Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer 2
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (200)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejvěrnějších adaptací, jakou jsem kdy viděl. Když už odchylky, tak buď smysluplné pro seriálový formát (dřívější zapojení staré známé), nebo nutné pro aktualizaci děje (přeci jen je předloha z roku 1997). Celkově vzato ale ohromná spokojenost, kdy jedinou výraznější kaňkou je finále, které stylem natočení vypadalo jako něco, odkud by ve zpomaleném záběru na motorce měl odjíždět Reno Raines (o prohřešku, že nejlepší kill v něm nemá Reacher, nemluvě). Ale vzato kolem a kolem velká paráda. Jako milovník předlohy můžu bejt spokojenější jen tehdy, pokud začnou točit dvě série ročně, aby Richtson za dekádu stihl všechny knihy. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Vydařený seriálový projekt s neodolatelnou devadesátkovou příchutí, který díky svým přímočarým příběhům a lineárním postavám odsýpá jako čerstvě promazaný stroj. Reacher z produkce Amazonu se díky svému svěžímu přístupu řadí k těm vydařenějším adaptacím milované knižní předlohy. Jistě, sice v seriálu najdeme jisté odchylky, nicméně nějaké malé aktualizace si příběh z roku 1997 přeci jen zasloužil. Za zmínku zde rovněž stojí vtahující vizuál, úžasná hudební stránka a především stoické herecké výkony, z nichž markantně vyčnívá (haha) Alan Ritchson, který se snad pro tuto roli vážně narodil. Pokud tedy hledáte akční seriál, jehož staromilecký přístup v záplavě moderních pojetí tohoto žánru velmi razantně vyčnívá, Reacher je přesně tím pravým po čem Vaše fanouškovské srdce touží. Skvělá práce! (Prime Video) „In an investigation, details matter.“ ()

Reklama

DaUr 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 %, 2. série - 70 %. Tam, kde první série byla relativně nápaditá a zároveň se nebrala tak úplně vážně, druhá obě tahle pozitiva ztrácí a do hlubin béčkovosti se ponořuje mnohem rychleji, než by se mi líbilo. Jestli neprůstřelnost hlavních hrdinů, stupidita záporáků a dramatické oběti vedlejších postav budou v dalších sériích narůstat tímhle tempem, tak potěš pánbůh. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Po večerech, kdy všichni usnuli jsem rozjel seriál. A dlouho se mi nestalo, že bych měl za čtyři dny hotové obě série. Tenhle seriál mi opravdu chytl a nepustil. Reachera znám jen z filmů s Tomem Cruiserem, knihy ne. Seriál je akční, vtipný, svižný a hlavní představitel je neuvěřitelný sympaťák (Alan Ritchson). Každá série má jiný příběh a vždy scény, která si dobře zapamatujete. První má třeba čistku v domě, vězení a druhá souboj s motorkářským gangem, ale jejich mnohem vic. Už teď se těším na třetí sérii. Kdo má rád akční filmy, tak tohle doporučuji všemi deseti, už jen kvůli Reacherovi. 90% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Konecne poriadna Reacherovina. Nic v zlom, ale Tom sa na Reachera hodil asi rovnako, ako na biografiu o Dwaynovi Johnsonovi. Killing floors bola prva kniha od Childa. A je pracovana super. Serial skutocne zachytava Reachera ako kniha opisuje. Drsny, drzy, moc sa nechce vykecavat. Akcia je fajn. Jedine v knihe Reacher kazdeho rozdrti ala Seagal. Tu obcas dostane aj po papuly. Dej jednej knihy natiahli na 8 dielov, co pridalo dejove linky mimo knihy. Neviem ako to beru nebozkani literarnou tvorbou, ale ja som si to brutalne uzival. A Willa Fitzgerald je hot. Za mna 85% a fakt fakt dobry serial, ktory ma vratil do casov mojej mladosti. Tlieskam. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (26)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno