Reklama

Reklama

Věřte nevěřte

(seriál)
  • USA Beyond Belief: Fact or Fiction
Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Horor / Sci-Fi
USA, (1997–2023), 49 h (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Jonathan Frakes (průvodce), James Brolin (průvodce), Johnny Whitaker, Don LaFontaine, Joel Gretsch, Jewel Staite, Hector Elias, Emily Holmes, Frances Bay (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(51)

Vyzkoušejte si svůj úsudek! Uhádnete, které z pěti nabízených příběhů napsal scenárista a které přinesl sám život? Zahrajte si s námi neobyčejnou hru s tajuplnými příběhy... (oficiální text distributora)

Recenze (587)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Věří snad někdo tomu, že tento komentář někdo napsal? Ale kdeže, je to čirá fikce." Taky jsem párkrát věřil - nevěřil, ale poměrně záhy jsem dospěl k závěru, že tady se ty příběhy cucají z prstu u nohy a nakonec bylo snadné uhodnout správnou odpověď. Megaptákovina byla vždy pravdou a relativně normální příběh fikcí. Čest výjimkám, ale mě to rychle přestalo bavit. Blbce ze sebe umím udělat přirozeněji. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé příběhy jsou zajímavé a pokud Vám nedají spát, buďte si jisti, že přesně to tvůrci chtěli!!! Možná je něco mezi nebem a zemí, ale všimněte si, že ty nejneuvěřitelnější příběhy bývají pravdivé....Je to práce scénáristů? - ptá se průvodce pořadem.. Určitě je!! - Vždy totiž ten tajemný "moderátor" odpoví: " něco podobného se stalo tehdy a tehdy, tam a tam " == příběhy jsou napsány tak, aby zapůsobily, vedle pravdy možná jen stály... ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Já prostě musím dát plný počet. Je mi celkem jedno, kdo tam hraje, jak je díl natočený a jaká je v něm hudba. Všechno je to tak roztomile blbý, až mě to fascinuje. Jonathan Frakes se tváří naprosto neuvěřitelně a jeho uvedení každého dílu jsou k popukání. Náměty samotných příběhů jsou dokonalé. Stalo se koncem šedesátých let na Středozápadě. No geniální. A co příběh o muži, který přišel o nohu, aby našel svou hrdost a o druhém muži, který ztratil hrdost a pak taky nohu... ))))) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Perfektní seriál, na který jsem se díval jako malý a pěkně se při tom bál a nechodil do sklepa :D A vlastně pokud si ho i teď pustím večer a je tam nějaký strašidelnější díl, tak mám taky nahnáno. Oba moderátoři, kteří se po 1. sérii prohodili, jsou výborní a skvěle si hrajou se slovy. Po tolika letech jsem se na to zase začal dívat, navíc na youtube najdete všechny díly ze všech čtyř řad, takže doporučuju. Škoda, že jich není víc, ale musí být strašně těžký to pořád psát...100% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja som neuveril v tomto seriáli ani jednej historke. Myšlienka seriálu spočíva v tom, že nám na konci uvádzač seriálu prezradí, či sa nadprirodzená udalosť stala, alebo nie. Takže to máme veriť, že tie, ktoré čerpali zo "skutočných udalostí", majú natoľko dôveryhodný zdroj, že tomu môžeme veriť? Čiže napätie je okamžite fuč, pretože je to samozrejme blbosť. Škoda, ak by sa tomuto spestreniu na konci tvorcovia vyhli, mohol to byť fajn mysteriózny seriál. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (16)

  • K příběhu „Příšera ve skříni“ scenáristé až po dlouhých letech přiznali, že ve skutečnosti se tyranský bratr ze skříně dostal ven šachtou a schoval se u svého kamaráda, kde ho po pár dnech našli. [Zdroj: eurozpravy.cz] (Duoscop)
  • V Rusku seriál přetočili a nasadili vlastního moderátora, v Německu mu vytvořili vlastní znělku. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama