Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Zajija 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbost u které jsem se, ale zasmál. A o to u parodii de, aby to byla blbost ,, v dobrém slova smyslu". Měl bych několik vídek, ale ty rád přehlédnu. Líbilo se mi že i na Stmívání došlo, už sem se bál, že nic nepříde a na konci jsem se dočkal. Místama to bylo sice až moc fekální, jenže sem se opravdu pobavil. Řekl bych, že se to Wayansovím prostě povedlo. Parodie na muzikálové filmy za *** . ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mezi tou hromadou fekálních a rasistických fórů se objevily dva skutečně dobré, nefekální a nerasistické vtipy. Alternativní konec, uvedený jen jako bonus na DVD, se mi taky líbil víc, jak celý film. Na víc jak hvězdu to ale nedá. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/desnej-dupak.html --- Parodie na taneční filmy z dílny tvůrců Scary Movie, Někdo to rád blond nebo Pidihajzlík... Na tento styl humoru prostě musíte mít náturu. Rodinný klan Wayansů se rozhodl zparodovat, co se dá, řečeno jejich slovy 'žánry za zenitem, které se samy o sobě už stávají parodiemi'. Tentokrát se vrhl na taneční filmy, avšak neodpustil si zparodovat třeba i Stmívání, Juno, a pár dalších fláků, plus pár v USA známých postav showbyznysu, ale u nás prakticky neznámých (s výjimkou Raye Charlese). Vtipy jsou skutečně hrubozrnné, ve velké většině fekální (tanečník si políbí p..del, třptivé koule, učitelka tance, co umí zpívat break pysky u přirození apod.), ale se tam se jeden či dva dobré a nefekální vtipy také objeví. Plus vtipy v obraze (na zdi visí plakát na Scary Movie 40 se sloganem: No Wayans. No Fun. No Laughs.) A protože Wayansovi jsou Afroameričané, dojde i na rasisticky motivované vtípky, např. o utlačované bílé menšině dívek na školách. Naštěstí to celé bez titulků trvá chabě přes hodinu (jen samotné titulky zaberou 10 minut), děj není podstatný, a pokud jde o závěr s taneční soutěží, ten vystřižený, uvedený jen v bonusech, má stokrát větší grády, jako by ho točil někdo jiný. Bonusy tedy nabízejí film o filmu (20:25), taneční scény (2:24), pět vystřižených scén včetně alternativního konce (8:02) - to vše s CZ titulky a trailer (1:36). ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Mierne stupidná paródia na tanečné filmy. Wayansovci to pekne roztočili, ale myslím, že to až prehnali. Väčšina vtipov bola trápna, zasmial som sa iba zopár krát, aj to len tak aby sa nepovedalo. Samozrejmosťou je slabý dej, priemerné technické prevedenie a podpriemerní herci. Hudba a zvuk na úrovni. Toť vše. 35% ()

mine.slayer 

všechny recenze uživatele

Tyhle negři jsou pánové některých skvělých parodií i některých na které se nedá koukat o těch tak trochu dělám že sem je neviděl, ale tohle je ten první případ. Spousta zábavy od začátku až do konce, která si nedělá problém dělat z jakéhokoli rasového nebo homosexuálního komplexu velkou a nemalou prdel, zabalená do spousty dobrejch songů, zásah do černýho!! A bacha na bílý.. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Jako každá parodie, tak i tahle si neodpustila pár trapností a blbostí, avšak pokud jste schopni je tolerovat, dočkáte se v tomto případě docela solidní zábavy. Ve srovnání novodobých, otřesných parodií typu Disaster Movie nebo Epic Movie to pro mě bylo vtipné, pobavilo mě to, takže účel byl splněn, jinak film samozřejmně na 3* není, ale je to parodie, takže to také tak budu hodnotit - vypnul jsem u toho, zasmál jsem se. Jsem docela rád za takovéhle filmy... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama