Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor spoilery-TV/// Soutěžící 9/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Prostředí 9/10/// PLUS: všudypřítomný lov na imunity, oblíbený i neoblíbený Russell Hantz tomu dodává pořádnou šťávu, osobně mu spíš fandím, tato řada byla hodně napínavá, zajímavá a zábavná, hlavně tedy díky němu bych ji zařadil spíš k vrcholu a určitě v celkovém součtu bude v mé TOP 10 MÍNUS: někomu jeho one man show nemusí být pochuti a taky upozadní další zajímavé hráče, vlastně většinu hráčů./// Shrnutí: Devátenáctá řada, tedy ta údajně poslední kvalitní řada před tou úplně nejlepší ( Survivor: Heroes vs Villains) alespoň podle mnohých diváků. A taky jedna z posledních řad ve starém duchu soutěže. Tedy než Jeff Probst začal prosazovat ty svoje "novinky". Ale o tom až později. Taky je to řada, kde se hraje a soutěží opravdu drsně. To že 2 hráči fyzicky odpadnou a dokonce v jednom případě takovým způsobem že tuhne krev v žilách a vy si říkáte jestli tam nadobro nevytuhne, tak to už je co říct. Vždycky se najdou asi nějaké výhrady, tady jich ale nebude moc./// Celkem 90%/// ()

Agneszka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: V některých komentářích se fandí Russellovi, v některých je hanoben. Možná je pravda, že se mu věnovalo nejvíce času. Ale, nemůže to být tím, že byl prostě nejzajímavější? Popravdě mě uchvátil tím, jak to má v hlavě srovnané a že si opravdu na nic nehraje. Což je vůbec poprvé, co jsem se takovým přístupem setkala. Opravdu poprvé. Tváří v tvář závěrečným výpovědím nakonec lžou všichni, blafují, vymlouvají se, protiřečí si. On ne. Ani nemohl, protože celou dobu se netajil tím, že chce vyhrát a i jeho závěrečná řeč byla přesně taková, jakou jsem od vůbec první série toužila slyšet. Od prvního dílu můj oblíbenec! Protože upřímnost a říkání pravdy i když nemusí být příjemná je vlastnost, která je pro mě velmi důležitá! ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalá subtilní hra na pozadí psychotického řádění samozvaného krále hry a pak, že jsou blondýny blbé. Jedna z nejpůvabnějších, nejvychytralejších a nejúčinějších her v historii celého Survivora, která se pravdopodobně u značné části fanoušků s moc velkým pochopením nesetkala. Ovšem přesto věřím, že jí v samotném finále přecijen palec držela většina. Za mě Thumbs Up pro vítěze. Za Marissu pláču doteď a Ben je pravděpodoně zatím jediným hráčem během všech sezón, kterému, být na ostrově, dám dělo. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

One man show of Russell Hantz... and the others. Aneb imunity rostou všude na stromech jak houby po dešti a Russell je jejich sběračem... a je to zatracená zábava! I když samozvaného krále Survivoru nesnáším jako osobu, tak jako významného hráče téhle soutěže ho plně uznávám. Za zmínku stojí black Russell, který se postaral o jeden z nejděsivějších zážitků v celé historii Survivoru; naprosto tupá Shambo s ještě děsivějším účesem a pak banda "blbých holek", z nichž jedna nakonec sebrala titul Sole Survivor panu multimilionáři Hantzovi:P ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Samoa je po dlouhé době řada, která dokáže zabavit. Ano uznávám, že je to především zásluha Russela H. Sice jsem si ho moc neoblíbil, ale na kmenových radách zajistil zábavu a mnoho zvratů. Hlavně tedy po sloučení, kdy člověk nevěděl, kdo půjde večer domů. Je to taková řada plná překvapení. Bretta si člověk všimne, až když na ostrově skoro nikdo není a on se ukáže tim nejlepším způsobem jaký mohl být. Sice jde o řadu, kde opět nevyhrál muj oblíbenec od prvního dílu, ale víte co ?? Konečně se po dlouhej době probojoval do Top 3. Takže pro mě to byla napínavá řada. Oblíbení hráči: Mick, Brett Nejméně oblíbení: ------ ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Soutěžící Mike Borassi měl původně hrát už v předešlé sérii Tocantins (2009), ale byl z ní stažen kvůli zdravotním problémům. (Zix.)
  • V této sérii byl poprvé objeven skrytý symbol imunity bez jediné nápovědy, a to hned opakovaně. (LucasAbelle)
  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno