Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

No sledoval jsem to, sledoval, pravda... Nějak se to prostě dalo i když nic světoborného to nebylo, v té době nebyla ale zas na druhou stranu taková nabídka seriálů jako dnes. Co potom takový seriálový závislák jako já měl dělat? Dnes něco takového sledovat znovu by byla už naprostá ztráta času, v určité fázi mého života jsem to ale viděl jinak. Verdikt: 2 1/2* a 65 %. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

"Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík." Stojím si za tím, že tenhle průměrný až podprůměrný seriál měl snad tu nejlepší znělku a úvodní titulky. Dál už žádný klad nevidím, maximálně Renův chopper a Bobbyho Hummer. ()

Reklama

kkarx 

všechny recenze uživatele

Skoro všem se Odpadlík ve své době líbil, přesto málokdo je ochotný dát víc jak dvě hvězdy. :) Jasně, z dnešního pohledu působí asi směšně a zastarale, ale v 90. letech to byla jedna z mála možností jak trochu poznat úplně jiný svět, než ten ve kterém jsme žili tady. Nekonečné dálnice v americké krajině, nadupaná motorka, pěkný holky, sympatickej hrdina, slunné pláže atd. - všechny ingredience jak okouzlit to tenkrát mělo. Mladší publikum určitě neurazí ani dneska, starší může zaujmout leda jako oddychovka po práci. A pořád lepší dětem ukázat tohle než totální zhovadilosti typu Ztraceni. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Pamatujete? „Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík.“ Nejlepší akční seriál mýho každýho dne školáka, kdy měl přednost před úkolama z "matiky a čejáku"... Nostalgie za 95% ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Já se skoro vždy bavil, sice každý díl vykrádal co se dalo ( Psycho, Dráculu- ano i Vincent Black bojoval s "úpírem", Ramba, Přání zabít, Studený jako kámen atd...), ale vžd to byla prča. Vyděl jsem snad všechny díly a každý minimálně 3krát a vůbec se za to nestydím:-) a díky Vincovi a Nicku Slaterovi jsem si nechal i narůst dlouhý vlasy!! ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)
  • Hlavného záporáka, Donalda "Dutcha" Dixona, si zahral autor a producent seriálu Stephen J. Cannell. (m.a.t.o.)
  • Černý Hummer H1 ,kterým v seriálu jezdí Bobby Sixkiller (Branscombe Richmond), patřil ve skutečnosti hlavnímu protagonistovi Lorenzu Lamasovi. (korbitch22)

Reklama

Reklama