Reklama

Reklama

VOD (1)

Kráľovná zápasí so smrťou v púštnej oáze. Jej syn Prince sa vydáva na zúfalú cestu hľadať mýtický liek, ktorý by ju zachránil. Mladík sa čoskoro ocitne v smrteľnom nebezpečenstve, keď ho prenasleduje Warlord (James Franco) so svojou zločineckou bandou na motocykloch. Prince sa zoznámi s atraktívnou androidkou Ash (Suki Waterhouseová), ktorá má vyššie ambície, než len poskytovať sex a iné služby miestnym bojovníkom. Bude sa môcť Prince spoľahnúť na svoju novú priateľku Ash, keď sa dostane do rúk démonickej ženy, známej ako Drug Lord (Milla Jovovichová)? (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (74)

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Až ma to bolí, písať recenziu na tento film, ktorý nikdy nemal uzrieť svetlo sveta. Do snímky som sa pustil zrejme z rovnakých dôvodov ako vy. Hrá tam Milla Jovovich a James Franco a miestna galéria vyzerá, ako fucking Mad Max. Ono je to ale neskutočná Uwe Boll chujovina. Neviete či to máte brať vážne, alebo to robí na niečo paródiu. Franco a Jovovich sú úplne šialení, prajete si rýchlo po tom pustiť niečo s nimi v iných rolách, aby ste na tieto zabudli. Hudbu si dovolím napísať, že aj by som vybral lepšie songy. Najhoršie je, že ani neviem čo by filmu pomohlo dostať ho po nejakých opravách aspoň na ten priemer. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl velkej průser, zase si nějakej feťák léčil mindrák a musel tam narvat citečky, rodinný hovnoty a diskuze o bohu. Lucka Lojová, tam byla naprosto zbytečná a ten slizkej cigoš co hrál jejího synka, byl tak na facku lopatou na sníh. Nebejt naspídované Milušky Jogurtové a extra odpornýho padoucha Frantíkovic Jeníka, pár koziček a trochu digitální krve, tak dám odpad. 9% ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Ugh... Mega ultra low budget kousek natočený snad ve třech rozpadlých opuštěných lokacích a v poušti, jistě o mnoho řádů levnější než třeba Mad Max nebo Vodní svět. Nedivil bych se, kdyby většinu rozpočtu spolkli přehrávající Franco a Jovovich, kterou už si teda po téhle zfetované divošce dovedu představit třeba i v roli Harley Quinn. Předlohu psal předpokládám podobně zfetovaný autor, kterému se asi jedné noci zdálo o lesbické sexy robotce plnící přání na povel, tak okolo toho postavil nějaký pseudoděj a prohlásil to za scénář. Proč je do role matky, kterou by odehrála kdejaká komparzistka, obsazená Lucy Liu, to jsem vůbec nepochopil - leda že by si ji připravovali na naivně očekávaný další díl. Mila Jovovich by jistě zaujala i v hlavní roli robotky, ale nutno uznat, že ta postava herecky nenabízí vůbec nic, tak se Mile nedivím, že si radši střihla vyšinutou drogovou královnu. Spolu s robotkou se podobně nepředvedl ani Prince. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nic objevného. Taková postapo pohádka s jedním princem, fakt, ale fakt zlými čerty, jednou drogovou královnou a lesbickou robotkou. Příběh vlastně není - synek se v hnusném světě po válce lidí a robotů vydává do zlého světa najít lék pro matku a cestou narazí na hnusné, ale fakt hnusné lidi, zázrakem vše přežije a vrátí se domů. Možná si ty dvě lesby vyslouží ještě druhý film. Btw, Lucy Liu na tom musí být hodně špatně, když hraje v takové kravině, a navíc tady ani jednou nemá ani jednu bojovou scénu! Wtf? ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, viděl jsem tady už hromady komerčního středoproudovýho filmovýho sajrajtu v červenejch číslech a takovouhle roztomile zhulenou ujetost posílá místní členstvo do černejch? Vox populi, vox bovum. Jestli nemáte rádi/pochopení pro nadsázku, tak si to snad radši ani nepouštějte. Tak dobrý jako novej Mad Max to sice zdaleka není, ale... Kdo máte v oblibě starý praštěný postapa z časů VHSek, neměli byste být zklamaní. Je v tom fantasmagorie, romantika, lyrika i epika, lesbismus, nechtěně (anebo chtěně?) komická přitroublost a naivita, něco násilí, hodně pěkná heterochromická roboblondska i hodně pěkný polopouštní exteriéry... Doporučují nejmíň čtyři z pěti milců oldschoolových béčkových bijáků. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama