Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak vzhledem k tomu, že se tady jedná o parodii hlavně na Smrtonosnou zbraň i když tu jako tradičně najdete odkazy i na jiný akční pecky, tak očekávání byla nemalá a naštěstí nezklamala. Nutno uznat, že Estevez a Jackson jsou dobře obsazeni a stylisticky navíc ještě co nejvíc upraveni aby se podobali na Gibsona s Gloverem. Výsledkem je stará dobrá parodie klasickýho stylu u který je mi jenom trochu záhadou, že nezabodovala víc v kinech a tak z chystaného pokračování nakonec nic nebylo. Škoda.80% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* chtěl jsem si připomenout tuhle starší parodii a uvědomil jsem si při tom, že jsem ji vlastně nikdy celou neviděl a znám jí jen z pár ukázek. A buď jsem z parodií už vyrostl a nebo film stojí jen na pár vtipných scénkách, protože jsem se zase tak moc nebavil, i když má příběh hlavu a patu. Potěšilo mě, že se ve filmu objevilo i pár známých tváří v cameo rolích, které to osvěžilo, ale jinak není důvod pro další reprízu. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Parodie z dob, kdy se ještě tento typ filmu uměl točit. Neboť dostat do filmu Scottyho a Kirka ze Star Treku, Bruce Willise, Pepka Námořníka, Sylvestra Stalloneho, kanibala Hannibala, výtečně parodovat Základní instikt, vložit super scénu z Komanda, to vše na základě příběhu Smrtonosné zbrani - a zároveň aby to vše dávalo smysl, bylo vtipné a zároveň i akční, tak se ne vždy povede. A já musím přiznat, že pobaveně padám do křesla před výkony Esteveze a L. Jacksona a divím se, že jsem tak dlouho o tomto tak podařeném dílku neslyšel. Navíc film je prošpikován známými a úžasnými herci téměř na každém kroku. Neuvěřitelné, kdo všechno měl v tomto filmu štěk. Hudba: Robert Folk. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tak čo máš?“ – „Lupy, vši alebo len suchú pokožku, neviem.“ Paródia predovšetkým na buddy sériu Joela Silvera SMRTONOSNÁ ZBRAŇ, kde tradičné duo Gibson/Glover nahradil snaživý Emilio Estevez (MLADÉ PUŠKY) a vtedy ešte ani zďaleka hviezdny Samuel L. Jackson. Hoci je snímka prepchatá roličkami slávnych hercov (Charlie Sheen, Whoopi Goldbergová, Bruce Willis) a celkom podarenými vtipmi („Nič ste nevideli.“), zostáva skôr úsmevnou, ako vtipnou. Nevraviac o nedostatočnom rozpočte a pachuti béčka (trocha ako podobne ambiciózne, no v konečnom efekte priemerné MLČANIE ŠUNIEK). Dialógy sa však mimoriadne podarili („Ako chutí ľudské mäso?“ – „Ako kura.“). ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

tak o tejto paródii som až do jej náhodného zhliadnutia nevedel, a prekvapilo ma to - jednak to, že som o takej skvelej paródii nevedel, jednak, že nie je až takou "slávnou" paródiou aj napriek množstvu cameí známych hviezd. pri hodnotení treba brať do úvahy špecifiká tohto zvláštneho žánru a ak človek tieto špecifiká a znaky ovláda a pozná, akceptuje a oddá sa len čistej zábave, musí uznať, že Nabitá zbraň je naozaj VYNIKAJÚCA PARÓDIA - asi najlepšia akú smo videl. Bavil som sa ako malý, normálne som našiel svoje kultové dielo tohto inak podivného žánru. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Během výměny pořekadel mezi generálem Mortarsem a McCrackenem je řečeno "Life is very short and there is no time for fussin' and fightin', my friend!" ("Život je krátký a není čas
    na křik a boj, příteli můj".). Jedná se o text k písni Beatles We Can Work It Out. (HellFire)
  • Emilio Estevez a Charlie Sheen, který se ve filmu také objeví, jsou ve skutečnosti bratři. (Ryšty)
  • Bruce Willis není uveden v titulcích na začátku ani konci filmu. (korbitch22)

Reklama

Reklama