Reklama

Reklama

South Park: Post COVID

(TV film)
  • USA South Park: Post Covid
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Eliott 

všechny recenze uživatele

South Park za ta léta prošel vskutku ohromnou transformací a je až k neuvěření, že za touto značkou stojí stále ti stejní lidé. Je moc dobře, že si do toho nenechají kecat a dále nás zásobují tou nejkvalitnější možnou komedií! Aneb Trey Parker a Matt Stone si pro nás připravili další údernou COVIDovou satiru. Příběh speciálu je možná na někoho příliš komplikovaný, ale pokud člověk viděl dostatek seriálových epizod, které k tomuto zvratu přímo směřují, tak si podívanou náramně užije! Nápad to byl vskutku skvělý, neboť jsem se vždy zajímal kam se asi budou ubírat životy mých oblíbených postaviček. Nyní dokonce obohaceno o možnou budoucnost post pandemického světa. Nejvíce mne bezesporu oslovila transformace Erica, který se tímto způsobem postaral o drtivou většinu vtipných scén, ale v zásadě jsem byl spokojený se vším z této epizody a moc si přeju, aby měl tento krátký film co nejdříve pokračování. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

A to jsou ty tři hvězdy jen za několik geniálních a naprosto trefných hlášek (nejvíc mě dostal ultra-korektní humor budoucnosti, ten byl fakt přesný :D) a za to, že to není jednostranné a po vzoru celého seriálu to stále dostatečně ryje do všech stran. Klady tu skutečně jsou, ne že ne, navíc je dost zajímavé vidět kluky v dospělosti a pozorovat, kam se všichni posunuli. Jenže si nemůžu pomoct, ale jede to celé jen na půl plynu a navíc je to přehnaná depka, kde toho humoru je vlastně málo, příliš se opakuje a něco kvůli té depce ani moc nevynikne. Není to prostě ten South Park, který dokázal vypovídat o depresivních tématech tak, že se u toho člověk smíchy válel po podlaze. Mělo to na víc po všech stránkách, ale kam vygraduje druhý díl jsem stejně dost zvědavý. Tenhle mě zklamal a ani to, co mohlo být absolutně nejlepší (rabín Cartman), není nakonec zas tak zajímavé. Slabé 3* ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

běžně nehodnotím jednotlivé epizody,ale tohle je přeci jen výjimka.Další South Park ve své covidové sérii tentokrát válí a i když to třeba není tak třeskutá zábava,trefné je to maximálně a bere si to na paškál prakticky všechno co teď všichni prožíváme a vidíme (primárně) v online prostoru.Pánům nápady evidentně stále nedocházejí...80% ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Humoru tu opravdu mnoho není, protože děj se odehrává v budoucnosti, v té budoucnosti, kterou nám všichni možní aktivisté připravují. Bohužel asi tak nějak to bude vypadat. K prasknutí přeplněné domovy důchodců, které musíme chránit a uměle tak prodlužovat délku života na úkor jeho kvality a samozřejmě na úkor kvality života mladých. Ještě to není úplně natvrdo, ikdyž i o transgender problematiku se to také trochu otře. Výborný speciální díl lehce navazující na Pandemický speciál. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nie som pravidelný divák South Parku a i keď som viacero častí videl, seriál ako celok nesledujem. Chcel som však vedieť, ako vyzerá post-covidová budúcnosť Treya Parkera s dospelými hlavnými hrdinami. Nemôžem povedať, že sa so scenárom vyhral do poslednej bodky a nemal som priestor na to, aby som sa prestal smiať, ale niekoľko naozaj trefných a zábavných momentov to ozaj má. Sledovať Post Covid v období 3. prísneho lockdownu je skutočne humorné, no miestami až smutné. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scéna z hotelu, kde Stan požádá Alexu o zvětšení obrazu na televizi, je odkazem na počítač Ester z filmu Blade Runner (1982). (IXOXI)

Reklama

Reklama