Reklama

Reklama

Kdo přežije - Ostrov vykoupení

(série)
  • USA Redemption Island
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano, Russell Hantz, Andrea Boehlke

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni. Kdo se nepřizpůsobí, kdo nevyhraje imunitu, ten bude vyloučen.
Hráči poté co je kmen vyloučí nejsou vyřazeni ze hry, nýbrž putují na Ostrov vyhnanství, kde budou mít šanci se v určitý čas a po vyhrání soubojů s ostatními vyřazenými do hry opět vrátit. 
Soutěžící se musí vypořádat nejenom s tvrdými podmínkami na ostrově, ale i s nedostatkem vody a jídla. 39 dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden se stane posledním přeživším, který vyhraje jeden milion dolarů.
Poznejte krásy tohoto prostředí: Karibského moře, Tichého oceánu a nakonec Jížní Ameriky. Toto všechno vám přináší dvacátá řada Survivor. (reich)

(více)

Recenze (99)

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Asi takhle. Můžeme říct, že se jedná o dokonalou čistou hru Boston Roba. On snad za celou dobu neudělal jedinou chybičku a všichni byli podělaní strachy cokoliv proti němu podniknout. Trochu mě zklamalo, když měl Matt možnost pomstít se na kmenu Ometepe a přidat se k Zapaterům a neudělal to. Jasný důkaz, že za blbost se platí. Každopádně díky této čisté hře byla ta série vlastně velmi nudná, protože šlo jen o to, v jakém pořadí kdo vypadne. Nic víc. Nejlepší moment: Vyřazení Russella :) ()

HArna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož Russella vyrazili v podstatě na začátku,tak už z tohoto důvodu nemůžu plně hodnotit.Russella považuju za nejlepšího hráče.Vyhrál Boston Rob,kterej měl narozdíl od Russella cestičku hned na začátku vymetenou,za to Russell měl na zádech terč,každej se ho bál.Na druhou stranu mě celkem bavil Phillip Sheppard,opravdu zvláštní chlápek.Jen doufám,že si to Russell rozmyslí a někdy se do toho zase vrátí.Jeho dvě serie(Samoa&Heroes vs Villains)byly ty nejlepší,které jsem viděl.A že jsem viděl všechny. ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rob Mariano alias Boston Rob je můj vzor :-) a jednoznačně nejoblíbenější hráč už od Survivor Markézy. Ten člověk má všechno - výstižné, drsné a vtipné komentáře, výborné čtení hry, vyniká ve fyzických i logických soutěžích, v obstarání všeho potřebného v táboře, má obrovské charisma a vůdčí schopnosti, je ikonou téhle soutěže a jeho zásluhou vznikl pravděpodobně nejsilnější citový moment v historii téhle hry při reunionu All Star řady - jak říká na svých stránkách: je to profesionální Survivor. SPOILER - I přesto, že je to tedy ten nejuspokojivější vítěz, jaký vůbec mohl být, tato řada má v podstatě jen jeho. Kromě něj bavil ještě šílený agent Phillip. Jinak je to však pouze a jenom jízda Bostona Roba, který si ze všech udělal svoje ovečky, což jsem si osobně velice užíval, bylo to však přesevšechno díky tomu poněkud bez napětí. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale joo, tahle sérka se musí ocenit. Odzačátku to bylo Rob vs. Russel, i když ne ve společným kmeni. A tak jako to (bohužel) udělali s Russelem, se to mělo udělat i s Robem, ale na to byli moc hloupí. Russelův odchod me mrzel po tý jeho jízdě, ale sem rád, že nakonec to jeho poslední slovo nebylo definitvní :) Ostrov vykoupení...změna, ale víckrát bych to vidět nechtěl asi...Matt si zasloužil těch 100 klacků od Sprintu za to co dokázal, vydržel neskutečný věci sám. Holky z Robovy aliance měli něco podniknout proti němu, o tom žádná, každý muselo bejt jasný že proti němu neni šance, ale stejně ho nechali bejt, hloupost. A když uz se Boston Rob dostal dokonce, tak si to prostě odargumentuje tak, aby vyhrál. Tu sérii si naprosto povodil a zasloužil si vyhrát po 4 sezonách. Milion urvala jak Amber díky němu, tak teď už i on na vlastní triko. Kdoví jestli se někdy i on vrátí... ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY Při reunionu HvV byl zmíněn nápad na sezónu věnovanou duelu Rob vs. Russell, producenti ten nápad ve 22. sezóně opravdu realizovali, a aby své oblíbence ve hře udrželi víc, v dali vzniknout konceptu ostrova vykoupení. Tam chodí již vyřazení soutěžící, a bojují o návrat do hry. Upřímně přiznám, že koncept Redemption Islandu se mi vůbec nelíbí, ale co se dá dělat. Casting sezóny je až na dva navrátilce a pár výjimek mdlý, a vývoj celé sezóny patří mezi nejpředvídatelnější vůbec. Přesto je výsledný dojem pozitivní hned z několika důvodů. Zaprvé Russell dokazuje, jak špatný hráč je, a ve chvíli, kdy už ho lidi znají, není schopný ve hře vydržet ani deset dní. Zadruhé se Russell po vypadnutí ze hry rozbrečí, což je vyloženě uspokojivá chvíle. No a zatřetí.. Vítěz: 4* - se konečně dočkáváme spanilé jízdy Boston Roba, ve které si BR zaslouženě odnese milion babek. A ne, nepřeklepnul jsem se, ač hrál hru takřka dokonalou po všech stránkách, všichni víme, že hrál se stádem ovcí, a vyhrál až napočtvrté. Ano, sice se skóre 100%, ale získat 100% je na nastavení "easy" mnohem jednodušší, víme? Top 20: Boston Rob. Oblíbenci: Andrea Boehlke ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Natalie Tenerelli se ve svých devatenácti letech stala nejmladší účastnicí soutěže všech dob. (Stanley619)
  • V této sérii se poprvé objevil ostrov vykoupení. (AlohaAnty)
  • Rob Mariano vytvořil nový rekord v počtu dní ve hře. Za svoje 4 účasti v soutěži hrál celkem 117 dní. Později ho překonal Ozzy Lusth se 128 dny. (Stanley619)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno