit vlkodlak, každého hned napadnou pořádná jatka zalitá hektolitry rudé krve s hlasitými výkřiky obětí, kterým se od základů těchto chvil mění celý život. V tomto filmu si však můžete o těchto hrůzy nahánějicích okamžicích nechat leda jen zdát. Cestička v tomto filmu je vyšlapavána trochu jinačí trasou a to bez takřka násilnických gore scén. Za to si užijeme hřejivé lásky a romantiky, která dožene možná některou holčičku dojetím k slzám, stejně jako mě při pomyšlení co to tvůrci tomu záhadnému stvoření obecně udělali. Už z toho jde vyčíst, že toto pojetí se mi moc nezamlouvalo a velmi brzy jsem zjistil, že mě na to ani nebaví koukat. Co na plat celkově na odpad to však přeci jen není, to by bylo kruté, ale víckrát se na film nejspíše nepodívám a pokud patříte k těm šťastnějším a film jste doposavaď neměli možnost zhlédnout, doporučuji vřele ignorovat nadále, absolutně o nic jste vážně nepřišli... Leda o následujicí zklamání :). ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Snaha zobrazit vlkodlaky jako upiry? Boha, proc? Co tim chtel kdo ziskat? A proc zvolil tak ubohej dej a ubohou formu? Jasne, hlavni rostenka je kus a rozkosne se mraci, ale zbytek? Boha, co to bylo? Jako ze tajemno a mystika? Underworld byl aspoň akční, ale tohle prázdno? Pejsek a kocicky tocili bijak? A co to neustaly zadelany poskakovani? Moc otazek naraz, prilis malo duvodu to videt... P.S. - ale jednu vec musim vychvalit - to gesto poroby pred hlavnim vlkem, ta poklona a odhaleni sije, to se mi moc libilo ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama