Reklama

Reklama

Po stopách zabijáka

  • USA Primeval (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinářů se vydá do Jižní Afriky po stopách desetimetrového krokodýla, který ohrožuje místní obyvatele. Na jednom břehu řeky je čeká lidožravý krokodýl, na druhém znepřátelené kmeny v ničivé občanské válce zuřící v džungli... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Han22 

všechny recenze uživatele

Není to zas taková hodadina, jak by se z námětu zdálo - režisér má nakoukáno a zná a používá většinu klišé, ale na druhou stranu umí připravit pořádnou akci i krvavou scénu a dát do filmu celkem fajn postavy (hláškující černoch je klišé jak sviňa, ale hláškuje vcelku slušně). Mezi plusy počítám i krátkou stopáž a spojení zvířátkového hororu s akčním filmem (v tomto případě bojem a uíkáním před místními povstaleckými bojůvkami) - díky čemuž má film spád i atmosféru a může se v pohodě řadit mezi béčkové kinoklasiky typu Chobotnice nebo Anakonda 1. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabší kousek do rodiny zvířecích hororů. Do klasické zápletky, kdy se parta amatérů snaží ulovit obrovského krokodýla (mimochodem je velice trapně počítačový), se nám snaží tvůrci vyprávět o místním diktátorovi. První polovina se docela dá přežít, ale pak se to celé rozsype a atmosféra je v tahu. 35% ()

Reklama

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem zas měl jednou něco puštěné jako kulisu. I tak mě tupost v jednání geroju amerikanskych (přesně řečeno scénáristova) dovedla tak zvednout ze židle, že jsem musel film vypnout. Po chvíli jsem to zase zapnul s tím, že když už, tak ten konec doklepu, ale bylo to nadoraz. Naprosto se míjím s logikou typu schováme se před krokodýlem v chýši v proudu řeky apod. K tomu přihodíme pár rádoby hlubokomyslných šamanových keců, skupinu typu muž s traumatem, černý hláškař, vnadná reportérka, místní chlapec se snem o zemi za velikou louží a samozřejmě teleportující se monstrum. Pche. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Kvalitních ,,krokodýlích" hororů bych si měl vážit, protože je jich samo o sobě málo, nicméně tenhle mezi ty kvalitní nemůžu zařadit.. přislo mi, že krokodýl tu nebyl na prvním místě a děj se hodně točil kolem občanský války, což mi moc nedává smysl.. kromě pohledu na pěknou africkou přírodou jsem si z toho neodnesl nic, už nikdy víc.. ()

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Neodsudzujem filmy, kde sa nachádzajú trošku väčšie plazy, či už hady alebo krokodíly. Pri zapnutí tohoto filmu som sa bál jediného, že to bude found footage, kedže to malo byť o reportéroch v afrike, ale chvalabohu nebolo. Film v sebe pekne kríži dobrodružno hororovú časť a politickú časť. Krvou sa tu moc nešetrí a nie je problém, aby krokodíl zožral decko. Dosť mi vadil kameraman a jeho akože vtipné hlášky. Inak je film po technickej stránke perfektne urobený a preto 8 z 10 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Krokodýl z úvodu skutečně existoval a měl na kontě několik desítek zabitých lidí. Ani 7 let od premiéry filmu nebyl chycen. (Chrustyn)
  • Brooke Langton a Orlando Jones spolu nepracovali poprvé. Již dříve společně natáčení snímek Náhradníci (2000). (žvanimírek)

Reklama

Reklama