Reklama

Reklama

Snímka sa inšpirovala skutočným príbehom mladej desiatničky námorného vojska, ktorej jedinečná disciplína a puto s vojnovým psom zachránili mnoho životov počas ich nasadenia v Iraku. Po disciplinárnom konaní preradia desiatničku námorného vojska Megan Leaveyovú k jednotke psovodov, kde má upratovať po psoch. Vo výcvikovom stredisku K9 sa spriatelí s agresívnym psom Rexom a napokon dostane príležitosť, aby ho vycvičila na stopovanie a vyhľadávanie výbušnín. Megan sa stane psovodom a spolu s Rexom úspešne dokončia viac než stovku vojenských misií. Všetko sa zmení, keď oboch zraní explózia ukrytej výbušniny v Iraku. Táto chvíľa ovplyvní ich ďalšie životné osudy. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (108)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Kate Mara a její pes, co chcete víc? Respektive právě ne její. Od prvního traileru toto dojemné drama opatrně vyhlížím a jakožto na zapřísáhlého pejskaře to na mě prostě funguje. Naštěstí se hlavní výcvik scvrknul na pětiminutovku (viděli jsme to milionkrát) a jde se rovnou do akce. Do akce, která svou syrovostí a nekompromisností dokáže zničit víru v přátelství mezi vojenským psem a mariňákem. A diváka vyplivne až s nástupem závěrečných titulků. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚKDY SI NEUVĚDOMUJEME, ŽE, JAK MOC JSOU RODINA ONI PRO NÁS, MY JSME RODINA I PRO NĚ...“ /// Je třeba se vyrovnat s holčičkovským úvodem (takže vlastně lákadlo pro holky). Pak námořní pěchota a Irák. Taky vás zajímá, jak moc tvrdej chleba psovod má? To už je vyprávění pro dospělý a Megan dokáže, že je velká holka. Pak je to zase takovej hočičkovsko-psovskej příběh, u kterýho bude stačit, že máte rádi psy. Nebo že máte (jakýkoliv) válečný trauma. Ale úplně nejlepší je bejt holka. Vemte k tomu svýho psa a držte společně palečky (tlapičky)… Americkej patriotismus, vojenská povinnost a zvířecí láska vtěstnaná do jednoho filmu o vojákovi a psovi. Na mě tam toho bylo zbytečně moc! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Nerozumím si s lidmi. 3.) Thx za titule „JustMeeKatie“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když se Kate Mara se svým psem dostala do Iráku, tak jsem si úplně říkal, že tento film natočili jak Smrt čeká všude, akorát s ženskou a psem v hlavní roli místo pyrotechnika. Jenže v tom nejakčnějším momentu se všechno utne a celý příběh se vrátí zpátky do Ameriky, což není úplně na škodu. I tak bylo na co koukat. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Měla mě varovat ta americká vlajka na plakátu. Od začátku to totiž letí pěkně po americku....chudá holka z nefunkční rodiny, smrt nejlepšího kamaráda, nástup z trucu do armády, první kontakt se psem v životě, rychlokurs na psovoda a už je na misi v Iráku...následují hrdinství a slzy. Praví pejskaři se chytají za hlavu. Kategorie C, neboli pro evropana nekoukatelná sračka. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Na to, že psi patří v mém žebříčku k vůbec nejneoblíbenějším zvířatům, jsem zde tento fakt dokázal překousnout a naprosto se ponořit do děje. Respektive vnímat to pouto mezi člověkem a zvířetem a po celou dobu držet palce. Příjemné, pozitivně laděné drama s uspokojivě napínavými prvky. 75% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (10)

  • Megan Lavey (Kate Mara) sa po prvej rotácii vrátila domov v čase Vianoc, pričom na zemi aj bolo trochu snehu (umelého), no vegetácia na záberoch bola v rozkvete. (De Large)
  • Skutečná Megan Leavey si ve filmu zahrála malou roličku, jako instruktorka výcviku č. 3. (Martrix)

Reklama

Reklama