Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

otík 

všechny recenze uživatele

Pohodičková komedie pro nedělní večer. Sice na víc to nemá, ale pro tyto příležitosti je to dobrá záležitost. Příběh bezproblémový, slušné záběry z hokeje, přijatelná Kuchařová, výborní Jastraban s Mádlem, kouzelný Vladyka. Film, který si na nic nehraje a svého diváka obdarovává hezkou, láskyplnou, i když jednotvárnou dějovou linkou včetně podařené podtitulkové scény. Hudba: Ondřej Brzobohatý ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tady se nepovedlo téměř nic ... Dalo se předpovídat, že to bude blbost, když hlavní roli hraje modelka. Taťána Kuchařová je sice pěkná, ale hrát vůbec neumí, takže se jí nedalo věřit vůbec nic. Další výběr herců se taky moc nepovedl. Původně jsem si myslela, že film bude víc o hokeji, ale mýlila jsem se. Těch pár vteřin na začátku mi vážně nestačilo. A ten konec byl na mě už moc. 20%. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak pojmout hodnocení, protože mi není příliš jasné, co jím tvůrci chtěli říci. Film plný klišé a zažitých stereotypů - chudý docent, od reality odtržený chytrolín z univerzity, hloupý hokejista, duchem chudý mafiánský směnárník, studentka filosofické fakulty je vegetariánka, kterou zajímá astrálno a jediný, kdo tento stereotyp chce narušit, je bývalá miss, partnerka boháče z NHL, která si chce dodělat v šestadvaceti maturitu právě s pomocí zoufalce - docenta. Navzdory ostatním zlatokopkám, které chtějí honem dítě, aby měly miliony z hokeje pojištěné do konce života. Na tomto půdorysu je rozehrán romantický příběh, kterému kromě vztahů mezi těmito klišoidními postavičkami dominuje ještě z mě neznámých příčin AZ kvíz. Taťána Kuchařová i celkem slušně zahrála, ale Jiřímu Mádlovi s jeho výškou věří hvězdu NHL asi málokdo. Pokud se celý film postavy chovaly stereotypně, předvídatelně, tak na závěr se chovají všichni už víceméně pitomě. Snížek nakonec po rádoby dojemném proslovu typu Láska nebeská? To není nic proti výchovnému závěru, který by měly vidět všechny dětičky! Koneckonců, příběh to byl Vánoční a o Vánocích se dějí zázraky. Opravdu nevím, proč byl tento film natočen, ale i přes všechny zápory jej beru jako pokus o moderní romatický film s nádechem humoru po česku. Jen mi trochu nesedí na veřejnoprávní televizi, ale možná vidím na TV obrazovce raději AZ kvíz, než drogerie, autopůjčovny, supermarkety, developery, prodejce aut a jiné sponzory. 40 %. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Romantická pohádka o krásné a rádoby chytré modelce, která v rozporu s dnešní realitou opustila bohatého a slavného manžela, kterého Mádl, jak ho nemám ráda, zvládl herecky docela dobře, a dala přednost vzdělanému plešatému nýmandovi Jastrabanovi. Neuvěřitelné! Proč pro větší věrohodnost neobsadili Trojana? Kuchařová sice o co líp vypadala, o to hůř hrála, ale oproti mému očekávání se zhostila role vcelku slušně. Pokud to zahrála špatně, tak proto, že sama cítila tu faleš a že to ve skutečnosti tak nefunguje. Na jejím chladném, nuceně milostném vztahu k Jastrabanovi to bylo znát. Ten konec byl očekávaný, kýčovitý a ryze americký. Jako oddechová parodie – proč ne? ()

Homer Simpson 

všechny recenze uživatele

Když už točím film o hokeji a hokejovém prostředí, tak by neuškodilo si o tom taky něco zjistit. A dalším problémem je svěřit roli hokejové ikony herci, který vypadá na 21 let a moc jako hokejista nevypadá... A kde ve filmu předvedl své herecké umění "herec" Jiří Paroubek uvedený v hereckém obsazení? ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Na trpělivého diváka čeká po závěrečných titulcích bonusová scéna . (Skarface)
  • V TV spote na posledný Rychtárov zápas je v grafike napísaná Slávia ako domáci tím, avšak zápas sa odohral v Litvínove. (Johnny.ARN)
  • V závěrečné scéně odjíždí po zápase autobus Slavie z litvínovského náměstí. To je ale od stadionu vzdáleno několik kilomterů. (MiloradMrdak)

Reklama

Reklama