Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Budu patřit k těm pár procentům, kterým se to líbilo, ale nemůžu si pomoct, dost dobře jsem se bavil. Casting je sice klasická Netflixovská multikulti slátaninka, kde dostalo prostor i třetí pohlaví, ale postavy nejsou natolik nesympatické, takže mě to moc nerušilo. Co potěší, není to PG-13, to nám dá najevo hned  úvodní scéna, kde stříká krev z podříznutých achilovek a musím říct, že i ostatní vraždy jsou pěkně krvavé a vrah, který střídá obličeje podle toho, pro koho si zrovna jde, bylo celkem originální a s nikým se moc vyloženě nesral. Atmosféra  tohodle Slasheru se mi líbila, nechybí fájn hudba a kdo mohl být tím vrahem jsem neprokoukl až do samotného závěru. Finále mohlo být trochu intenzivnější a Makani mohla ukázat klidně ty její čokoládové cecky, ale to jen tak bokem. Pivko, popcorn, přátelé, ideální večer. Za mě spokojenost. (933. hodnocení, Full HD, CZ dab.) .. btw, dobrá reklama na Monster, kterej jsem při sledování taky chlastal =) ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Slasherů jsem už pár viděl a tento mohu s klidem zařadit mezi ty úplně nejhorší. Málo vražd, počítačová krev, nulová nahota, žádný styl, nadhled, napětí ani atmosféra. K tomu otravný soundtrack a parta mladých ublížených zrůdiček, kterým jsem od prvního okamžiku přál pomalou a efektní smrt. Žel bohu jsem se nedočkal... ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nenáročný teenagerský slasher se sympatickou hlavní hrdinkou a nápaditým vrahounem, který zabíjí v maskách svých obětí. Tak nějak to odsýpalo, byť se občas film zasekl na hloupých dialozích, vraždy sice nebyly nic extra, ale něco krve tu vyteklo a vyústění možná nepatřilo k nejchytřejším, ale neurazilo. Takové lehce nadprůměrné nic proti ničemu. 60% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Politicky angažovaný slasher, kde se mimo na krev bohaté zábavy mládež i přivzdělá stran nastolení nové báječné reality a o boji  barevně pestrého transproletariátu.   Vzhledem k tomu, že nepatřím k cílovce vedlejších neorudých motivů, bylo mi při sledování jen lehce trapně, stejně jako u podobně potřísněného remaku Candymana. Nepatřím k těm, co by se cítili těmito společenským tendencemi ohrožováni, nicméně mi prostě přijdou  dětsky ufňukané a potvrzují mi můj pocit o myšlenkové smrti lidstva. Ale tak zpět k filmu.  Vyvražďovačky  patří k mým oblíbeným hororovým subžánrům a srovnám-li tuhle vlastně přímočarou, a až v závěru předvídatelnou,  smršť pohledných vražedných útoků  s nedávnou, nepovedenou a užvaněnou  poctou žánru Ulice strachu, tak se dostanu na slušné tři hvězdy. P.S. Pro darkrobyka: Na střeva ven taky došlo, dodám screen:-) ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Moderný slasher, v ktorom sú nadpriemerné iba 2 aspekty: a) nekompromisné a pekne krvavé vraždy a b) vrah, ktorý vždy nosí masku obete, ktorú sa chystá zabiť (docela zaujímavý a originálny nápad). Inak postavy a dialógy sú desivo nezáživné, humor vôbec nefunguje, odhalenie identity vraha neprekvapí a film sa aj pri krátkej dĺžke dosť ťahá. Skôr podpriemer ktorý bude stačiť len tým najmenej náročným. PS: Briceov predchádzajúci horor Creep (2014) bol určite kvalitnejší... 40% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama