Reklama

Reklama

Beckham

(seriál)
  • Velká Británie Beckham
Trailer
Velká Británie / USA, 2023, 4 h 45 min (Minutáž: 66–77 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál o raketovém vzestupu Davida Beckhama, kluka z chudých poměrů, co to dotáhl až mezi světovou fotbalovou elitu. Uvidíte i zatím nezveřejněné záběry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po příšerném Ronaldovi a ucházejícím Neymarovi jsme se od Netflixu konečně dočkali kvalitnějšího kousku. Oba zmíněné dokumenty lehce strčí do kapsy, neboť už samotná stopáž (4 a 3/4 hodiny) naznačuje, že nám má DB co říct. Ve 4 dílech se objeví jak jeho spoluhráči, rodina či trenéři včetně sira Alexe Fergusona. Je to natočené, sestříhané a odvyprávěné naprosto fenomenálně. Jediná osoba která mi moc nepřirostla k srdci je jeho manželka, ale z komentářů čtu že nebudu sám. Dokument se logicky nemůže vyhnout jak se budovala značka Beckham se všemi úctyhodnými i kontroverzními kroky. Pro fanoušky fotbalu povinnost, ale kouzlo tohoto dokumentu je v tom, že je vhodný a přístupný i pro dívky právě díky účasti Victorie Beckham. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

I když jsem dal nakonec čtyři, převládá ve mně pocit lehké mrzutosti a promarněné šance, což mě jako místního, fotbalového experta nesmírně štve! Chtělo to podle mě rozhodně víc dílů a hlavně Davidovu fotbalovou kariéru detailněji rozebrat. Jinak je to celkem fajn, člověk zavzpomíná na pár gólů, co už mu za ty roky vypadly z paměti, podívá se na pár rozhovorů se špičkovými fotbalisty a co mě dostalo nejvíc, tak to bylo patrné finále s BM ve finále LM a hlavně, posledních pět minut. Kdo zapomněl, tak rychle připomenout. Pokud  jste fanoušky Lothara Matheuse, tak dělejte, jako bych nic nenapsal, protože na ten jeho výraz v obličeji se nedá zapomenout i po tolika letech. ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Z videného mi vychádza, že bol neskutočný dríč, že rodina mu je všetkým, a že vo svojich veciach má poriadok skoro ako moja druhorodená. Nemala som vôbec tušenia, že im ten anglický národ nedal ani dýchať ... v dobrom, aj v zlom. Nič som nevedela o tej všetkej nenávisti a klobúk dole, že to ustáli. Veľmi pozerateľný dokument. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem byl, nebojím se to napsat, jedním z největších fanoušků Davida Beckhama v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. Dětskej pokoj polepenej plakátama (samozřejmě z Hattricku, resp. ProFootballu, né z Bravíčka, you twats :), měl jsem snad všechny knížky, co tu o něm vyšly, dres ManUnited se sedmičkou, dokonce i takové číčovinky jako hra na prvního PlayStationa, David Beckham Soccer (Kdo napsal místní, btw mizernou, biografii Beckse, aha?). Ano, jel jsem v tom fakt ve velkým. Tudíž jsem se na dokumentární seriál těšil, i když teda hlavně z nostalgie. Výsledek? Netflix dokumenty prostě neumí. Nebo umí, ale pobaví jen diváky v USA. Dokument je mírně dementní, různé situace zbytečně nafukuje (Kdo si ještě dneska vzpomene na červenou kartu na MS '98?), je takový povšechní a ne moc dobrý. Ale jako stroj času do doby, kdy jsem si na hlavě vyholil pruh vlasů nebo vyčesal a odbarvil číro, přesně podle mustru DB7, to zafungovalo docela obstojně. A Becks je sympaťák, ta čtvrtá hvězda spešl pro něj. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TENHLE KLUK JE JINEJ…“  Všichni tenkrát chtěli hrát a vypadat jako David... Kromě druhýho táty – Alexe Furgusona! Dokument o všem kolem něj a kterej, díky Posh (je mimochodem skvělá a spontánní), navyšuje obsah. Seznamte se s fotbalovou superstar, která přesáhla fotbal! Má to šmrnc (možná jen tý redce z MS 1998 se mohli věnovat míň), a je to natočený, tak, aby se to líbilo nejen anglickejm fanouškům… ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Britský list Sunday Times provedl fact-checking dokumentu a našel několik případů zjevného upravení skutečných událostí. (Olík)

Reklama

Reklama