Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Recenze (1 725)

plakát

Creed II (2018) 

Staří známý jsou zpět s nutnou dávkou nostalgie. Bohužel jak víme je to to samé dokola a zpomalovacky a celkově nasnímání soubojů v ringu mohlo být fakt lepší! Ale i tak dobré na to kolikátý díl to je.

plakát

Abigail (2024) 

Pohodovka která umí bavit. Taková bruxa z witchera s příběhem!

plakát

Hlasy mrtvých (2023) 

Super demonický horor... herci v pohodě, potvora také a příběh také... film má dobrou atmosféru a občas i slušné lekačky... a na závěr zkrátka ne všechno skončí dobře!

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Povedené pokračování kde je akce, války i různé zvraty, které jedou jak na horské dráze. Pěkně se na to dívá a víceméně je to skvělý film. Ale oproti dalším scifi filmům nevyniká!

plakát

Neviditelné zlo (2024) 

Insidious, poltergeist, house a asi stovka dalších témat v jednom bez Gore... napětí a atmosféra se povedla. Jednohubka na jedno zhlédnutí ok.

plakát

Mladá dáma (2024) 

Pohodová tvrdší pohádka s princeznami, královstvím a drakem.

plakát

Jeden život (2023) 

Pěkný snímek, který chytí za srdce každého českého občana.

plakát

Duna (2021) 

Složitost, vyprávění a vesmírné lodě na to se dívá velice dobře. Tu odpornou poušť ve druhé půlce prožíváte až do sucha s hrdiny. Důležitý bude druhý díl, jelikož ve filmu je nespočet nezodpovezenych otázek.

plakát

Kyslík (2021) 

Téma v pohodě, scénář i zpracování také. Je zde vidět že aja si opět vyhrál s detaily a že mu to jde. Film ma celou dobu co nabízet a odhalovat, zároveň se mu daří držet napětí a odhalovat vše přesně v daný čas kdy diváka odměňuje za sledování v jednom jediném boxu. Laurent super.