Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní tým S.W.A.T. vyšetřuje záhadnou VHS kazetu a objeví zlověstný kult, který má předem nahraný materiál, jenž odhaluje děsivé spiknutí. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Po slaboučkém Viral rapidní zlepšení. Ten VHS formát sice trochu unavuje a některé povídky jsou točeny skoro až otravně nekvalitní kamerou, jak kdyby na to člověk koukal na (nečekaně) na videokazetě, ale kvalita samotných povídek poskočila nahoru a tentokrát se tam neobjevilo nic, snad kromě nezáživného propojovacího příběhu, co by bylo vyloženě slabé. Indonéská first person variace na Frankensteinovo monstrum s přehledem vyhrává. Tohle bych si střihnul klidně i v plné stopáži. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Hodím sem komentář ve stejném stylu jako k předešlým filmům ze série VHS. Storm Drain : Příběh o městské legendě Ratmanovi mě bavil a určitě k tomu přispělo i skvěle vybrané prostředí kanalizace. Za mě zábavné s fajn závěrem. 78% Empty Wake : Stejně jako u předchozí části znovu dobře zvolené prostředí, protože pohřební ustav a ještě ve špatném počasí je super.  Celkově fajn atmosféra s podařeným finále a nevadil mi ani pomalejší rozjezd příběhu. 75% The Subject : Timo znovu ukázal že on prostě umí. Hodně mi to připomnělo Frankenstein's Army (013).  Jednoduše prostě skvělá gore šílenost. 85% Terror : Přiznám se, že tahle povídka mě moc nebavila a i když finále bylo fajn stejně to o moc nevylepšilo. 50% Holly Hell : Povídka rozprostřená do celého filmu, která mě fakt hodně bavila a to hlavně i díky tomu jakým stylem byl natočena. Finále pěkně zakončilo nejen příběh samotný ,ale i celý film.. 85% Celkové hodnoceí : Po té hrůze z roku 2014 neskutečné zlepšení a další skvělý dílek do VHS série a já chci určitě další.  75% -- 7/10 IMDb ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

Solidní úchylárna bez nějakých větších servítek, tvůrci utrženi ze řetězu a celý se to blíží hraně, co jsem ještě schopnej/ochotnej u filmů akceptovat. Jenomže - a to je pro mě naprosto zásadní, celý ty bizáry nejsou pouze samoúčelný, ale každá z celistvých povídek má svou hororovou atmosféru a klidně bych si je dokázal představit s delší stopáží. Suverénem je samozřejmě brutálně zvrácená jízda The Subject od Tjahjanta, která dá vzpomenout na Tetsua či Frankenstein´s army. 6.5/10 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Recenze může obsahovat mírné spoilery, ale nic, co by výrazně uškodilo. Timo Tjahjanto Stole the Show Again!!! Chci vidět Mortal Kombat Special Mód, kde si to rozdá Tjahjanto - s motorovou pilou vs Flanagan s biblí a křížem!! Já jsem spokojen. První segment s názvem Storm Drain potěší fanoušky hororů the Tunnel a Blair Witch. Pojednává o reportérce, která se snaží udělat reportáž o záhadném stvoření a jde udělat průzkum do opravdu nepěkné a temné kanalizace, kde na ní však nečeká nic hezkého. Kamera je o ničem a zrnivý obraz tomu moc nepřidává, avšak atmosféra je velmi slušná, dojde i na jednu lekačku, vzhled monstra je solidní a došlo i na nečekaný rituál se zajímavým zvratem. 70% Druhý segment s názvem Empty Wake se odehrává v pohřebním ústavu, kde se první půlku sice nic zajímavého neděje, ale potom příjde slušně Atmosférické Inferno. Otevřená rakev, bouřka, creepy prostředí a mrtvola s půlkou hlavy pryč ! Brr .. 70% Třetí Segment The Subject ! Olafucking LA!! Jasný vítěz. Tjahjanto se opět překonal a natočil jakýsi kříženec mezi Bioshockem, Silent Hill, Raidem a Frankensteinem a je to dokonale zvrácený Gore Fest, který má půl hodiny a přál jsem si ať to nikdy neskončí. Tohle je jediná povídka, která má i skvělou nešumivou kameru a pojednává o jakémsi šíleném vědci, který ve sklepě kříží lidi s mechanikou a vytváří fakt děsivé výtvory. Do toho tam samozřejmě vlítne celý Swat a všichni si to tam nádherně rozdají, tak, že krev, končetiny lítají všude. Hell-Gore-Fest. Ano na tohle jsem celý rok čekal. Dííky chlape. 100% Čtvrtý Segment Terror- Docela nudná a levně natočená povídka, avšak s parádním finále- Dobré monstrum i slušné gore. 60% Pátý Segment: Holy Hell. Tohle je zvláštní povídka, jelikož vždy začíná úsekem před jinou povídkou, takže je trochu nekonzistentní, ale na pěkný gore došlo i zde. 50%. Někoho to nejspíš nebude moc bavit, je to trochu divácky nevděčné ( kvůli rušivé kameře) já se však bavil a Subject mě naprosto odrovnal. Příběh 3/5, Akce 4/5, Humor 0/5, Násilí 5/5, Zábavnost 4/5 Hudba 3/5, Vizuál 3/5, Atmosféra 4/5, Napětí 3/5, Emoce 1/5, Herci 2/5. 7.5/10. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná hororová podívaná, rozdělná do čtyř samostatných částí (video nahrávek) spojující jeden policejní zátah. ___ 1) "Ratman" - 65%, 2) "Kino" - 75%, 3) "Mengele" - 70%, 4) "Lovci" - 60%, 5) "Policejní zásah + závěr (spojující předchozí 4 příběhy)" - 50%. Celkové hodnocení: 64% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)
  • Členové SWAT týmu v povídce „The Subject“ používají útočné pušky HK 416 a brokovnice Benelli M3. Všechny tyto zbraně ale byly vyrobeny až dekádu poté (2005), než se odehrává děj (1994). (Guilemot)
  • Během jednoho hovoru je zmíněn Bill Clinton, což byl 42. prezident Spojených států vládnoucího mezi lety 1993–2001. (Duoscop)

Reklama

Reklama