Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Poslední recenze (29)

plakát

Nesmrtelná teta (1993) 

Lehce poupravena pohádka Rozum a štěstí od Wericha s přidanou postavou Závisti. Ale tvůrci by mohli mít alespoň tolik slušnosti, aby to někde uvedli, jenže o tom neni nikde ani zmínka, že je to na motivy této pohádky. Jinak pohádka fajn, ale to ty Werichovy vždycky byly.

plakát

Ip Man: Zrození legendy (2010) 

Je to super film a jako prequel k Ip Manovi s Donnie Yenem, je skvělý, jen by se slušelo, přidat do žánru ještě slovo ROMANTICKÝ, když je to z poloviny o vztazích a lásce, jak nějaká telenovela. Neříkám, že je to tam špatné nějak přehnaně, jen bych to chtěl vědět dříve, že to tam je, než se na to začnu dívat, abych se na to psychicky připravil. Za to bohužel z mé strany hodnocení klesá. Takže hvězdičku dolů za zbytečnou a přehnaně do popředí cpanou romantiku (o které by to podle mého být nemělo, myslel jsem, že to bude o tom, jak se Ip Man dostal k Wing Chung, o jeho životě v začátcích atp., což bylo jen z poloviny a spíš to působilo až moc smyšleně) a hvězdička dolů za přehnané prvky v boji a popírání fyzikálních zákonů (hlavně gravitace), jako ve starých kung fu filmech (to už by si na dnešní dobu mohli odpustit, ve filmu o jednom z nejlepších mistrech a učitelích, nepůsobí to seriózně a v celku to snižuje věrohodnost), což tedy ve výsledku skutečnému Wing Chung dost ubírá na půvabu a lehce ho to ztrapňuje ve skutečném světě.

plakát

Řbitov zviřátek (2019) odpad!

Nejsem rasista, ale cpát někam černocha, když tam být nemá, jen proto, aby byl film.. ani nevím co.. působil méně zaujatě?.. ani nevím jak to nazvat.. ale na mě spíš působil přesně opačně.. protože přesně tohle to dělá, tyhle dnešní manýry... když někam rvu něco co tam být nemá, tak na to tím spíš upozorňuji, jako že je to problém a mám s tím problém, a tak dělám, že s tím problém nemám a dám to tam.. nechápu proč tady Pascow je černý :D ?? nevím.. ještě by měl být starý Jud asiat a kočka siamská a samička, lékařka by měla být ta manželka a zhroucená troska naopak manžel, aby se náhodou někdo neurazil, že tam není ta či ona rasa ať už lidská nebo zvířecí nebo že si snad nejsou muži a ženy rovni či co... kam ten svět spěje.. no potrefené husy se budou stále ozývat a stále měnit to co měnit není třeba a my, většina, která s ničím z toho nemá problém, je nechá tohle se světem dělat a řešit něco, co není problém, protože oni s tím problém mají, až to zajde tak daleko, že už to nepůjde vrátit.. a my budem hermafroditi všech barev a vyznání nebo chlapi budou rodit a ženy budou rubat v dolech a zvedat 300kg na bench, se svaly většími než měl Ronnie Coleman :D aby se náhodou někdo neurazil a necítil se slabší nebo nesvůj a uražený, protože není spokojen s tím jak se narodil a nespokojen v roli, jaká mu byla fyziologicky dána :D ...za pár let bude remake.. např. Harryho Pottera a Snape bude blonďák, Ron bude černoch a hermiona asiatka a na konci vyhraje Voldemort :D nevím na co si to někteří lidi hrajou, ale bylo mi z toho, co s dílem Stephena Kinga udělali, tak na nic, že jsem nevěděl jestli mám brečet nebo se smát. Takhle zničit skvělé dílo úctyhodného pana spisovatele, udělat z něčeho takovou frašku.. ale udivuje mě, že k tomu svolil.. nebo to snad nevěděl, že je to vlastně film jen na motivy jeho knihy, že to není jeho příběh podle jeho knihy? To by ale měli tvůrci tohoto filmu zduraznit a všude to velkým napsat, no ne?!!! "Film NA MOTIVY díla Stephena Kinga" kdyby tam tohle napsali a nedělali z toho "film podle knihy Stephena Kinga", dal bych možná i 3-4 hvězdy, protože to špatné samo o sobě nebylo, ale tohle ne, tohle je podvod! Prostě, něco neuvěřitelného, takhle smíšené pocity jsem snad ještě neměl, nejhorší bylo ale to, že mi z toho bylo až trapně. Přitom to začalo docela slibně, ale konec.. SPOILER! WalkingDead naruby.. tři zombie se jdou snažít přežít a žít svůj život :D KONEC SPOILERU!! Ale co jiného se dalo čekat, když se mrknete jaké hodnocení má člověk, který dělal scénář... !!!DĚS, HANBA A OSTUDA!!! Tenhle komentář jsem takto napsal proto, že jsem z toho tak vykolejený, protože tomu opravdu nerozumím a nevím co si mám myslet, nevím co má tohle znamenat, co to má řešit, nechápu to, nevím co se to děje a jak je tohle možné, jak se tohle vůbec může stát a to nejsem žádný zahořklý dědek, ale jsem mladý člověk, který je všemu otevřený.

Poslední hodnocení (556)

Nesmrtelná teta (1993)

24.12.2021

Resident Evil: Poslední kapitola (2016)

odpad! 08.05.2021

Resident Evil: Odveta (2012)

odpad! 08.05.2021

Resident Evil: Afterlife (2010)

odpad! 08.05.2021

Resident Evil: Zánik (2007)

odpad! 08.05.2021

Resident Evil: Apokalypsa (2004)

odpad! 08.05.2021

Resident Evil (2002)

odpad! 08.05.2021

Monster Hunter (2020)

odpad! 08.05.2021

Mimi šéf: zpátky ve hře (2018) (seriál)

05.01.2021

Reklama