Reklama

Reklama

Eleanor (Shailene Woodley) je mladá policejní vyšetřovatelka, která se potýká s démony své minulosti, když je najata hlavním vyšetřovatelem FBI (Ben Mendelsohn), aby pomohla vytvořit profil a sledovat práci narušeného jedince. Když policie a FBI zahájí celostátní pátrání, jsou na každém kroku mařeny bezprecedentním chováním jedince. Vzhledem ke své narušené psychice je Eleanor možná jedinou osobou, která dokáže pochopit mysl jejich útočníka a přivést ho před spravedlnost. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (133)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že dobré thrillery už se netočí ale To Catch a Killer mi to vyvrátil. Kvalitní thriller, který není o typickém pátrání po vrahovi, ale spíše připomene seriálového Unabombera. Film nikdy vyloženě nestrhne má pomalé tempo a chybí pamětihodné scény. Na druhou stranu režijně funguje, tvůrce si umí šikovně hrát s kamerou, herci jsou fajn a na konci dojde i na důležité vygradovaní. Příjemné překvapení. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

ty vole je to objektivne na 4* ale vzalo me to za koule jako dlouho nic..top krimi tvle, ty hlavni postavy a killer byly uplne mega, hlavne hlavni herecka je insta laska...kurevsky dobry! ta politika v vtom cloveka nesere tak ze by byla nucena, ale sere ho spis jakou moc nekdo ma i kdyz jde o killing spree...narez 😀🥹 ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Dost vysoký hodnocení a spoustu pozitivních komentářu mě naladily na po dlouhý době hutnou krimošku.. Co se týče obsazení, je kromě Woodley spíš průměrný. Těch hutnejch scén tam je dost, ovšem jízda za chycením magora se nekoná. Pomalý, se spoustou pro mě zbytečnejch keců o komzumním životě. Navíc tam znovu naroubovali scénu, která je dnes a denně v každým filmu. Že to otupí ostří filmu ty filmaře ani nenapadne. Průměr jak prase. 60%. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku to bolo veľmi dobré a zaujímavé. Páčila sa mi tá mysteriózna esencia a davová psychóza z toho, že neexistovala žiadna relevantná príčina, prečo len tak niekto zabije na diaľku toľko ľudí strelou priamo do hlavy. Stredná časť filmu pozostávala predovšetkým z pátrania po konkrétnej osobe, aj to bolo celkom zaujímavé. Ale záverečná tretina filmu ma dosť sklamala. (pozor spoiler!) Čakal som niečo fundovanejšie a prekvapivejšie, a rozhodne nie nejakého sociopata/psychopata/idiota, ktorý na to všetko vraždenie nemá ani relevnatný dôvod. Takže počiatočné nadšenie prešlo do stagnácie a napokon sklamania. Navyše, aj tá policajta Eleanor mi prišla dosť vyšinutá, a v podstate som celú dobu čakal, že aj ona v tom bude mať prsty... 2* ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že to, jakým tempem se film rozjel a jak se celá první půlka doslova hnala vpřed, mě už od začátku uchvátilo. Jednoduše jakoby z něj šla cítit ta energie podobných krimi detektivek, která mi tady poslední roky chybí a která mě pohltila hned od startu. No a když k tomu přidám vynikajícího Bena Mendelsohna a S. Woodley, kteří jsou oba precizní, ale k tomu navíc i hodně dosud neokoukaní a herecky jako takový svěží vánek do kinematografie, tak jsem vlastně spokojen. Celé vyšetřování, vzájemná chemie detektivů, úvodní střílečka, kdy týpek kosí sniperkou 30 lidí během půlnočního silvestra (!!!) i směr ubírání vyšetřování bylo prostě zábavné a mělo to svoje kouzlo a ke čtyřhvězdě mě vlastně jen trochu trápí posledních 25 minut, kdy jsem se už délkou trochu ošíval v sedačce a dokázal bych si je představit svižnější ,nebo zkrácenější, ale suma sumárum jde opravdu o hodně povedenou (a pro mě neznámo proč) i hodně neznámou novinku, která fandy žánru zákonitě musí potěšit. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • V máji 2019 bolo oznámené, že v tom roku sa natáčanie uskutoční v Atlante. Natáčanie prebiehalo namiesto toho v Montreale v Kanade od 27. januára do 10. marca 2021. (Arsenal83)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama