Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Pokud by se kvality filmu měřily podle zábavností, tohle by byla špica, protože jsem se bavil královsky u těch šulinských efektů, logicky haprující na negativní sinusoidě a neuvěřitelných hereckých výkonům, kterým vévodí herecká mimika hlavní herečky, jejího japonského milence, chlápka, co řídí loď, a očividně se mu chce na záchod, ale protože kvůli těm dvou bojujícím bestiím nemůže, tak se naštve a na všechny vytáhne pistoli. Ponorka se řítí a nikdo ji neřídí. A už vůbec nikomu to nevadí. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nečudoval by som sa, ak by rozpočet Asylumu stál na financiách od ľudí, čo si chcú zahrať vo filme. Iná možnosť ma proste nenapadá. Prečo by inak stále zaberali ten komparz? Stále a na dlhé zábery v detaile. A prečo by zas a znovu pridávali nové postavy, ktoré si odohrajú svoj štek a zasa zmiznú. A dvojníci!! Okrem fakeového Bryana Cranstona v jednej z hlavných úloh, ešte napodobenina Petera Coyotea a v tej istej scéne človek, o ktorom som si dobré tri minúty myslel že je to Michael Ironside! A Lamasov come back :) A nesympatická treťotriedna pornoherečka, spolu s tým japoncom tvoriaca neuznalý, avšak jedinečný, najNEsympatickejší filmový pár vôbec. Toľko k obsadeniu. Ďalej klasické ukradnuté zábery z prírodopisných dokumentov, žiadna dramaturgia (kostýmy?rekvizity? Asylum!), opakované zábery, dokonca aj tá hláška - zas a opäť - tá hláška, ako ešte furt nie sme pripravení... Trash treba hodnotiť srdcom. A tento mi k nemu neprirástol, pretože je tak neskonale debilný a vážne sa tváriaci, až je to nuda a aj keď si odmyslím fakt, že to asi úplne vážne myslené nebolo (a že som pár krát dostal prudký záchvat smiechu), furt je to len 90 minútové nezaujímavé naťahovanie jednej jedinej scény. Scény ako sa parta magorov, u niekoho v pivnici, hrá že sú v ponorke, že sú vedci a honia príšery. Výsmech ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Kvůli zhruba třem scénám to stojí za to. Zbytek filmu tvoří taková ta klišé, která spíše serou než pobaví. Tu scénu s letadlem jsem si musel ale pro jistotu přehrát několikrát za sebou, nevím, jestli je úžasnější samotné zpracování téhle situace, nebo vůbec ten nápad, případně ta skvělá bezprostřední reakce toho nešťastníka přímo v letadle. Nechápu, proč takovéhle filmy dávají rovnou na dvd nebo video, když by to bylo stokrát lepší v kině. A fandil jsem samozřejmě Velkému Cthulhu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když se žralok zakousne do ponorky a zamává s ní, budiž, ale sundat letadlo letící v několika kilometrech, to už je umění! Nejhezčí jsou úvodní záběry zasněžených štítů hor s prostřihy do mořských hlubin. Hejno kladivounů nemá chybu! Jinak je to klasické Asylum s příšernými hereckými výkony, dobrou hudbou a pěknou kamerou. Tedy s použitím feromonů na žraloka a chobotnici bych byl skeptický, ale třeba by to fungovalo. Nemá cenu se dohadovat, proč jim neublíží ani torpédo, jelikož jde o fantastickou ptákovinu. Akce jede až na doraz a fyzikálním zákonům navzdory. Slušná komedie jako celá série nejen s megažralokem od Asylum. ()

juta odpad!

všechny recenze uživatele

To zas byla blbost... Jsem člověk, který velmi zřídka dá odpad, ale tady to jinak nešlo. Tohle je opravdu stupidní věc, která neměla být natočena. Nechápu jak se do něčeho takového někdo mohl pustit. Nesmyslné, všechno tu je špatně. Efekty - naprostá katastrofa, ty střihy na různá tlačítka, záblesky... Sice mě film tolik nevytáčel jako třeba Slipstream, ale je neskutečně hloupý a nudný. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Niektoré digitálne sekvencie súboja žraloka a chobotnice sú použité opakovane. Vidieť to napríklad vtedy, keď žralok odhryzne chobotnici jedno z chápadiel, no v ďalších záberoch ich má všetky, len preto, aby jej zakrátko žralok to isté chápadlo znovu odhryzol. (ČSFD)
  • První film od Asylum, který existuje také v divadelní podobě. (StrYke)
  • V úvode filmu sledujeme kladivohlavé žraloky a ďalšie tropické a subtropické druhy. Žiaden z nich nežije v chladných vodách Arktídy, v ktorej sa úvod odohráva. (ČSFD)

Reklama

Reklama