Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (2 325)

sud 

všechny recenze uživatele

Nejlepší romantická komedie od doby Prázdnin v Římě a nejkrásnější vánoční film od časů Země, odkud přicházím. Richard Curtis je zkrátka scénárista par excellance - kdo jiný dokáže do jednoho filmu zakomponovat tolik příběhů a postav a vyhnul se přeplácanosti, přelidněnosti a citovému vydírání? Navíc s noblesou, inteligentním humorem a vypointováním všech příběhů. P.S.: Hugh Grant je nejsympatičtější ministerský předseda filmových dějin. P.P.S.: Taky poslouchám Joni Mitchellovou :-). 100%. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Richard Curtis | Hudba: Craig Armstrong | Produkcia: Duncan Kenworthy, Tim Bevan, Eric Fellner, Debra Hayward, Liza Chasin | Distribúcia: Universal Pictures | Štúdio: StudioCanal, Working Title Films, DNA Films | Rozpočet: 45 miliónov $ | Tržby: 246,942,017 $ || Nebeské. Jeden z najkrajších filmov, ktoré som kedy videl. Už len to, čo sa stačí udiať počas úvodnej pesníčky Christmas is all around je najlepší klip na svete :) Každučká dejová línia si ma podmanila, nebolo tam nič zbytočné - naopak, chcel som aby dĺžka filmu pribúdala. Prvý krát som skoro plakal od prejavu politika :) Prvý krát som mal pocit, že mi kradnú myšlienky samotné postavy. Láska vás odhodlá aj na naučenie cudzích jazykov pre vašu vysnenú. Videl som ho slovensky, česky, anglicky a maďarsky. A to v každom 3x :) 93% | FullHD, THX, EN DTS | Takto po rokoch je to ešte stále pekný film, ale s nadhľadom sa môže povedať, že je to presladenejšie, než kola :D ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Vy, kdo byste někdy platili zlatem za pouhou špetku dobré nálady, vás všechny zvu do předvánočního Londýna. Mám za sebou mnoho zhlédnutí a repliky předříkávám nazpaměť a stejně si mě před chvílí Curtis zase ukradl tak, že se myšlenkami nedokážu zcela vrátit. V Lásce nebeské je všechno a tudíž se tam najde i něco, co vám třeba nesedne. Jenže je toho v ní zároveň tolik úžasného, že když sečtu stydlivé chlapíky Hugha Granta a Colina Firtha, triumfálního Billa Nighyho, nezapomenutelně krásnou Keiru Knightley, nenápadného anděla Rowana Atkinsona nebo několikavteřinové cameo kouzelné Elishy Cuthbert, vychází mi příliš mnoho dokonalosti na jeden film. Nejlepší romantická komedie a jedno z mých top 10. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Aby ten příběh nebyl moc jednoduchý , je jich tam rovnou hodně , což je možná trochu na škodu. Ale pravda je , že je stále na co se dívat. Všichni herci hrají skvěle a Hugh Grant jako premiér a Billy Bob Thornton jako prezident mě vyloženě rozesmáli , krásná ( asi už typická ) rolička Rowana Atkinsona. Pěkné , pěkné , pěkné , fakt jsem si to užila. Jen malá poznámka, kdyby střihač použil nůžky a pár motivů vystříhal, bylo by to dokonalé. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Curtis se svým životním dílem plným lásky, optimismu a víry v lepší zítřky ovládl hned dva žebříčky najednou. U kategorie vánočních filmů to není překvapení, protože tam je konkurence slabší. Jeho vztahová mozaika však kraluje i silně zastoupeným romantickým komediím. Hodně mu samozřejmě pomohlo obsazení kompletní britské herecké smetánky a třešničkou na dortu je účast Elishy Cuthbert. Závěrečný běh vždy dojme. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (95)

  • Točilo se v kulisách, na jejichž výrobu padla většina rozpočtu. (cariada)
  • Role Karen předepisovala Emmě Thompson baculatější tvary, než jaké má ve skutečnosti. Patřičného efektu bylo dosaženo větším oblečením. (don corleone)

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama