Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

Shit 

všechny recenze uživatele

Bill Goldberg je pěkně krutej jako santa, ale to je bohužel asi to jediný co tenhle film pořádnýho nabídne, protože ta omáčka kolem je pěkně nechutná a vpodstatě naprosto zbytečná, film by si klidně vystačil jen s řáděním santy, který bylo dobrý a hned první scéna je vrcholem filmu, dál už se jen střídá nudnej děj a zabíjení santy, herecký výkony jsou spíš trapný, ale některý scény přece jenom dokážou zabavit a hlavně to má jenom jen něco málo přes hodinu, což znamená, že než se začnete pořádně nudit, tak už je konec, takže nakonec slabší 3* ()

BaronX 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela gut, čistka v stupidní rodině - to byla docela pecka, ale postupem času to vyšumělo do ztracena. Chyběl tomu srozumitelnej děj, kvalitnější herci a závěr ... škoda mluvit (i to parádní vyvražďování postupem času sláblo - že by se tvůrce zalekli reakcí diváků?). Ale ten santa byl řízek, velmi příjemná změna od těch přeslazenejch tlouštíků. Hou hou hou !!! Každopádně dobrý záměr, slabé zpracování. Ta jedna hvězda je za Billa Goldberga. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle Santa dárky nenosí. Po prohrané sázce s andělem musel Satanův syn po tisíc let sloužit lidem, nosil jim dárky i když je z duše nenáviděl. Jenže nadešel Den vraždění a v tento jediný den v roce si to Santa pořádně užije. Pro své krvavé řádění si vybral zapadákov s pekelným jménem ve svém názvu a nikoliv náhodou. Do půlnoci nikdo nad ním nemá moc a zastavit ho může jen vychytralý plán místního dědy vynálezce a jeho šikovného vnuka. Bill Goldberg v roli naštvaného Santy je velmi stylový a na hororové komedii, kterou produkčně zaštítil Bret Rattner je jednoznačně tím nejlepším. Kdykoliv zmizel ze scény tak film ztrácel na dravosti. Je škoda, že film si poměrně rychle vyplýtval nápady úvodním vyvražděním rodiné sešlosti na štědrovečerní večeři, kdy za stolem byli k vidění James Caan, Rebecca Gayheart, Chris Kattan nebo hvězda seriálů Fran Drescher. Tahle scéna byla asi ze všech nejzábavnější. Úbytek nápadů jsem pocítil hlavně v závěrečné čtvrtině filmu, kdy jsem od finálního střetnutí se zlým Santou čekal rozhodně víc. Finále bylo bez napětí a celkem odbyté. Vražedné řádění Santy však bylo plné originálních vtípků a hlášek. A o Vánocích přijde originální vánoční hororová komedie vhod. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Docela zábavnej vánoční filmeček. Hned začátek je za 5 hvězd. Jenže i přes krátkou stopáž ( 75 minut ) si snímek svý tempo neudrží a ke konci mu už chybí šťáva úplně. Filmu nechybí spousta vtipných a vydařených scén a hlavně je tady hafol vtipných vražd. Takže nebýt toho upadajícího tempa, šel bych s hodnocením o hvězdu výš. Takhle je to průměr, ale určitě je to jeden z těch lepších vánočních snímků. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Neobvyklý nápad bohužel zpracovaný nejobvyklejším způsobem, takže vznikl dost nudnej blábol. Pravda, je tam několik hezkých vtípků (vlastní zápletka, hlášky typu: Pozor, utíkejte! Blíží se Santa! a pár drobností jako baňky-granáty, dárky-bomby atp.) jenže jinak je to i na tak krátkou stopáž strašně nudný. Nehledě už k tomu, že hlavní hrdinové nejsou vůbec sympatičtí a člověk tak začne fandit Santovi. Absolutní neexistence něčeho, co by mohlo připomínat horror je taky dost an škodu, protože ta humorná složka zas tak humorná není. Dá se říct, že celej film táhne na svých mohutných bedrech jen ze řetězu utrhnutý Santíček. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama