Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Film, který se na jednu stranu tváří, jak boří stereotypy, aby je na tu druhou nejen nemilosrdně zneužíval, ale ještě se tvářil, jaká je to vlastně sranda. Na druhou stranu máme ty Vánoce a pánové si zjevně také zaslouží nějakou tu pohádku. Jinak si nedokážu vysvětlit, proč bych jinak měla sledovat docenta andragogiky středního věku, jak balí Kuchařovou na kecy o askriptivním statutu. Očividně je to ten diamant zahrabaný pod kupou hnoje, který si zaslouží skončit s jedinou ženou ze sektoru manželek hokejistů, která má dostačující mozkovou kapacitu na to, aby se s ní nenudil, ale aby nehrozilo, že ho někdy předčí. (A mezitím se s ní může pochlubit všem svým filďáckým kámošům.) Proč by jinak Kuchařová měla bažit po chlapovi, který nedokáže zaplatit alimenty a trpitelsky spí se svými studentkami, si nedokážu vysvětlit. Zjevně je to také součástí mnou nepochopené humorné stránky filmu. Správnej dres je zkrátka špatný. Hodně. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Červená knižnica pre starších pánov, ktorí sa neboja, že majú svoj askriptivní status, a neboja sa krásnych žien. Hokeju rozumejú všetci a ešte viac ľudí rozumie filmu a tak tu máme odpady a jednohviezdy, lebo neuveriteľná romantika. Sakra, je to film, ja som sa bavil, nie kráľovsky, ale nemalo to ďaleko. Len ma zarazila podoba s Notting Hillom, ktorý som nejako rozpozeral, a teraz som mal pocit akoby pokračovania. Vôbec netuším, čo má niekto proti Mádlovi, bol tu presne taký, ako mal byť, a že nie je veľký a svalnatý, s tým veľa neurobí. Taťána bola na začínajúcu herečku výborná, miss se vším všudy, dokonca mi párkrát pripominala Veškrnovú zamlada. Silné tri hviezdy. –––– Jó. Miss Severní Čechy. To by byl zářez! –––– Tak paranoidní, abych si myslel, že vy dva spolu něco máte, fakt nejsem. ()

Reklama

argenson 

všechny recenze uživatele

Spojení Jiřího Mádla a Miss World v manželském páru ve mně vzbudilo podezření, jestli to bude koukatelné. A kupodivu ano. První polovina je zábavná a nešetřící přirozeně vtipnými dialogy, pak to trochu ztratí dech i humor, ale i druhá půlka v melodramatické rovině je snesitelná. Velmi příjemně překvapila Taťána Kuchařová, která to uhrála dost slušně, nezklamal ani Mádl plus neselhávající Marek Taclík i ve velmi malé roli. ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Nemyslím, že by Kuchařová byla o něco horší herečka, než Krainová ve Vybíjené, nebo Herzigová v Pohádkáři. Bych řekla, že herecký "výkon" podávají podobný. No, ale hezky se na tu Táňu kouká, když už nic jiného. O ostatních se to říct nedá. A je jedno, jaký mají dres. Mádl mě úplně zklamal. Ta jeho postava to bylo peklo. Celé to bylo peklo na zemi. Scénář, situace absolutně přitažené za vlasy, dialogy... Zasmála jsem se jednou... "Vy vibrujete? To je dobře, že vibrujete, pane docente. Protože Vám to dává takový lidský rozměr." ()

cross 

všechny recenze uživatele

Trochu přestávám rozumět zdejšímu hodnocení - opravdu jsme viděli stejný film? Často mám až pocit, jako by tu byla skupina škodičů, která se automaticky jakékoliv tvůrčí snahy pocházející z ČT snaží potopit...nehledě že je hodnotí dávno před záverečnými titulky... Pro mě asi největší překvapení letošního vánočního programu - vtipná komedie s celkem originální zápletkou, naprosto profesionálně natočená a s herecky(!!!) excelující Taťánou Kuchařovou... Televizní film, který v lecčem předčí nejednu komedii určenou pro kina a ve svém romanticko-komediálním směru možná to nejlepší co u nás v posledních letech vzniklo! ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Jiří Mádl seděl při mistrovských utkáních na střídačce, záběry na ledě byly dotočeny později. (michael.sold)
  • V TV spote na posledný Rychtárov zápas je v grafike napísaná Slávia ako domáci tím, avšak zápas sa odohral v Litvínove. (Johnny.ARN)
  • Natáčelo se přímo při mistrovských utkáních Slávie, a to 1. 2. 2015 při utkání Slávia - Sparta (4:9) a 15. 2. 2015 Litvínov - Slávia (4:1). (michael.sold)

Reklama

Reklama