Reklama

Reklama

Pozvánka do pekla

  • USA The Invitation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti své matky a bez příbuzných podstoupí Evie (Nathalie Emmanuel) test DNA… a objeví dlouho ztraceného bratrance, o jehož existenci neměla tušení. Její nově nalezená rodina ji pozve na okázalou svatbu na anglickém venkově, kde se nejprve nechá svést svůdným aristokratickým hostitelem. Když však odhalí zvrácená tajemství v historii své rodiny a znepokojivé úmysly skrývající se za jejich hříšnou štědrostí, promění se její návštěva v noční můru a boj o přežití. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (115)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Slabšie hodnotený horor som si pozrel iba kvôli Nathalie, pretože ju považujem za jednu z najkrajších a najsympatickejších herečiek súčasnosti a snáď sa niekedy lepším výberom úloh dostane do skutočne vysokej ligy. Ide ale teda iba vizuálny zážitok z jej vzhľadu a outfitov, pretože scenár ponúka niekoľko logických nedostatkov, priemerne kopíruje u konkurencie a aj koketovanie s feminizmom je tu skôr len preto, aby to akože bolo o niečom. Finále ponúkne jeden nepredvídateľný zvrat, avšak opäť sme pri scenári, pretože ten s ním naloží tak, ako by sa ani nestal. Kvôli Nathalie by som dal možno aj o hviezdu viac, ale ostatní sú tak nevýrazní, že ostanem "pri zemi". ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Najprv to začalo nádherne goticky a malo to niekoľko prvkov, ktoré mam na týchto filmoch rad a to hlavne ponurosť, len škoda, že tej nebolo viacej. Najprv sa mi zdalo, že pozerám krvavú nevestu 2, keďže sa napadne dej filmu podobal práve na krvavú nevestu. Ale to boli hlavne začiatky, potom si už ide svojou cestou i keď som tam spozoroval jednu či dve sceny pripomínajúcu scénam vo voskovom múzeu, čo bola asi len náhoda. Tak po technickej stránke je celkom slušný a aj po tej hereckej. Horšie je to už s gore stránkou, tá bola pomerne slabá a čo sa týka predvídateľnosti, tej je tu neúrekom. Dá sa povedať, že nič nove tu nie je, práve na opak, všetko je tu stokrát recyklované a tak aspoň pre mna to je nielen predvídateľné, ale hlavne nezaujímavé. Film ma určite neurazil, ale ani nenadchol, lebo nemal kvôli čomu. Slabé 3*. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ ste nevideli trailer, tak sa to celkom dá. Ten navodzuje dojem, že po zvrate sa tam budú celý film naháňať, pritom ten zvrat príde niekedy v 70.tej minúte, ďalšie veci z traileru sa dejú ešte po 80.tej minúte, a potom to skončí. A je to lightové a ohrané. Ale tiež pekne nasvietené, s áčkovou hudbou a má to atmosféru. A Nathalie je ako vždy nadpozemská, dychberúca, nestarnúca a nádherná. Mne ona stačila. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Letos ty filmy v kinech jsou těžká bída  a ani tenhle není lepší. Evelyn si udělá test dna a vyjde jí, že má jinou rodinu o , které nevěděla tak se potká s jedním příbuzným a ten je pozve k nim na svatbu. Tam zjistí, že jsou zde klany upírů a oni potřebují buď její krev nebo to, aby byla upír (to jsem zde nepochopil a není to ani vysvětleno). Bohužel je to nuda zhruba 50 minut se nic neděje a jen vyloženě čekáte na něco co zaujme pak se začne něco dít, ale taky se o žádné terno nejedná. Film nemá ani žádné pořádné vyúčtování 2 upírky se zabijou sami navzájem a hlavní záporák je nemastný neslaný, aby režisérka měla čím zaujmout tak zabíjí podřadné upíry což nikoho z letargie nevytrhne. Na horor   zde není takřka ani žádné gore jen jedna uřezaná ruka. Jediné co se zde dá pochválit je hlavní herečka a ta jedna družička (ta blondýna). 40 procent ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Remake “Svadby upírov” z 93 (robím si piču) je síce po vizuálnej stránke lepšie spracovanou zábavou, no taktiež treba dodať, že nie je nijak prevratnou záležitosťou, ktorá by v rámci žánru ponúkla mimoriadny hororový zážitok. Nejaké gore sa objaví, nejaká krv potečie, no všetkého je ako si poskromne. Akceptovateľný priemer aj vďaka kulisám .. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (9)

  • Walterovo (Thomas Doherty) priezvisko "De Ville" je slovná hračka na "devil". V modernej rumunčine je anglický preklad "Dracul" "diabol", čo ďalej naznačuje jeho skutočnú identitu ako Draculu. (molcan2)
  • V rozhovore pre Bloody Disgusting režisérka Jessica M. Thompson prezradila, že po uvedení filmu v kinách bude na VOD a streamingu zverejnený alternatívny zostrih s označením R. V druhej verzii je pridaných viac gore, násilia a nahoty, ktoré boli z kinoverzie odstránené kvôli ratingu PG-13. (molcan2)
  • Starý pár, ktorý sa po úteku Evie (Nathalie Emmanuel) zmocní, sa volá Jonathan a Mina Harkerovci, čo sú mená dvoch veľmi významných postáv knihy "Dracula". (molcan2)

Reklama

Reklama