Reklama

Reklama

Eleanor (Shailene Woodley) je mladá policejní vyšetřovatelka, která se potýká s démony své minulosti, když je najata hlavním vyšetřovatelem FBI (Ben Mendelsohn), aby pomohla vytvořit profil a sledovat práci narušeného jedince. Když policie a FBI zahájí celostátní pátrání, jsou na každém kroku mařeny bezprecedentním chováním jedince. Vzhledem ke své narušené psychice je Eleanor možná jedinou osobou, která dokáže pochopit mysl jejich útočníka a přivést ho před spravedlnost. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (133)

Deyw 

všechny recenze uživatele

ty vole je to objektivne na 4* ale vzalo me to za koule jako dlouho nic..top krimi tvle, ty hlavni postavy a killer byly uplne mega, hlavne hlavni herecka je insta laska...kurevsky dobry! ta politika v vtom cloveka nesere tak ze by byla nucena, ale sere ho spis jakou moc nekdo ma i kdyz jde o killing spree...narez 😀🥹 ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Lehoučce nadprůměrná detektivka maskující jinak vynikají drama se sžíravým společenským přesahem a tvrdou kritikou amerického konzumerismu. Zapomeňte na tradiční klišé, tohle je fakt 'Merica pohledem někoho zvenčí, někoho, kdo má na věci určitý názor, a prostřednictvím téhle žánrovky ho docela brutálně servíruje. Upřímně jsem se víc těšil na to první, nakonec však odcházím velice spokojený s tím druhým. Szifrónův scénář je pevná vize bez jakýchkoli kompromisů, je to depresivně lidský, otravně byrokratický, nečekaně explicitní a může vás to nudit, nezajímat, klidně i vytáčet, tomu filmu je váš názor ale zjevně ukradený, protože si jde svou vlastní cestou, což na něm osobně oceňuji snad nejvíc. Woodley i Mendelsohn skvělí (Ralph Ineson asi nejlepší role kariéry...), má to prvotřídní kameru i střih, bohužel to ztrácí na nevýrazných hudebních motivech a imho stále ještě celkem nezkušené režii. Víc Temný rytíř/Heat než Se7en/Mlčení jehňátek. Zároveň ale pořád o chlup slabší než všechny zmíněné. Za ty dvě hoďky to ale stojí každopádně. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo drsné. To sa vám určite bude páčiť. Strašne som bol smutný z tohto filmu. Budete aj vy, ale možno z úplne iného dôvodu, ako ja. Austrálčan Ben Mendhelson je tu ako pragmatický agent FBI absolútne boží. Ale užívajú si to všetci vrátane titulnej Shailene Woodley (ktorá to aj produkovala, takže Hazel z Na vine sú hviezdy už je veľké zviera, gratulujem) a enormne chrapľavý Ralph Ineson (Čarodejnica), ktorý si to tu absolútne dáva. Atmosféra je tiesnivá, škaredá a nepríjemná. Ale nie je to nechutný triler. Skôr „len“ desivý. Realistický. No nie až do takej miery, aby bol odporný. Okrem toho to má skvelú kameru (dole hlavou natočené plávanie). ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Aj ja neznášam Silvestre, trieskanie (okrem toho jablká, zeler, deti, kvety, blbcov, závisť, zadubenosť...), a tiež mám chuť zastreliť zopár ľudí. Ale určite nie náhodných ako tento frustrovaný muž s extrémne presnou muškou. Ale kebyže mám skúsenosť z jatiek, tak by som ich možno zaradom brala aj ja. A prestala jesť hamburgery. Na to, že sa vo filme udialo pomerne veľa, dosť sa tiahol. Inak výborné nápady, aj výborne zahrané. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller, ve kterém místo nějakého vyšetřování hraje hlavní roli spíše atmosféra. Malinko bych pokrátil stopáž, protože je zde pár míst ve kterých se toho zase tolik moc neděje. Nevím, nevím jestli se Shailene někdy vymaní z prokletí dětských hvězd, na mě působí v každém snímku až náctiletě. 70% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • V máji 2019 bolo oznámené, že v tom roku sa natáčanie uskutoční v Atlante. Natáčanie prebiehalo namiesto toho v Montreale v Kanade od 27. januára do 10. marca 2021. (Arsenal83)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama