Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

Shit 

všechny recenze uživatele

Takovejhle masakr se prostě musí vidět, ruka která sama zabíjí a je jí vcelku jedno jestli je jejím majitelem líná veš Anton nebo jestli si to jako useknutá štráduje na školní ples kde urve kus hlavy Dextru Hollandovi z The Offspring, k tomu Seth Green s flaskou v hlave a pěkná Jessica Alba. To by samozřejmě na 5* nemělo být, ale nějak si nemůžu pomoct ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Naprosto úchylná komedie o klukovi, jehož pravá ruka má nutkání vraždit. Totální jízda, při které je možné snad opravdu vše. Zombie kamarádi jsou skvělí, hlavně při scéně nasazování hlavy na trup a následném obmotání krku izolačkou. :D Potěší i velmi mladá Jessica Alba. Jinak tyhle hororové komedie 80. a 90. let mám moc rád, škoda že už se to netočí dneska. ()

Reklama

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Tohle je ta největší kravina kterou jsem za poslední dobu viděl, k datu 9.12.2012. Nevím jak se ten kluk jmenoval, protože mi přišly jen vtipné ty scény když neovládal ruku, ale skoro jsem se pochcal smíchy. Já jako věčný puberťák se u takových kravin a různých parodií vždycky nasměju víc než dost. Určitě doporučuju člověku co se rád zasměje všemu. ()

H3LLraiser 

všechny recenze uživatele

Co dodat, přesně takovýhle ujeťárny jsou to, co na filmu miluju, člověk zkoukne dva blockbustery, nechá si skandinávsky zahrát na vážnou notu, a pak přijde tohle, film, který skutečně pobaví. A nejen že pobaví, dokonce královsky pobaví, hororové komedie jsou na tohle vždycky nejlepší, pokud jsou povedené, což ruka zabiják rozhodně je. A přesně k tomu jsou určené, nic víc, jen zábava. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

No dlouho jsem se rozmyslel, jestli to zcela odpadnu nebo ne, ale nakonec jsem vymekl, jelikoz tam bylo i par (vyjimecne vic nez 2) momentu, kde se dalo zasmat a zacatek byl taky docela fajn. Bohuzel scenarista videl hodne dobrych hororru (Evil Dead, Demoni,...)a pomyslel si, ze kdyz z nich vykradne nejake dobre scenky a myslenky, udela pekny film. To je ovsem vecny problem soudobych americkych filmaru - vykradaji a jeste spatne. Bohuzel film neni ani moc ftipny, nastesti je kratky... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Miniaturní roličku, zaměstnance rychlého občerstvení ztvárnil ve filmu bývalý člen punk-pop-rockové kapely Blink 182 zpěvák a kytarista Tom Delonge, řekl zde jedno slovo "Alright!" (Stocki)

Reklama

Reklama