Reklama

Reklama

Za roky, čo uplynuli od tragédie, ktorú spôsobil monštrózny krokodíl, sa ospalé mestečko pri jazere príliš nezmenilo. Nový miestny šerif James Riley (John Schneider) však legendu oživí, keď jedného dňa z člna krokodíl stiahne do vody jedného výskumníka. Do mestečka pricestuje newyorská paleontologička Emma Warnerová (Sarah Lafleurová), s ktorou šerif kedysi prežil búrlivú romancu, aby tieto tvrdenia vyvrátila alebo potvrdila. Spoločne idú k jazeru, kde Emma nájde odtrhnutú hlavu nezvestného muža. Cestou späť sa zastavia u bláznivej starej ochrankyne zvierat Sadie Bickermanovej (Cloris Leachmanová), ktorá odmieta akékoľvek ich výstrahy. Šerif s Emmou už mieria k mestu, keď ich loď napadne obrovský krokodíl, ktorá zničí šerifov čln. Čoskoro zistia, že ich nenapadol iba jeden gigantický krokodíl, ale dokonca štvorica nenažraných monštier, ktoré už stačili naklásť gigantické krokodílie vajcia... (TV JOJ)

(více)

Recenze (101)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Jezero 2“ je jeden z těch naprosto zbytečných filmů, něco, co stojí 2 milióny a má zaplácat ani ne hodinu a půl v televizi, aby tam neběželo jen zrnění, nebo jen reklamy. Tohle je podle mě hodně špatná investice, ale budiž. Oni si ti vybrali. Série by podle měla mít společného víc než jen krokodýli, ale on ani třetí díl nepřinese nic nového. Kdyby se ty peníze raději vložily do něčeho, co má alespoň trochu smysl. ()

Rodin

všechny recenze uživatele

Nemohu hodnotit, viděl jsem jen asi patnáct minut, tedy přesně tolik, abych se přesvědčil, že pokračování nijak zvláštní jedničky je nesmyslný propadák. V jedničce alespoň vystupují dobří (a známí) herci, kteří mátožnost scénáře a režijního vedení přece jen dokážou vytáhnout z podprůměru. Navíc u jedničky jsem si po docela dlouhou dobu nebyl jist tím, zda jde o vážně míněnou koninu, abych nakonec zjistil, že věc má být zřejmě laděna jako černě oděná parodie na horory... trochu východ z nouze, ale budiž. Zde zjevně tomuto pocitu měli tvůrci snahu jít naproti už od prvních minut, ovšem marně. Nehvězdičkuji, přepnul jsem. ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Může divák chtít více od "céčkového" komediálního hororu, než to, co nám nabídlo Jezero 2??..myslím, že ani ne..a to že dávka zábavy, je vskutku veliká. Posuďte sami, film je přímo prošpikovaný velmi suchými hláškami, které pobaví, krásné modelky, které sice vůbec neumí hrát, nám ukáží své krásné vnady(což chlapa potěší) a jako bonus, asi desetimetrový gumový (nafukovací) krokouš a navíc úděsné triky. Pokud se vám to zdá málo(vyhněte se tomu), všem ostatním přeji skvělou zábavu(nasmějete se dosytosti). ()

matestlust odpad!

všechny recenze uživatele

Totální sračkeřina!Herci,kterým nevěříte ani přirození mezi nohama,triky,které jsou tak strašné,že se vám chce brečet,po celý film prakticky jen kroutíte hlavou a říkáte si,zda takovouhle blbost měli tvůrci vůbec za potřebí,zvlášť když jde o pokus navodit na úspěšný první díl.Tohle je vážně provar!!! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Televizní humus, navazující (otevřeně) na podařený původní snímek z roku 1999. Absurdistán u jezera, rozbalený do té míry, že hercům nezbývá, než se tvářit neúčastně. Mohl bych je litovat, točit ale takovou hovadinu je nikdo nenutil. Některé ty ksichty zběhlejší divák i pozná, John Schneider dělal (např.) taťku mladému Supermanovi v seriálu SMALLVILLE, Cloris Leachmanová (babka, tíhnoucí ke krokodýlům mateřskou láskou) je dokonce držitelkou Oscara (za vedlejší roli v Bogdanovichově POSLEDNÍM PŘEDSTAVENÍ), kvalitu samotného snímku to ale nijak nepoznamenává. A pokud ano, určitě ne v pozitivním směru. Když odhlédnu od trapnosti režie (snaha o zneklidňující atmosféru ústí u diváka v pocit, který se dostavuje při pohledu na roční dítě, cucající si svůj palec u nohy) a triků (nefalšovaný televizně neumětelský běs), pominu "úchvatnost" herecké práce a zastavím se u scénáře, nezbude mi, než konstatovat, že něco tak blbého už mne dlouho nemučilo. Absolute video shit. 10% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama