Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V louisianských močálech je objeveno zmasakrované tělo, a protože není první, je zmatené policii vyslán na pomoc soudní lékař Sam Rivers a bioložka Mary Callahanová. Rybář Elmer je zavede do osady tvořené obytnými čluny a domy na kůlech, obývané pestrou směsicí lidí. Sam tam vyrůstal, a tak se tu na rozdíl od Mary cítí jako doma. Od Glorie, manželky jedné z obětí, se dozví, že vše začalo před několika měsíci, kdy v jednom z mělkých úseků ztroskotala loď. Elmer jim místo nehody ukáže. Zatímco Sam s Mary prozkoumávají trosky, je napaden něčím děsivým, co se ukrývalo pod hladinou. Při pokusu o útěk nevědomky zapnou naváděcí signál, který je zachycen asijským majitelem lodi, jenž okamžitě na místo vyšle profesionálního lovce s dobře vyzbrojeným týmem. Téhož večera tajemný rybí netvor znovu zaútočí... (TV Nova)

(více)

Recenze (134)

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak v tomhle případě se rozhodně jedná o milé překvapení. V rámci ekohororu se jedná o jasnej nadprůměr. Už dlouho jsem se tak nebavil, Postavy jsou dost dobře zahraný a krví a nechutnostmi se tu také moc nešetří takže já jsem opravdu spokojen. Ty rybí potvory sice vypadali příšerně, ale vem to čert, vše jim odpuštěno sví oběti žrali krásně. Víc takovejch filmečků prosím... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ani bych nečekal, že dám 4* filmu o přerostlých/zmutovaných/geneticky upravených apod. zvířatech. Jakýsi úsudek jsem si udělal ještě před shlédnutím čistě jen podle názvu (jak českého tak původního), jenže ejhle omyl. On mě ten film bavil!!!! Možná by si autoři podobných snímků (Chobotnice, Anakonda, Pavoučí teror apod.) měli tohle pouštět jako studijní látku a vzít si z toho jedno základní poučení - jen známí herci a herečky dobrej film neudělají. Tady nehraje nikdo známej (asi jen jeden ksicht jsem viděl už jinde) a funguje to i tak. Dobře zpracovanej a zařízenej vlak, kterej když se rozjede, pořád zrychluje a už se nezastaví. Ani ty počítačové triky moc nevadí, krev (a nahatej rasta :-))) to všechno vynahradí a zakryje. A i jednotlivé rybí chody jsou docela zajímavé, stejně jako jejich vlastní skony. Naprosto vychytanou smrtí zemře ta bioložka (nebo co to je), tu jedinou nesejmou ryby, ale i tak to stojí za to. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ultimátní béčko, od kterého jsem pranic nečekal a o to více jsem dostal. Mark Dippé se prostě nezavděčí všem (viz. Spawn), ale tady na tom snímku je vidět, že ho dělal s láskou. Velice vtipně natočený gorefest s přerostlými rybkami, vietnamským veteránem pojídající srdce, černošskou čarodějkou se šedým zákalem, uchlastaným šéfem hlavní hrdinky a KOPOU dalších klišé, které ovšem pobaví. Musíte k tomu ovšem přistupovat jako k béčku, které má navíc na TV film velmi solidní efekty... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Asi jako pro ostatní velmi příjemné překvapení.Že jde o televizní produkci je sice znát dost vyditelně a i děj je dost chaboučký a kostrbatý,ale Frankenfish od prvních minut nabere neskutečné grády,v téměř strhujícím ději prakticky není chvilka na oddech,pořád se něco děje,postavy umírají jedna za druhou jak na běžícím pásu,jejich usmrcení je rozmanité a navíc umírají i postavy,u kterých to divák moc nečeká.Příjemně překvapily i efekty,které jsou dobře zpracované a není jich hlavně málo.Predátor z hlubin obsahuje sice spousta klišé,jak v ději tak v postavách,ale když jde o takovéto skvělé a zábavné zpracování,odpouští se a hodnotí se i výš,než na co samotný film skutečně má :). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 7/10/// +celkem detailní maso, v pohodě postavy, originální název .-) -nějak slabší atmosféra, hodně slabé obaszení/// Rybičky, rybičky rybáři jedou. Jedou si vás ulovit a proto na nic nečekejte a na místních hodujte. Standartní bestiální film o jedné vyvynuté bestii, která ráda maso. Tentokrát to však není stupidní. Je to celkem koukatelné, jen z toho mohl být klidně direct to DVD projekt a né jen film určen rovnou do televize. Kdyby do filmu investovali víc peněz mohlo z toho být větší žraso. Základ to totiž má dobrý./// Celkem 59% /// ()

Galerie (11)

Související novinky

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (více)

Reklama

Reklama