Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

burina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Spoilers) Russell + pár jeho poskokov + banda nevýrazných slabochov. Russova agresívna hra ma zo začiatku mierne šokovala, neskôr som prišla k záveru, že si to ostatní vlastne aj zaslúžia. A všetci s náznakom vlastného myslenia boli okamžite eliminovaní. :) Natalie ako víťaz nie je úplne najhoršia voľba, každopádne ona sama sa pri Russelovom púodrazáctve zviezla až na pomyselný vrchol(on si to proste zaslúžil najviac). Nuž, aj to je stratégia. Málokedy dokáže porota objektívne zhodnotiť kto hral najlepšiu hru a volia podľa sympatií či potreby. Bohužiaľ. Favorit: Russell. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Patrně jedna z nejlepších sériií Survivora, a to díky Russelovi, který ji k těmto výšinám vyzvedl. Ačkoliv ovlivňoval hru nejvíce ze všech, našel bez nápovědy tři imunity, určoval, kdo bude vyřazen a dokázal svůj původní kmen prosadit proti přesile až do finále, měla jeho strategie jednu trhlinu: mnoho protihráčů si svou agresivitou a arogancí znepřátelil a ti mu v závěru vystavili odpovídající účet. Na konci, když zapalovali masky svých spoluhráčů a každý z vyřazených měl svůj malý proslov, jsem se musel pousmát: většina z nich tvrdila, že vlastně vyhráli celou hru oni. Je to škoda, když si někdo nedokáže nalít pohár pravdy ani sobě samému, ale toto je americký styl, odrážející se od pseudosebevědomí. Nejoblíbenější soutěžící: Betsy; nejneoblíbenější: Yasmine. ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedená série Survivora. od počátku jsem fandil Foa Foa a hlavně Natalie. Série byla prošpikovaná velmi pohlednými hráčkami, což určitě přidalo této sérii na oblibě. Russel je pan hráč a co zde předvedl bylo úchvatné až tak, že jsem si toho kluka skoro oblíbil a skrze něj gradovala koncovka. Co předvedli Galu bylo opravdu trapné taková dominance nosánky nahoře a pak? Bída a utrpení tolik hlasů to mělo být imunita neimunita pohlídat si to a pápá šáteček. No co s vítězem/vítězkou jsem spokojen a řada mne bavila. 4z5 ()

jeandepatch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně jedna z nejlepších sérií s neuvěřitelným Russellem Hantzem. Ikdyž mám pocit, že kdyby kapitán Russell S. nezkolaboval, hra by se vyvíjela úplně jinak. Ústřední postava: Russel H. Oblíbenci: Russel H., Natalie, Russel S. Neoblíbenci: Yasmin ()

Crazynka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler! Spanilá jízda Russella Hantze, aneb jak to vypadá, když se multimilionář rozhodne vyhrát milion dolarů na vytření zadku a dokázání všem jaká jsou banda blbců. Sabotáže, podrazy a geniální taktika. S vítězem jsem naprosto spokojená a ty kmenovky po sloučení neměly chybu. Tuto řadu mám v TOP 5 Survivor a jsem nadšená :) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Soutěžící Mike Borassi měl původně hrát už v předešlé sérii Tocantins (2009), ale byl z ní stažen kvůli zdravotním problémům. (Zix.)
  • Když byl evakuován člen Foa Foa Mike Borassi, musel i tak poté jeho kmen na kmenové radě vyřadit dalšího člena z kmene. Když byl později evakuován člen Galu Russell Swan, jeho kmen nemohl dokončit soutěž a tedy prohráli. Kmen Galu poté na kmenové radě nikoho vylučovat nemusel. (Zix.)
  • V této sérii byl poprvé objeven skrytý symbol imunity bez jediné nápovědy, a to hned opakovaně. (LucasAbelle)

Reklama

Reklama