Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

DandaPiper odpad!

všechny recenze uživatele

Už vidím tvůrce Primy: Cože? Německý sračky došly? To nevadí, tak si necháme udělat vlastní, přece jen jsme sousedé, tak bychom to měli mít více-méně v krvi....a taky že jo. Úplně největší průser je, když se ?seriál? snaží být tak americky akční, tragickej nebo dojákovej. O té poněkud komické, ale především trapné "Jsem policajt/ka v utajení" linii ani nemluvím. Fuj, hnus. Radioaktivní odpad, zajistit a vystřelit do vesmíru. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Cesty Primy jsou nevyzpytatelné a tak se bohužel tým nějakých skutečných odborníků na masovou zábavu vrhl směle do další práce a dal stvořiti sitcom Cesty domů. O to je vtipnější, že domů nikdo nedošel, stále se ti lidé bincají po studiu a tvoří a tvoří. Nekonečně mnoho dílů nás ještě čeká a tak nezbývá, než stanici vymazat ze své televize a nahradit zábavu něčím hodnotnějším, třeba procházkou po střepech, přiškrcováním nebo plováním v septiku. ()

Reklama

Gilli 

všechny recenze uživatele

První díly byly velmi slibné ,to postupné odkrývání důvodu nepřátelství dvou rodin bylo napínavé. S přibyvájícimi díly to už začalo být slabší. Dějové zvraty dost předvidatelné.Například už od začátku mi bylo jasné že se Romeo (Šimon) a Julie (Venda ) dají do hromady . Dialogy místy až trapné,divák lehce uhádne dopředu co kdo řekne. Herecké obsazení celkem dobré ale ani herci jako je Dolanský nebo Švehlík tam toho k hráni moc nemají.Ptačková- Vitazková tam nehraje vůbec jenom odříkavá text.(Připadá mi ve všech rolích stejná). Trochu to oživila nová postava T.Hlavačka v podáni Martina Pisaříka . A skvěla Taťjana Medvecká . Mezi českými seriály patři mezi ty zdařilejší,pokud to nebudou moc natahovat pak se to může jen zhoršovat jako třeba Ordinace v růžové zahradě.--po půl roce Stalo se to čeho jsem se obávala začali to natahovat a je to čím dál horší. Další postřeh po 80 dílech je opravdu vidět, že ten scénář píše víc lidí a začíná se jim to vymykat z ruky. Tak si vymýšlejí nehorázné blbosti. Hrůza třeba to s tím jak se ten pachatel vrátí na místo činu , nebo jak nám předkládají jestli to není Martin někam odchází zrovna, když ti dva číhají ve vile přitom každý už stoktát viděl v upoutávkách kdo je vrah!..Jestli to tak půjde dál budu muset ubrat na hodnocení .Už se na to dívám jen kvůli Pisaříkovi a Smutné. Teď/nor 2012) už se na to nedá dívát vůbec nejvíc mně vadí to vyměňování herců s Novou je to jen o komerci dějově to už je o ničem! ()

iwee23 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je na mě už trochu moc. Rozdíl mezi českými romantickými seriály a jihoamerickými telenovelami je jen ten, že poněkud teatrální výkon tamních herců je alespoň trochu uvěřitelný, jsou v něm emoce a alespoň náznak jakéhosi "herectví", což v těch českých zcela chybí. V Cestách domů, zejména u Rybové a Etzlera (který se v každém záběru-nebo snad v každé své roli?- tváři naprosto stejně!) podtrhují jejich tragický herecký výkon trapné dialogy, zoufale špatná kamera a ještě horší režie "režiséra" Adamce... ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Chápu tvůrce i herce - doba je zlá: já bych taky šla radši pucovat hajzly a zevnitř omývat žumpy, než žebrat s morénama a notorama na sociálce, stát se dalším parazitem. Chápu i televize, že tyhle exkrementózní nekonečné seriály uvádějí: zaplácne se tím místo ve vysílacím čase, asi je to lacinější než gothajský salám a navíc se tím poskytne zaměstnání pár nepříliš talentovaným ochotníkům a zpola zapomenutým páprdům. Co ovšem nechápu a nepochopím dřív, než se mi mozek smrští na velikost nezralého hrášku: proč na to lidi čumí? Raději bych tu dobu strávila šoupáním prciny po struhadle, než vejráním na takový nehorázný opruz a krmení mozkožrouta pod mou řídkou, umaštěnou čupřinou! Donutit mě někdo hrubým násilím nebo lechtáním žeber alespoň jeden díl "Cest domů" očučet, dozajista bych rozhojnila zdejší bohatou úrodu odpadů. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • V seriálu zemřelo 20 osob a 8 párů se vzalo. (M.B)
  • Během natáčení se zničilo 50 telefonů a dvě auta. (M.B)
  • Při natáčení výbuchu auta režisér trochu znejistěl ohledně využití kaskadéra namísto Jana Dolanského. Ten ve chvíli, kdy přišel na plac, požádal, aby mu pyrotechnici předvedli zkušební výbuch. Dolanský jen vykulil oči a prohlásil: "To si snad děláte srandu?" Nakonec se však rozhodl scénu natočit sám. Nutno dodat, že tato část, která ve výsledku trvá jen několik vteřin, se připravovala a točila několik hodin. [Zdroj: Kolínský deník] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama