Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné a nečakané prekvapenie. Mám rád keď mi romantika ponúkne aj niečo navyše, napríklad nejaký zaujímavý scifi prvok, tak ako tomu bolo aj v tomto prípade. A navyše tento prvok tu bol veľmi šikovne a rozumne zapracovaný do romantickej linky. V každom prípade išlo o niečo netradičné a zaujímavé. Čo sa týka hercov, samozrejme Zoe Kazan ma opäť raz dokázala uhranúť niečím zvláštnym, čo ani nedokážem poriadne vysvetliť. Je to v nej a je toho plná. Jej parťák ma už bavil menej, popri nej bol len taká priemerná sivá myška, ale dalo sa to vydržať. Od záveru som síce čakal niečo emotívnejšie a možno ešte s nejakým nápadom, celkovo som však veľmi spokojný. Nadpriemer. 80/100 ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Príjemný film, ktorý napriek tomu, že je Sci-Fi vyznie nakoniec veľmi uveriteľne a čaro tohto filmu je to, že mi to pripadalo ako skutočnosť a všetkému som veril. Veriť tomu, že ľudia sú nejako prepojený je normálne a je to zrejme pravda, aj bez zbytočných diskusií okolo toho. Herecké výkony hlavných hrdinov sú veľmi príjemne a dá sa na nich pozerať. Lepšie je na tom s hereckým výkonom Michael Stahl-David čo hrá Dylana a horšie je na tom Zoe Kazan čo hrá Rebeccu. Bohužiaľ herecký výkon Mark Feuersteina sa mi vôbec nepáčil. Obaja aj Rebecca aj Dylan sú nejak viazaný životom (priviazaný k nejakému miestu, alebo životnému štýlu a nemôžu odísť) a majú svoje problémy. Najlepšie na filme je to, že najprv sa zdá, že je na tom Rebecca oveľa lepšie, ale nakoniec zistíme, že to tak vôbec nie je. Romantika na diaľku, viete si to predstaviť? Skôr si tento film teda asi vychutnajú ženy a ja napriek tomu, že žena nie som, som si ho teda vychutnal do sýtosti. ()

Reklama

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Najít dnes americký romantický film, jenž by nebyl jen přehlídkou okoukaných herců, kteří by bez tohoto žánru nejspíš byli na ulici, či jen hromadou klišé, je vcelku těžké. Proto člověk musí pohledat mezi více indie záležitostmi. In Your Eyes je pravděpodobně to nejlepší, co žánr romantické komedie/drama může v posledních letech nabídnout. Sympatická dvojice, kterou nemáte před očima v každem druhém filmu, příjemný soundtrack, originální nápad a především úsměv na tváři. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně natahovaná, až do krajních mezích, povídka, která by vydala na pár minut. Do toho trochu krás Nového Mexika, zádumčivé pohledy, zádumčivé procházky, nulový vývoj příběhu a konec, aby se neřeklo. Jo, jak tu někdo psal, kdyby k tomu vlaku přiběhla sama, byla by to větší prča. Takhle je to takový nedomrlý trochu mix Domu u jezera a kdejaké romanťárny, bez logiky (kde mi chybí i důvod, proč je nenapadlo se třeba sejít dřív). Nuda k uzoufání, a na cestopisné obrázky se kouknu v dokumentu na Travel Channel. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Kdyby se spojilo Sense8 a In Your Eyes (respektive kdyby se z každého díla použila jeho největší síla), to by byla teprve pecka. In Your Eyes je nicméně nápaditá romantická komedie, která však nestojí ani na romantice a ani na vtipu, nýbrž právě na onom sci-fi námětu, který z tohodle smímku udělal poměrně originální záležitost. Sice to má k dokonalosti daleko, nicméně raději skousnu přeslazenost než překombinovanost v podobě Sense8. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno