Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a odvážná hrdinka se vrátila. A je šťastná jako nikdy předtím, protože ji generál Shang požádal o ruku. Přesto se objeví nečekaná překvapení. Jejich štěstí se jim snaží kazit nezbedný Mushu, který se jako rodový ochránce snaží držet zamilovaný pár co nejdále od sebe. A k tomu je tu ještě jeden obtížný úkol - doprovázet tři princezny přes celou Čínu za jejich manžely. Princezny se však do svatby nehrnou. Jejich muži jim byli prostě vybráni. Když to Mulan zjistí, rozhodne se rázně zakročit.

Těšte se na skvělou komedii, podmanivou hudbu a dojemný příběh o odvaze a přátelství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Já jakožto divák značně zkušený a patřičně cynický jsem od začátku věděla kdo s kým a vcelku i za kolik (za misku zázvoru s rýží, pochopitelně). Ale u nás je Mulan prostě hrdinka všech hrdinek a rekovné srdce, laskavost, pohotovost a další soubor kladných vlastností a dispozic jí může z fleku závidět kde jaký nýmand, Kapitánem Amerikou počínaje, přes Supermana a Héraklem konče. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Joel McNeely: 1. Lesson Number One - Lea Salonga ,2. Main Title ,3. Like Other Girls - Ting Ting/Su/Mei ,4. A Girl Worth Fighting For (redux) - Yao/Ling Po/Chien Po ,5. Here Beside Me - Hayley Westenra ,6. (I Wanne Be) Like Other Girls - Atomic Kitten ,7. The Journey Begins ,8. In Love And In Trouble ,9. The Attack ,10. Shang Lives! ,11. Here Beside Me (instrumental) , ()

Reklama

liberita 

všechny recenze uživatele

Priam počuteľne mi v tomto pokračovaní chýba nielen hudba Jerryho Goldsmitha ale aj veselé pesničky, premyslené a vtipné dialógy ako aj zaujímavejší a presvedčivejší príbeh. Ani ten Mu-shu už nie je tým, čím býval. Napriek tomu, je táto dvojka lepšia než niektoré iné (napríklad Malá morská víla II) a na animáciu a čínsku krajinu sa stále dobre pozerá. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Kdo se těšil a zároveň přemýšlel o tom, jak Mushu bude pokračovat ve své funkci a co dalšího provede, tak právě zde ho můžete vidět v tomto pokračování Mulan. Frančíza jako taková má celkem hlavu a patu, příběh už před půlkou se tak nějak dal předpokládat, když Mulan vyslovila: "Naslouchej svému srdci" a z Mushu se stal místo "ještěrky" čert. Ne, opravdu. Velice mi to připomnělo Lvího Krále 3, kdy Timon s Pumbou se snažili překazit lásku Nale a Simbovi, a přesně tady to je s generálem Shangem a Mulan. Toto pokračování má ale velkou absenci originálních písní... spousta jich tu zazní, ale člověk si je prostě neuchová v paměti... to třeba u Lady a Tramp 2 je to úplně naopak. Scampovi písničky se mi zalíbily daleko více, než v prvním filmu. Na druhou stranu tady Mushu opět válel. Podle mě to byl právě on, který se v tomto pokračování objevil asi nejvíc krát a cvrček to od něj vždycky schytal... někdy mi ho bylo až líto. Prakticky celý film jsem měl zapečetěný a jasný počet hvězdiček, jaký udělím, ale zvrat nastal, kdy Shang se pustil z ruky Mulan. Tady mě scéna velice překvapila a dost jsem z ní měl husí kůži, ale nakonec stejně se to vrátilo tam, kam jsem to nějak čekal a zůstávám u tohoto hodnocení. Takže tedy ke konci. Toto pokračování mě nějak moc neoslnilo, ale ani jsem se u toho nenudil, celkem fajn pokračování a klidně bych si Mushu přivolal znovu :) ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s prvým dielom mi tento prišiel viac usadený, menej epický a so slabším príbehom. Taký milý rodinný animák, ktorý však narozdiel od svojho predchodcu neprináša nič, čím by utkvel v pamäti. Z vtipálka Mushu sa stal "záporák" a kazisvet a je akosi viac cringe. Potešil návrat starých postáv, sympatická animácia a skladby. Je však cítiť, že druhý diel je výrazne slabší. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama