Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Netflix se tasí s dalším hororem (z produkce Jamese Wana) a tentokrát se jedná o Slasher. Tenhle kousek není vyloženě špatný a vlastně ani neurazí fanoušky žánru. Máme tady klasickou hru na vraha, kde na střední škole někdo vybíjí studenty a ukazuje jejich skrytá tajemství. Plusem je rozhodně inovativní maska samotného zabijáka, který si nasadí masku obličeje dané oběti. Tady ale s novinkami končíme. Vražd je celkem pomálu a ačkoliv jsou příjemně krvavé, není to nic co by někoho zvedlo ze židle. Uhádnout samotného vraha není nic těžkého a já tušil už od 20. minuty, kdo to nejspíš bude. Casting je relativně v pohodě a finále mohlo být víc intenzivnější. Podtrženo sečteno, jedná se o solidní žánrovku, kde se dočkáme trochu krve, menšího bodycountu, průměrně sympatických postav naroubené na úplně klasický příběh. Kdyby bylo aspoň více mrtvých, určitě bych se nezlobil. ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Slasherů jsem už pár viděl a tento mohu s klidem zařadit mezi ty úplně nejhorší. Málo vražd, počítačová krev, nulová nahota, žádný styl, nadhled, napětí ani atmosféra. K tomu otravný soundtrack a parta mladých ublížených zrůdiček, kterým jsem od prvního okamžiku přál pomalou a efektní smrt. Žel bohu jsem se nedočkal... ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nepochopitelně podhodnocená vyvražďovačka na způsob jako je třeba Vřískot. Oceňuji především, že i když bylo v minulosti v tomto žánru snad vyzkoušeno naprosto všechno, stejně tvůrci přichází s poměrně novým a originálním nápadem. Co dál, vraždy byly nápadité, atmosféra solidní a tak mě nenapadá jediný důvod proč by tento film měl mít 43%.  Osobně se spíše blížím hvězdám čtyřem než dvěma. 65% PS: Již podle výběru herců se dá poznat Netflix na míle daleko. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V malom mestečku v Nebraske sa objaví brutálny vrah, ktorý pozná tajomstvá miestnych študentov. Pri každej vražde si na seba vezme masku svojej obete a ukáže svetu, čo daná osoba skrývala. - Som trochu prekvapený, že sa pod toto podpísali mená ako James Wan alebo Shawn Levy, ale ide o znesitelný Slasher, u ktorého sú aj herci na pomery Netflixu celkom sympatickí. Nápad s maskami obetí sa mi páčil, rovnako ako fajnová práca s hudbou, vďaka ktorej si to držalo dobré tempo aj pri slabších scénach. Nič svetoborné sa tu nenájde, predsa len sa to odohráva v Nebraske, ale ako oddychovka to poslúži ideálne. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Od tretej hviezdičky musím upustiť z dôvodu korektného úvodu, tretieho pohliavia, samozrejme nechýbal ani nacizmusizmus, potom sa pochopiteľne v katolíckom kostole vysiela rasistické vysielanie aj keď nábožensky katolíkov ubúda, ale dať to do iného kostola by bolo xenofóbne a zase ak by sa to odohrávalo v Mexiku tak rasistické, v takomto prevedení uraziť ako rasistov bielych kresťanov je to v poriadku. Síce jedna nepatrná poznámka na adresu mladej sebavedomej afroamerickej lesbičky či musí všetkých urážať sa tam vyskytne, aby ich nikto nežaloval, ale podstata je jasná. Zahulíme, uvidíme. Tak majú na krku iba žalobu akejsi internetovej spoločnosti že im preťažili sieť. Ľuďom už skrátka dobre vypráža. Inak je film priemerným slasherom s niekoľkými ozaj dobrými zábermi, ale cieľovka je jasná. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama