Reklama

Reklama

Scary Movie 4

  • USA Scary Movie 4 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Co může být ještě neuctivější, vtipnější a děsivější než Scary Movie 3? Samozřejmě Scary Movie 4! Scénárista a režisér David Zucker se znovu sešel se scénáristy Craigem Mazinem a Jimem Abrahamsem, aby v tomto pokračování velmi úspěšné série opět posunul hranice komediálního žánru. Žádný blockbuster ani popkulturní ikona nejsou před jejich zběsilým humorem v bezpečí: oběťmi nemilosrdné parodie se stávají Válka světů, Nenávist, Vesnice, Hra o život, Million Dollar Baby, Zkrocená hora a celá řada dalších filmů... Tentokrát osud zavane naivní Cindy Campbellovou (Anna Faris), která se snaží budovat kariéru v oblasti péče o nemohoucí, do domu podivné staré paní (Cloris Leachman). Jako by nestačilo, že dům je ještě podivnější než ona obskurní důchodkyně a zjevně v něm straší, bydlí hned vedle skvěle vypadající kluk (Craig Bierko) a svět navíc sužuje akutní hrozba globální mimozemské invaze. Neohrožená hrdinka se však znovu vrhá do víru událostí a snaží se rozluštit hrůzné zprávy ze záhrobí, najít lásku na velmi zvláštních místech a zachránit svět před totální zkázou. Během hledání indicií, které mohou zachránit život nejen jí, ale i celému lidstvu, se setká s hrůznými leteckými katastrofami, pozoruhodnými nevidomými dívkami, vesnickými idioty, nedbale oblečenými rappery, psychotickými lidmi, kteří se připravují na přežití globální katastrofy, mimozemskými svěrači a dokonce i s populární televizní hvězdou Oprah! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Výprava jak z české televizní inscenace, děsní herci, nulová zábavnost a naprosté dno kdysi velmi vtipného Davida Zuckera. Začátek ještě nevypadá zase až tak zle. Asi do páté minuty než-li "scénáristé" vymyslí rádoby tuze moc humorný způsob jak se zbavit Charlieho Sheena. V ten moment vám bude zcela jasné na jaké vlně se Scary Movie 4 poveze. Kdyby ten fekální buranský humor, alespoň fungoval, jenže zde není snad ani jeden byť pouze průměrný gag. Zlaté staré dobré parodie, ve kterých tvůrci chápali, že natočit znovu scénu z nějakého známého filmu obohacenou o nějaké to mlácení do hlavy prostě nestačí. A to nás čeká ještě pátý díl... ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Nestáva sa často, že mám chuť nejaký film vypnúť ale pri Scary Movie 4 sa mi to stalo viackrát. Niečo tak stupídne, imbecilné a jednoducho k*k*tské sa len tak nevidí. Možno som sa pár krát pousmial (OSN), nedajbože raz zasmial (Detroit), čo je za skoro 90 minút (áno mal som tú smolu a videl som UNRATED) naozaj "veľa". Dej som neočakával ale scenáristi sa nemusel za každú cenu snažiť sparodovať čo najviac filmov lebo tá nadväznosť je niekedy skutočne debilná a celé je to nakoniec len trápne. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Série se relativně Zklidnila. Totálně ujeté scénky vystřídaly vesměs klidnější, na sebe (ne)navazující epizodky, jejichž hlavním účelem je především zparodovat danou scénu v původním filmu. V tomto směru filmu nemohu vytknout vůbec nic, spousta menších čestných roliček je k sežrání a všechno okolo Války Světů je skutečná špička, stejně jako SAWový úvod..za ten přidávám body, protože první SAW mne naprosto znechutil. Kde ovšem nastává kámen úrazu? Ve scénách, kdy tvůrci tlačej pilu příliš do nohy. V ůvodní scéně s Charlie Sheenem se to dalo eště ustát, ale v dalších místech filmu už je to opravdu MOC. Když Cindy omývá stařenku její Močí, když Prezident USA vyšpuluje zadek na celý OSN, když Carmen Elektra vykonává potřebu v kostele.. v těchto místech Scary Movie 4 až nepříjemně sklouzává k oplzlému a nechutnému humoru nejslabšího dílu série, k 2ce. Anna faris hrát neumí, mnohé zachraňují Camea, byť vesměs dost nevyužitá ( z toho jedno naprosto nečekáne a přitom dokonale typově obsazené - alternativa za Tima Robinse z Války Světů), Leslie Nielsen má 3 scény, u mě vede ta závěrečná s kachnou a největším Plusem SM4ky je Graig Bierko, jakožto "alternativa" Toma Cruise. Ten člověk má dokonalej Timing, a podle mě bude i Velice schopným Hercem, a veškeré jeho kreace jsou prostě skvělé. P.S: neviděl jsem vystoupení Toma Cruise v té Show, ale po shlédnutí Scary movie 4 mám dokonalou představu, co tam ten chudák vyváděl... berte to jako doporučení.. já dávám čistejch 60% ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Zhulil som sa jak prasa a fajne si oddychol. Na jednotku to nema, dvojka bolo nieco strasne (zvlast hned po jednotke), trojku som vynechal, vcerajsok nelutujem. Asi 3x som sa rozrehotal (z casti preto ze som chcel, ale zase uplne nasilu to tiez nebolo), posmeskoval takmer cely cas a trapne to bolo len asi 1-2 krat. Slusne skore... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James L. Venable: 1. Games with Peoples Lives (1:34) ,2. BooYa! (1:08) ,3. Tom Wants to Die (2:36) ,4. Cindy Meets the House (1:04) ,5. A Feeling of Evil (1:11) ,6. Tom and Cindy Fall in Love (1:02) ,7. House Creatures (1:10) ,8. Mrs. Norris Gets a Bath / Encounter in the Attic (2:02) ,9. The Big Mistake (1:03) ,10. Why is the Sky So Dark? (1:44) ,11. Nothing Will Start (1:38) ,12. Destroy Humanity (:56) ,13. Cindy Speaks Japanese (1:09) ,14. Dad’s Home (2:07) ,15. I Just Don’t Get Kids (:45) ,16. Cindy Sees the Plane Wreckage / Brenda Explains (1:25) ,17. Look What They Did / Car Trouble (2:21) ,18. Cindy and Brenda are Outsiders (2:21) ,19. The President Enters the U.N. (:40) ,20. Be All You Can Be (2:01) ,21. Those of Which We Do Not Speak (1:43) ,22. A Terrible Accident / Basement Medley (2:22) ,23. The Abduction (:51) ,24. Finding Each Other in the Basket / Getting Sucked In (1:03) ,25. Cindy and Brenda Play the Game (1:53) ,26. The Final Standoff (3:45) ,27. The Way Love Can Find Anyone (1:37) ,28. Crooked Letter* Performed by Young Huss (3:41) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (23)

  • Film s rozpočtem 50 milionů amerických dolarů během prvních třech dnů promítání v USA (14. – 16. 4. 2006) vydělal 40,2 milionů dolarů. Celosvětové tržby byly 178 milionů dolarů. (imro)
  • Natáčelo se od 19. září do 11. prosince 2005 v Kanadě a Kalifornii. (Varan)
  • Když Cindy (Anna Faris) nastupuje do auta, tak auto má sundanou střechu. V dalším záběru ale jede v autě, které střechu má. (dom156)

Reklama

Reklama