Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joel Goodsen zůstává sám. Rodiče odjeli a nevrátí se dříve než za týden. Ještě nikdy neměl holku, a tak je jeho první starostí, aby nějakou s pomocí kamarádů sehnal. Jeden z nich zavolá prostitutku. Joel musí otevřít černošce s mužským hlasem a není to jeho první zkušenost se sexem, která ho deprimuje. Potíže totiž teprve začínají... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Han22 

všechny recenze uživatele

Tom Cruise zůstává sám doma a tak si pozve jednu prostitutku a spolu začnou rozjíždět podnikání. Napsaný to zní dobře, ale natočený je to bez nápadu, na komedii s minimem nějakých vtipných scén. Navíc Cruise tu vypadá a hraje jako totální ňouma, do komedií se opravdu vůbec nehodí. Potěší tak jenom věčná mrcha Rebecca De Mornay (na ty role má asi patent) a skvělý Joe Pantoliano. A také pár prvotřídních osmdesátek (In The Air Tonight od Collinse, Every Breath I Take od Police, Hungry Heart od Springsteena, všechno klasiky). ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

"Joel, every now and then, say What the f*ck. "What the f*ck" gives you freedom, freedom brings opportunity, opportunity makes your future." Osmdesátkový Tom Cruise je prostě nejlepší, navíc v námětu, který se mi líbí snad ze všech nejvíc (sex, prachy, erotika, cool Cruise, pěkný holky - Rebecca solidní 10/10, you name it. A celý tenhle námět podtrhuje dokonalý soundtrack, který posunuje tohle dílečko na zcela jinou úroveň, až bych řekl, že ty písničky a muzika úplně mění význam celého filmu k lepšímu. Příběhově to je originální a jednoduché, dobře se na to kouká a mě osobně to hned na začátku zaujalo, přesně tak, jak jsem očekával a pořádně mě to nepustilo ani po dokoukání. Cruisův tanec na Old Time Rock & Roll je legendární !!! Hold, dá se říct, že jsem na těchto 80's Cruisovkách naprosto závislej, je to moje guilty pleasure, a tady mi to tím cool vibem strašně připomíná Koktejl. Lepší 4* "My name is Joel Goodson. I deal in human fulfillment. I grossed over eight thousand dollars in one night. Time of your life, huh kid?" ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Fajn komedie.Ani jsem nečekal, že se budu bavit, tak jak jsem se bavil.Během sledování jsem si neustále říkal, jak bych řešil danou situaci já, kdybych byl na jeho místě.Tom Cruise se za těch 30 let ani moc nezměnil, jen má o trochu svalové hmoty a vrásek víc.Příjemná komedie na jeden večer, která vůbec neurazí. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Takove guilty pleasure se zacinajicim (Tom Cruise), ktery je presne stvoreny pro roli skolniho nymanda, kteremu rodice odjizdi pryc z domu a on je poprve v zivote sam doma. Shluk mnoha zabavnych udalosti, ktere se vymknou kontrole a vse jde od jedne k peti. Zivotni zkusenost k nezaplaceni a z mladika se stava dospelejsi jedinec. 70% ()

BrusVejn 

všechny recenze uživatele

Podmanivý film so skoro až hypnotickým soundtrackom. K tomu navrch parádny Cruise v jednej z jeho prvých rolí. Samotný príbeh nijak objavný nie je, ale sledovať mladého Joela ako sa osamotený doma dostáva do rôznych problémov a popritom sa za zvukov dokonalého soundtracku zamilováva do mladej prostitútky, má proste niečo do seba. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • Producent snímku si přál, aby Tom Cruise působil více jako teenager a aby proto kvůli roli shodil 5 kilogramů. (Monco)
  • Snímek se natáčel ve státě Illinois (zejména ve velkoměstě Chicago), ve kterém se také příběhově odehrával, což nebývá vždy tak časté u filmů. (Yardak)

Související novinky

Tom Cruise se vrací k Warnerům

Tom Cruise se vrací k Warnerům

10.01.2024

Když byl Tom Cruise ještě jednadvacetiletým mladíčkem, jeho průlomem byla role Joela Goodsena, jenž si ve filmu Riskantní podnik chtěl vyhodit z kopejtka. Ten vzešel ze slavného studia Warner… (více)

Reklama

Reklama