Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (182)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

KDO PŘEŽIJE (Americká verze) jsem viděl několik řad a musím říct, že každá mě bavila. Naopak s českou verzí jsem ještě neměl tu čest. Hned na úvod komentáře musím dodat, že ta česká nesahá té americké ani po kotníky. Začátky byly hodně krutý a já jsem uvažoval, že to vzdám a koukat nebudu. Nakonec jsem to dokoukal. To ale nemění nic na tom, že je to hodně slabej odvar KDO PŘEŽIJE. Na můj vkus je to nehorázně dlouhý, natahovaný a se spoustou zbytečnejch a nepodstatnejch keců. Dalším hřebíkem do rakve je stopáž. Každej díl bych zkrátil minimálně o polovinu. Za mě se ani moc nepovedl výběr soutěžících. Sice jsem si i tady pár favoritů našel ale většina lidí u mě moc sympatií nesklidila. Ondřej Novotný jako moderátor tomu taky zrovna dvakrát nepřidal. Ať se radši stará o Oktagon a nesere se do podobnejch věcí. Nakonec jsem aspoň rád, že měla porota rozum a vítězem se po zásluze stal jeden z mých favoritů. Ani to však nemůže změnit moje hodnocení. Slabý 2 hvězdy. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek originální US reality show kvitují jakýkoliv pokus o její reinkarnaci pro náš trh. Zatím jsou to pokusy všechno tak nějak všelijaké. Robinsonův ostrov byl ve spoustě věcí na správné cestě, takže je trošku divné, že se nepokračuje, ale skáče se přímo do licencovaného Survivora. Tvůrci si zde hned do premiérové série pomáhají akvizicí ''celebrit'', které stojí proti zástupcům obyčejného lidu. Bohužel jsou to až na pár vyjímek možná až céčkové celebrity a účastníci různých předchozích reality show. Takže pro drtivou většinu lidí nikdo zajímavý. Rychlým výčtem co se nepovedlo - technické zpracovaní/střih/nesmyslně natahované soutěže/nesmyslně natahovaná celá show/duely/další fuck-upy jako když někoho odvolá lékař, tak se po čase zase vrátí. No vypsat všechno by bylo dost na dlouho. Celkově nejsem spokojen, snad se ale bude pokračovat a vychytají se mouchy, protože posouvat se můžeme prakticky jenom nahoru. Bohužel jsem nezvládl dokoukat formát 2x 2 hodiny týdně, protože se tam prostě nic neděje. A vlastně ani neznám nikoho, kdo by to zvládl. Stejný neduh jako Robinsonův Ostrov se tedy opakuje a je ještě dohnaný do extrému. Suma sumárum další marný pokus. Takhle se to u nás bohužel chytit nemůže. ()

Reklama

kinghome odpad!

všechny recenze uživatele

Je smutný, co zase Nova provedla s tak skvělým konceptem jako je survivor. Nejde ani tak o soutěžící nebo soutěže obecně, ale o způsob, kterým je vše sestříhané. Všichni v produkci mají strašně málo času na vytvoření něčeho zajímavého, proto má každý díl 2 hodiny. V originálním Survivoru, když to přeženu, tak každý záběr má smysl, ale tady je 95% záběrů naprostý odpad bez jakéhokoliv významu, vše je dokonce tak špatně natočené, že je skoro polovina záběrů rozmazaná nebo má někdo useklou hlavu a když už se konečně nějaký záběr povede, tak je tam nahovno zvuk. Tohle je ještě horší nez Robinsonuv ostrov a to o parník. Bohužel je to jen nepovedená parodie na Survivor, nic víc. Po dvou dílech a 4 ztracených hodinách nemám sílu pokračovat dál. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proboha proč? Tohle obří promo se vydařilo, ovšem samotná soutěž je pouze Lidl verze a nemá s původním konceptem nic společného kromě názvu. Mělo to mít rychlost, ráznost a emoce. Místo toho koukám na natahovanou taškařici. Kamerově je to strašná bída, ale ten střih? To je teprve odpad velebnosti. Všechno nám pustí 3x (co kdybych náhodou neviděl detail toho, jak tam někdo uklouzl a narazil si prdel). Do toho kvůli covidu odcházejí a přicházejí soutěžící, takže je v tom hroznej bordel. Třešničkou je moderátor, který mluví… jako… kdyby… každé… slovo… gradovalo… napětí. Přitom spíš zní jak idiot. Pokud se nestane zázrak, tak tohle dopadne vážně na dno českých reality-show. A abych nezapoměl, každým dalším dílem graduje i hudba. Prvně jsou tam nesmyslně přeboostovaně hlasitý pop hovna z roku 2000 a v dalším díle dají temně dramatickou hudbu k souboji, co spíš vypadá jako procházka po pláži. Bravo. ()

Toka 

všechny recenze uživatele

Česká, resp. turecká verze Survivoru se absolutně nedá srovnávat s tou americkou a australskou, leč stále poskytovala jistou formu zábavy. Některé změny konecpt ozvláštnily, jako např. duel na konci kmenové rady, jiné ji zase potápí, jako např. dvouhodinová stopáž. První řada trpěla na nevyvážené týmové soutěže, ve kterých se účastnila pouze určitá část daného týmu, zatímco zbytek seděl na lavičce. Druhá řada tento neduh z velké části napravila, ale bohužel začala být silně nekonzistentní oheldně pravidel a pošlapává ducha Survivora. Během 14 dílů, co jsem viděl, tam slavili asi pětkrát narozeniny. Kromě toho, že je to nezajímavý, tak co je horší, účastníkům z této skutečnosti plynuly výhody. Někdy soutěžící nedostal nic, jindy dostal jídlo, a v jednom případě byl odměněn celý tým. Můžu nad tím pozvednout obočí, ale dá se to překousnout. Co je ovšem daleko za hranou ducha této soutěže, je bezprecedentní zásah produkce do průběhu soutěže. Jeden tým měl jít na kmenovou radu. Přetdím měli soutěž o osobní imunitu, kterou vyhrál muž. Následně poté bylo oznámeno pravidlo, že na dané kmenové radě nesmí být hlasováno pro ženy. Stejné pravidlo bylo aplikované i na druhé kmenové radě. Tohle si ani americký Survivor nikdy nedovolil za dobu své existence, která čítá 43 řad. Z drsné soutěže se stala reality show konkurující Love Islandu a na to já nejsem zvědavej. Díl, ve kterém bylo poprvé zavedeno gender pravidlo je poslední, který jsem viděl a který kdy uvidím. Tahle show pro mě přestala existovat. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • Survivor sérii pro TV Nova a Markíza natáčela turecká produkce Acun Medya, která má za sebou desítky sérií. (TheSlezy)

Reklama

Reklama