Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Poslední recenze (2 440)

plakát

Svatá (2024) (TV film) 

Když jsem dostal od jednoho škodolibého zmrda výzvu, abych se zúčastnil předpremiéry docela drahého koncesionářského dárku Bohdalce k metuzalémovinám, nebyl jsem proti, neboť jsem si právě nedaleko Stoky měst odpykával nezaslouženou dovolenou a dost kulturně strádal. Tudíž jsem se jen zeptal, jestli je ta sláva na montérky, a byl jsem oním zlořádem ujištěn, že určitě ne a že prý stačí „tak normálně“. „Tak normálně“, poplatno mé momentální frivolní situaci s pouhými 46 kufry garderoby, co jsem měl s sebou, zřetelně indikovalo dreskoud „kežual codoomdal“, a taxem málem jen s potápěčskými brýlemi, v ploutvích a se šnorchlem v hubě nonšalantně vplul mezi rojení pózujících profláklých držek, oháklých jak na ples v opeře. Nu což, musel jsem to drobné, jak precizně říkáme my, buranští latinočechové, „fouspaxx“, urputně kompenzovat ukrýváním se na hajzlech v Lucerně, dokud nezhasli, a příště toho miláčka dozajista pozvu na diplomatické soaré, které označím jako tematický maškarák s povinnými převleky za Superdiliny, doufaje, že přijde za Supermuženu. Ovšem jinak to bylo docela milé, a bába, ať už ji můžete, či nikoliv, si to jako téměř poslední mohykán rozhodně zasloužila. Zasloužila si i bezchybnou režii toho pána s nebývalým citem v uších, jehož zoláti zaplaťsatan, tedy pardon, Jirko, chtěl jsem samozřejmě říct „zaplaťfopusatejstrejc“, stále nechávají točit, ač je znám svým hrubým nadužíváním zdravého rozumu, nechutným kolektivním nesmýšlením a styky s odpornými dezoláty, chciválky, -isty, -foby a jinými nesoudružskými rozvraceči progresivního eurohujerství, no FUJTAXL! Zasloužila si i skvělou kameru, byť kapku homogradingovou, která snímala, Šec jí čočky stačily, a také všechen výborně hrající komparz kolem, byť ten naprosto zastínila těma bombama, co v tomto neuvěřitelném věku, v němž se vrstevníci už obvykle jen mátožně šourají po Pelhřimově ve snaze vzpomenout si, kde jsou, pořád jela. A tak jedinou drobnou degradací zase zůstal Epštajn, který pořád ještě není úplně hetero, jen Si vzpomněl, kam jít nakupovat, a pogratuloval Jiřině opět docela plytkou plagiátorskou „klecoidní“ banalitou, jejíž pointu jsem trefil tak v páté minutě hrací doby. Avšak to bylo možná i tou famózní mimikou Bohdalky, která ji asi znala ještě trochu dřív. No nic, jednu navíc tam prostě servilně vpálím jako gratulaci za fantastický gerontovýkon a úctyhodnou kariéru té energetické pumy a budu doufat, že před stovkou Nesmrtelné tety si Epštajn konečně najde babu. O režii ale Strach nemám!

plakát

Abigail (2024) 

Určitě už jste někdy ve svém okolí narazili na takového toho hnusného rozmazleného fracka, co vám fuckt pil krev. A úskalími benevolentní výchovy se ve své podstatě zabývá i tento snímek, akorát že tenhle malý pazneht to bere doslova, ani staré dobré účinné bití nikterak nezabírá, a skandinávské beznátlakové osobnostní domluvy tomu zmrdovi akorát ještě víc rozjedou ADHD. Je to sice řádná kokotina, stavící veškerou upíří mykologii výtrusnicemi nahoru – krucifixy na hovno, česnek je akorát tak projímá a nosferatové tu dokonce mají puls, avšak nakonec jeden usíná s pocitem poměrně milé, dobře natočené, solidně zahrané a rozkokošně brutální přitroublé vybíjené, takového o dost teplejšího Od soumraku do úsvitu, jenž vcelku vinně potěší.

plakát

Godzilla Minus One (2023) 

Poddaní císaře Naruhita už se zjevně nedokázali déle dívat na to, jak jim holyúdská dekademence bezostyšně kurví jejich ochranou kaidžuznámku, když z apriori neseroucích se a agresivních megapotvor dělá přítulné a hravé domácí mazlíčky a BíeFeFka a málem i prcaly amerických přerostlých o-pičáků. Tudíž prostě odečetli od Godzilly celou jednu porci zdegenerovaného patosu a konzumně komerční retardace a učinili ji opět velkou. Velkou agresivní sviní, která lidstvo ani trochu nemiluje, a už vůbec nechrání, obří primáty neprcá a jejím jediným cílem a smyslem života je zašlápnout co nejvíce ječivě zdrhajících Džaponců a rozjebat jim co nejvíce měst. V poválečné depresi chudákům šikmookým ani nemá kdo pomoci, tudíž musí zoufale zorganizovat Občanské sdružení pro potírání zmutovaných ještěrek, aby jim ten zkurvysaurus nerozkopal celé Honšú. A tak to má být! Prostě vkusně vyseknutá poklona a uctivý návrat ke gumovým a špagátovým kořenům z 50. let minulého století, tentokrát ovšem s povedenými moderními triky a téměř zcela prostý obvyklého ťamanského čurákování i urputného přehrávání.

Poslední hodnocení (3 222)

Svatá (2024) (TV film)

19.05.2024

Abigail (2024)

09.05.2024

Kate (2021)

07.05.2024

Godzilla Minus One (2023)

06.05.2024

Havěť (2023)

05.05.2024

Shardlake (2024) (seriál)

02.05.2024

Opičí muž (2024)

28.04.2024

Neposkvrněná (2024)

25.04.2024

Hlasy mrtvých (2023)

17.04.2024

Reklama

Poslední deníček (92)

Zmrd Onlajn - Promrskejme slabikář: KA-REL MÁ RA-DOST. LE-LA MÁ PR-DEL.

Věhlasná tisková degentura Novotný & Pamrdi včera zveřejnila zcela zásadní zprávu, která dnes v médiích naprosto zastínila veškeré světové dění, a to například i včetně nového obřího jebáku na nose Aničky Slováčkové či Speciální vojenské války v Kyjevské Rusi.

 

Již tak děsivé maďarské plastické trhavině se zálibou v sebepoškozování, parazitické instaprostitutce a téměř dokonale vydlabané hrdé partnerce Mentálně Malformovaného Agresora Karla MentálníhoVýmola minulou středu někdy kolem poledne upadla prdel!!!

 

Vše naštěstí dobře dopadlo a funoušci i další odporná veřejnost si mohli úlevně oddychnout, načež bez dávení plně strávit své obědy, neboť to zpanikařená Lela Lobotomová už nestihla nafotit a umístit na asociální sítě a ti tolik progresivní turečtí lékaři zrovna nemuseli urgentně řešit nějaké akutní kosmetické parafílie drobného hospodářského zvířectva jako obvykle a měli na skladě dostatek sekunďáku, vratových vrutů i skvělých čínských fenolpolysiloxanů.

 

Rozradostněná rajským plynem a znovunalezenou prdelí na svém místě, tedy přirozeně začínající mezi obratli Th12 a L1, si „krasavice přelíbezná“ ještě hned i nechala zvětšit kravské pysky, aby se jí lépe přežvykovalo, a chirurgicky odstranit poslední nevzhledný lalok. Mozkový. Tudíž teď bude švidratému blbci, ježyš pardon, tiskařský šotek, který ihned dementuji, chtěl jsem samozřejmě říct „šviháckému bijci“, konečně důstojnou polovičkou.

 

Mocinky se těšíme, až z toho Lela udělá storýčko a my budeme mít zase chvíli hodné děti! Nic totiž na ty parchanty nezabírá lépe než na mobilu vyzůmovaná fotka z jejího instáče se slovy „Jestli mě budeš nadále srát, přijde si pro tebe TENHLE mýtický džaponský transvestita Ukulela!