Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (817)

plakát

Šílený bůh (2021) 

Pokud bych si měl představit 30 let nočních můr během 83 minut, tak ano, tohle bylo ono. Narážky na současnou společnost jsou dosti čitelné a tam, kde člověk nechápe, co se děje, tam se stačí nechat unášet Šíleným bohem do pustin jeho šílené mysli. Animace jsou naprosto dokonalé. Po velmi dlouhé době něco, u čeho zůstávám stát s otevřenou hubou a nechápu.

plakát

Something in the Woods (2022) odpad!

Something in the woods. Something znamená hovadina! Dvě nesympatické a neherecké kravky, spolu s nesympatickými a nehereckými policajty, super retardovanými hereckými výkony a tragickou potvorou vytvořili tuto Something. O této Something se nedá říct absolutně nic pozitivního. Snad jen to, že to trvá jen 76 minut.

plakát

The Grotesque Mansion (2021) 

Jednotlivé příběhy byly moc fajn. Sice v nich byla klasická klišé, ale byly atmosferické, lekavé, nápadité a částečně propojené. Zklamal mě až závěr, protože mně osobně nedával smysl v rámci celého cyklu.

plakát

Kyslík (2021) 

Skvěle zahrané a atmosferické sci-fi s jedním hercem a pár hlasy. Příběh je sice zpočátku matoucí a vytváří v divákovi konsporační pocity, ale jak se začíná zápletka rozuzlovat, nabere celý příběh na obrátkách. Naštěstí je Mélanie Laurent natolik pohledná, že se těch 100 minut dá zvládnout. Skvělé.

plakát

Sting (2024) 

Kromě temnější atmosféry nepřinesl tento film vůbec, ale vůbec nic. Všechna klišé jsou zde koncentrována, až je z toho člověku zle. Jsem strašlivě zklamán. Ale děvčica to zahrála pěkně.

plakát

Resurrected (2023) 

Po delí době film, terý mě oslovil nejen svým námětem, ale i způsobem ztvárnění. Konečně sci-fi s poklidnějším tématem, ve kterém akce moc nenajdeme. Spolu se sympatickým hlavním hrdinou a ještě sympatičtejší hlavní hrdinkou je atmosféra tajemna nejleší devízou tohoto filmu. Se stylem točení, který byl použit v tomto filmu, jsem se zatím nesetkal. Velice zajímavé.

plakát

Zabít bestii (2021) 

Film není o lovu na nějakou zubatou bestii, ale o strachu. Celý film je zpodobněním strachu, nejen žen, v argentinské společnosti a oprošťování se od něj. Vesničané se bojí vymyšlené bestie a hrají si na hrdiny, aby si dodali pocitu, že to je to správné  pro přežití. Známé rčení: "Jen blbci jsou skutečně šťastní." je zde konfrontováno s tím, že to co člověk potřebuje, je síla, aby si dovolil být šťastný.

plakát

The Beekeeper (2024) 

Statham je božan, ale jeho kousky začínají ztrácet na lesku. Myšlenka a celé pozadí filmu je však poměrně slušně vymyšlené. Taková organizace by se nám hodila.

plakát

Storytime (2024) 

Naprosto skvělý nápad a naprosto skvělé provedení. Hlavně závěr dal celému filmečku perfektní tečku.

plakát

Remains (2023) 

Psychologický horror, který mohl být o kousek jinak udělán a být o kousek lepší. Ale i tak velmi pěkně udělané.