Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů podobného střihu. Mezi hlavními hrdiny, kteří jsou sympatičtí jako herci i jako postavy, to správně jiskří, což je u podobných filmů základním stavebním kamenem. Jinak vás ničím asi nepřekvapí. Mě příjemně pobavil a lehce mi pozvedl náladu. Jako jeden z mála romantických filmů si jej pamatuji a občas i rád pustím znovu. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Je to prumer, ktery neurazi. Ma par moc hezkych momentu a dobrou hudbu. Emily me sice neskutecne vytacela a nechapu, jak by o holku s takovym chovanim mohl nekdo stat, ale roztomily nouma Oliver byl celkem koukatelny. Ashton me na vystave fotek vazne rozneznil a jeho pevecke cislo s kytarou bylo tresnickou na dortu. Po pokusech o zpev v aute jsem necekala, ze da byt jen notu ciste. Slusny vykon. ()

Reklama

Moogwi 

všechny recenze uživatele

Ach jo, zas ten samej konec, hned mi bylo jasný o co jde a jak to dopadne, i když se to na první pohled tvářilo jinak. Zase jeden z tuctových konců, který sme viděli už 100x, bohužel v životě to většinou chodí jinak...Kdyby to bylo na mě, udělám to uplně jinak a z diváků vytáhnu maximum emocí a všeho co v nich je, protože potenciál na to byl, jenže bohužel, takhle je to lepší nadprůměr .. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

"Uááá, jééé - ježišmarjá, já se lek'." - tak přesně tohle by ze mě vypadlo, kdybych uzřel toho tvora, Amandu Peet, už před letištěm. Navíc kdyby mi tohle vlezlo do kabinky na záchod, věděl bych, že jde o teroristický čin a že démoni pekelní vstoupili na zem. Ashton tedy taky vypadal jak idiot, ale na tu vulgární kreatůru s "pávem" v kuse v nevymáchané hubě tedy neměl. => 1) Nikoliv "Něco jako láska", ale spíše "Něco jako střevní a žaludeční potíže", 2) Pokus o navození atmosféry romantické komedie selhal. A selhal brutálně. 3) Výborná bizarní přehlídka nepovedených mutací a plastických operací obličejů, což měl být zřejmě záměr, jinak nevěřím výběru kreat.. herců. ~~~ Musel jsem kousek filmu přeskočit, nemohl jsem, prostě nemohl. ~~~ Další záběr: na pláži sedí mladé holky a zase v hubě cigáro - hodil by se navazující záběr, kterak k nim přijede princ na bílém koni, sestoupí, ze své torny vytáhne několik kartonů cigaret a všechny jim je narve do chřtánu, čímžto by se z pokusu o romantickou komedii mohla stát obstojná detektivka, vyšetřující nezvyklou lehce morbidní vraždu. Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Konec. Úžasný film. někdy si ho pro velký úspěch musím pustit znovu. Určitě. ~~~ Ano, hodnocení filmu připisuji skutečně velmi nevhodné náladě pro sledování takovéhoto filmu. Taktéž se hodí upozornit na skutečnost, že film nebyl testován na lidech a při natáčení nebyla zraněna ani jedna mozková buňka. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Jak už to bývá, na originál (Když Harry potkal Sally) to nemá. Asi to bude tím, že herectví dneska není o hraní a přestalo se točit podle scénářů. Je stokrát lepší sledovat Meg Ryan, kterak předstírá orgasmus, než herectví těchto usoplenců. Když je oba srovnám z hlediska toho, že filmy odráží a tvoří společenské hodnoty, pak konstatuji, že první verze byla o přátelství, druhá verze o sexu, jestli vůbec o něčem. Ale nesoudila bych tak přísně, že je film plytký? Který film 21. století plytký není? ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)
  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno