Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem béčkovou, přehrávanou a trapnou komedii, příznačnou pro jméno Willa Ferrella, ale dostal jsem nejlepší nášup vtipu, od zhlédnutí Lásky nebeské. Neuvěřitelný průvan do zatuchlého rybníku parodií, plný scének, které překvapivě fungují přesně tak, jak mají, to je Blades of Glory! Přehrávání dvou hlavních postav je dovedeno k dokonalosti, hlášky jsou precizně trapné a tím i vtipně, pointa filmu extra teplá a zanícení trenéra krasobruslařů, "inspirující". Finále je povznášející a po zhlédnutí jsem měl abnormálně dobrý pocit ze skvěle strávené hodinky a půl, přesně o tomhle by filmy měly být. 90% 06.02. 2010 ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Docela podařená zábava, ale absolutně ničím výjimečná. Obsazení a herecké výkony byly dobré, mám rád Willa Ferrella a v dalších rolích se objevili Jon Heder (Napoleon Dynamite), Will Fichtner (Prison Break) a Luke Wilson. Scénář byl docela zábavnej, ačkoliv nijak překvapivej, bylo jasné, že vše dobře skončí. Krasobruslařských kreací si užijete dost, stejně jako přiblblejch forků, škoda jen občas poněkud hrubozrnného humoru. Zábavná komedie, ale myslím, že se na to víckrát nepodívám. ()

Reklama

Silence 

všechny recenze uživatele

Ledově ostří... krásný odraz, stylově provedený trojitý rittberger a.... tvrdý pád na hubu. Komedie, která se měla věnovat prioritně dvoum ledově ostrým krasobruslařům, se rozmělnila slabými a slaboduchými vedlejšími liniemi. Z potenciálu, který v sobě Ferrell a Heder v těchto rolích měli, tak vidíme jen sympatické epizodky, které ale nemají šanci přerůst... stačilo by jen ve vtipný film. Někdo by si tu zasloužil tvrdý pád na... ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu byla docela nudná (jejich rvačka, vyhození, zvracení do kostýmu, zavazování bruslí, škvíra v pravidlech, apod...). Ale poté mě zaplavila pořádná sprška humoru a to v době, kdy trénovali a kdy "odjezdili" svůj první zápas, při němž bylo zmíněno, jaká je to výhoda, když jsou ve dvojici oba dva muži... :-D It was very funny! ;-)) No a pak to spadlo do takového toho standardu Ferrellových filmů (Zelená je tráva, Moje krásná čarodějka, Vánoční skřítek, Mládí v trapu...), už jsem neviděla nic nového, co by mě překvapilo, rozesmálo... Takže to bude za 3*, pánové... :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle film viděl poprvé, ani ne v polovině jsem ho vypnul. Říkal jsem si, že na ty dva buzeranty se dívat nebudu a navíc mě neskutečně sraly reklamy v televizi, které byly snad každou čtvrthodinu. Po nějaké době jsem tomu dal šanci ještě jednou – no ne že by to bylo o moc lepší, ale o trochu ano. Našel jsem tu docela dost vtipných momentů / parodování „krasobruslařských filmů“ bylo patrné, stejně jako fakt, že tvůrci i samotní herci to měli všechno u prdele…50% ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Plán Stranze a Fairchild zranit Chazze "pod kolenem a nad kotníkem" odkazuje na útok na Nancy Kerriganovou z olympijských her v roce 1994. (Bajda)
  • O jedné z hlavních rolí uvažoval i Ben Stiller. Přišla mu však příliš podobná těm které už hrál. A tak na scénu vstoupil Will Ferrell. (Siriuss)
  • To, že se Chazz a Jimmi musí dělit o zlatou medaily, kvůli systému známek s hodnocením 6.0 je odkaz na kraslobruslařský skandál ze zimních olympijských her v roce 2002. (Bajda)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama