Reklama

Reklama

Když se šílený zločinec začne považovat za génia, je čas poslat za ním Jamese Bonda. Pierce Brosnan v hlavní roli britsko-amerického akčního filmu. Tajný agent Jejího Veličenstva James Bond dostane za úkol prověřit aktivity mediálního tiskového magnáta Elliota Carvera. Jeho noviny a televizní stanice totiž s podezřelou hbitostí přinesly zprávu o zkáze britské válečné lodi Devonshire. Ta se z neznámých důvodů ocitla v čínských teritoriálních vodách a potopilo ji pravděpodobně torpédo z čínského bojového letounu. Bond však zjistí, že to byl ve skutečnosti Carver, kdo Devonshire poslal ke dnu. Jednak tím získal atraktivní materiál pro nejnovější vydání svého deníku Zítřek, jednak z vraku lodi ukradl raketu s jadernou hlavicí. Ze své lodi, která je pro radary neviditelná, hodlá střelu vyslat na Peking, aby vyvolal konflikt Číny a Británie a následnou globální válku. A hlavně aby pak rozšířil své mediální impérium po celé planetě. James Bond a jeho čínský protějšek, půvabná agentka Wai Lin, však ještě neřekli své poslední slovo... (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot

Recenze (440)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zabiják Timothy Dalton musel na základě neúspěchu svých bondovek, díky Vám odejít z role agenta 007, aby mohlo vzniknout tohle ?? Tak jako fakt díky, jste zlatíčka. Co hodnit na tomhle pel-mel? Teri Hatcher se mě líbila spíše u tyče ve filmu Tango a Cash . To šikmoočko ani nepočítám jako Bondgirl, je tam v rámci emancipace,aby nakopala chlapům prdele, není nad to aby se i feministky vzrušili , že? Velkolepost děje byl tak velkolepá až ji malinký človíček jako já nepobral. Ta tam bylo jiskření mezi 007 a ženami jako bylo ve Zlatém oku, ještě že tam byli dost dobré akce-- ta motorce byla luxusní. Hlavní padouch /mediální magnát/ --trošku žabař po tom co zde provedl Vladimír Železný z arbitráží, za vydatná pomoci pana Štěpánka z TV rady pro vysílání za asistence ODS a ČSSD a jejich "férové" opoziční smlouvy Tohle měl být ten správný námět na Bonda, ale to je něco tak neskutečného i pro Bonda . Tenhle bondí zítřek já klidně pohřbil. Ten Železného zase zaplatil ze svých daní. Na mediální magnáty platí fakt jedině Bond... James BOND. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Marně se snažím přijít na to, co by mě mělo v téhle bondovce ohromit a přiznám se, že vážně nevím. Pár zajímavých akcí by se našlo. Jako byl únik z několikapodlažního parkoviště (ty skryté technické a obranné vymazleninky bond-auta já vážně můžu) nebo motocyklová honička ve vietnamských uličkách, na balkónech či skrzeva obývací pokoje, byly celkem fajn. Jenže se přiznám, že jinak mě to celkově krapet to ... nudilo. Jo a taky vždycky žasnu, jak se u těchhle filmů hlavní hrdina dokáže mistrně vyhýbat kulkám, po něm pálených z několika samopalů. Ani jediná ho neškrábne, všechny ho minou nebo se odrazí od kovového zábradlí, prostě borec nakonec. Radost mi ještě udělalo obsazení mé oblíbené Michelle do role čínské agentky, no a to je asi tak všechno, přátelé. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Krasojízda pokračuje a tentokrát má i nadčasovou zápletku s mediálním magnátem. Hrátky s Moneypenny připomínají zlaté Conneryho období. Nová M je trefou do černého a zjednává si stále větší respekt. Těžké břímě v podobě životní lásky 007 se do filmu podařilo napasovat v moderním hávu a nezabírá zbytečně moc prostoru. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nejslabší Brosnanova Bondovka. Jakože pár věcí je tu vymazlených, ale pak jsou tu další které to zbytečně srážejí. Hlavně mizerní záporáci. Pryce naprosto šíleně přehrává. Od začátku mě sral a přál jsem mu pořádně potupnou smrt. Nápad je tu výbornej, ale mě to prostě neuchvátilo. Snad jenom Michele Yeoh jako bondgirl co umí řádně nakopat chlapům prdele potěší. Jinak po všech stránkách pouze průměr.50% ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku jsem si vzpomněl na Brosnanovu hlášku z Golden Eye: "Kdo tam škrtí tu kočku". Ústřední píseň je naprosto strašná a Sheryl Crow bych okamžitě odstřelil. Ovšem když její "zvučný" hlas odezní, nastane akční peklo od začátku do konce, se slušnou zápletkou, výborně nechutným záporákem a asijskými vlivy spolu s krásnou Michelle Yeoh. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (60)

  • James Bond (Pierce Brosnan) má novú zbraň Walther P99, ktorá nahradila tradičný Walther PPK. (ash99)
  • V nevinnom žartíku na Microsoft a Billa Gatesa sa v jednej scéne dozvieme, že softvérová divízia Carverovho (Jonathan Pryce) podniku schválne vydáva nehotové programy plné chýb, aby si užívatelia museli kupovať upgrady. (ash99)
  • Cameo bondovského producenta Michaela G. Wilsona - Tom Wallace, viceprezident Carverovej (Jonathan Pryce) spoločnosti na videokonferencii. Práve jeho Carver poverí, aby vydieral prezidenta Spojených štátov pomocou videokazety, na ktorej je zachytený s istou roztlieskávačkou. (ash99)

Související novinky

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

17.05.2016

Držitel cen Grammy a Emmy, britský skladatel David Arnold, chystá na neděli 5. června svůj první koncert v České republice. Autor hudby k velkofilmům Hvězdná brána, Den nezávislosti, Casino Royale a… (více)

Reklama

Reklama