Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

Nihlathak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak to, jak Galu prokaučovali tak jednoznačnou situaci, mě strašně naštvalo. Každej se už do půlky soutěže strašně změnil, z vůdců byli patolízalové a ufňukaní chudáčci, Shambo byla největší trojskej kůň v historii Survivora a Hantz mě ze začátku bavil, ale na konci už jsem ho nemohl vystát. Série plná neuvěřitelných událostí a zvratů, nejlepší série ze všech. Ovšem kvůli těm Galu jsem fakt naštvanej... ()

markyz. 

všechny recenze uživatele

Se mnou si nezahrávej, vypadneš! A vypadla.. a Ty? Ty mi budeš něco řikat?.. šla hned po ní.. Russell prostě válel, jeho intriky a strategie z tohodle seriálu udělala o něco víc, než slabý průměr. Jenom škoda, že nevyhrál, ale tak už to asi má bejt, aby vždycky vyhrála nějaká chudinka, která se jenom vezla celou dobu. ()

Reklama

Spiizy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jestli by nebyl lépe vypovídající název "Survivor: Russell's game". Jedna z nejpovedenějších řad a pokud produkce nehmatala a děj nemanipulovala, tak vůbec nejlepší z těch, které jsem zatím shlédnul. Ale holým faktem zůstává, že málokdy vyhrává hráč, který tahá za nitky hry a celou dobu opravdu hraje. Bohužel i zde vítězí šedá myš, která téměř nic za celou hru nepředvede, ale může poděkovat porotě, kterou řadím mezi nejvíce zapšklé v dějinách Survivora. Už jenom kvůli Russellovi doporučuju ostatním, takovou "one man show" jsem ještě neviděl... 9,5/10 ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Patrně jedna z nejlepších sériií Survivora, a to díky Russelovi, který ji k těmto výšinám vyzvedl. Ačkoliv ovlivňoval hru nejvíce ze všech, našel bez nápovědy tři imunity, určoval, kdo bude vyřazen a dokázal svůj původní kmen prosadit proti přesile až do finále, měla jeho strategie jednu trhlinu: mnoho protihráčů si svou agresivitou a arogancí znepřátelil a ti mu v závěru vystavili odpovídající účet. Na konci, když zapalovali masky svých spoluhráčů a každý z vyřazených měl svůj malý proslov, jsem se musel pousmát: většina z nich tvrdila, že vlastně vyhráli celou hru oni. Je to škoda, když si někdo nedokáže nalít pohár pravdy ani sobě samému, ale toto je americký styl, odrážející se od pseudosebevědomí. Nejoblíbenější soutěžící: Betsy; nejneoblíbenější: Yasmine. ()

Opsha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řada, která mohla být jedna z nejlepších - zajímavý nepředvídatelný vývoj, nadprůměrné obsazení a náročné prostředí i počasí. Bohužel ji zazdil naprosto úděsný sestřih, kde si z průměrného dílu pro sebe zabírá tři čtvrtiny chvástavý mrňous a samozvaný nejlepší hráč všech dob Russel Hantz, zatímco do kmene Galu snad produkce vůbec zapoměla donést kameru. Někdo je možná z Russela na větvi, ale já tuhle lacinou reklamu na jeho působení v heroes vs. Villians nesežral. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Soutěžící Mike Borassi měl původně hrát už v předešlé sérii Tocantins (2009), ale byl z ní stažen kvůli zdravotním problémům. (Zix.)
  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)
  • Když byl evakuován člen Foa Foa Mike Borassi, musel i tak poté jeho kmen na kmenové radě vyřadit dalšího člena z kmene. Když byl později evakuován člen Galu Russell Swan, jeho kmen nemohl dokončit soutěž a tedy prohráli. Kmen Galu poté na kmenové radě nikoho vylučovat nemusel. (Zix.)

Reklama

Reklama