Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak když jdu do filmu s vypsanými žánry nahoře, tak mě přece nemůže nějaká předvídatelnost rozhodit, když jí ve své podstatě očekávám, tak nevím, proč si na ní někdo stěžuje. Já se chtěla bavit, zarelaxovat, smutnit a culit se, takže jsem s touhle sci-fíčkovou, romantickou pohádkou byla moc spokojená. Je jasné, že In Your Eyes asi díru do světa neudělá, ale potěší každou duši, která touží po něčem příjemném na koukání a nehledá mouchy, protože by je jistě našel. Zoe byla tak roztomilá a táhla to svým osobitým způsobem skoro celé sama a její Becky vyvolávala na mých rtech takový ten známý, stabilní úsměv na rtech skoro po celou dobu až na pár smutnějších momentů, že mně to nedalo a na chvilku si jí musím dát do své topky. Dylan jí zdatně sekundoval, ale Zoe je prostě Zoe, žádná misska, ale má své kouzlo a kukuč, které přitahuje leckteré mužské oko a to nemluvím o té scénce, kdy sedí večer na gauči a rozmlouvá s Dylanem. Konec byl už hodně úsměvný, ale od manžela, který byl přímo ukázkový suchar, bych pádila taky tak rychle....brrr, to byl Spoiler. A málem bych zapomněla na vynikající soundtrack :-) ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Celé to stojí na jednom výborném nápadu, který je skvělou půdou pro řadu vtipných situací. Jenže ke konci se podle mě trošku vymkl z rukou. Na druhou stranu se asi dalo čekat, že jim z toho přeskočí. Za největší slabinu filmu považuji kupodivu herecké obsazení. Ani on, ani ona nemají nijak ohromné charisma, prostě průměr. Jako celek to hodnotím o něco málo výš. 3,5* ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Docela originální námět je velikým kladem a také lákadlem tohoto snímku. Řada scén je úsměvných, soundtrack není vůbec špatný a až na trochu přeakčnělý závěr je In Your Eyes opravdu příjemnou podívanou, v níž se mísí romantika se sci-fi, dramatem a komedií. Chválím také ústřední herecké duo neokoukaných tváří, ale rovněž to, že snímek není dosud nikterak profláklý, o čemž svědčí i poměrně nízký počet hodnocení k dnešnímu dni (430 k 2.11.2014). ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné a nečakané prekvapenie. Mám rád keď mi romantika ponúkne aj niečo navyše, napríklad nejaký zaujímavý scifi prvok, tak ako tomu bolo aj v tomto prípade. A navyše tento prvok tu bol veľmi šikovne a rozumne zapracovaný do romantickej linky. V každom prípade išlo o niečo netradičné a zaujímavé. Čo sa týka hercov, samozrejme Zoe Kazan ma opäť raz dokázala uhranúť niečím zvláštnym, čo ani nedokážem poriadne vysvetliť. Je to v nej a je toho plná. Jej parťák ma už bavil menej, popri nej bol len taká priemerná sivá myška, ale dalo sa to vydržať. Od záveru som síce čakal niečo emotívnejšie a možno ešte s nejakým nápadom, celkovo som však veľmi spokojný. Nadpriemer. 80/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Netradiční romance se strašně příjemným obsazením, která dokáže vykouzlit přiblble spokojený úsměv, což je vlastně měřítkem úspěšnosti všech romantických komedií. Ten potenciál faktu, že obě postavy vidí očima toho druhého, sice nebyl plně využit, ale díky ústřední dvojici a pohodové režii to zase nebylo tolik na škodu. 75% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama