Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Viete si predstaviť, čo by sa asi stalo, keby ste si dali na seba tričko s americkou zástavou a vybrali sa niekde do bohomzabudnutej osady v Pakistane, ktorú ovláda Taliban? Zrejme by vám hneď niekto podrezal hrdlo. A čo by sa asi tak stalo, keby ste prišli medzi futbalových fanúšikov Slovana Bratislava v drese Spartaku Trnava? Pravdepodobne by ste prišli o niekoľko zubov. Alebo čo keby tak nejaký černoch zablúdil na zraz členov Ku-Klux-Klanu? Určite by ho zlinčovali. No a čo spravím ja, seriózny nadšenec horrorovej tvorby, z debilnou paródiou, ktorá sa snaží primitívnym spôsobom strapňovať kultové scény zo známych horrorových filmov? Označím to ako odpad! ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 2 (2001) aneb 2x více nechutností a 2x méně vtipu. Tenhle film už začíná býti pěkně smrdutým hovínkem. Připadal někomu zvracející kněz vtipnej?? Mně ne. Odporná splaška těch nejhorších "vtipů" vycucaných z prstu toho odporného kuchaře ze zámku! Parodie hodná zatracení, bez vkusu, jen nashromáždění nechutností všeho druhu a to nikdy film vtipným neudělá. ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Opäť crazy paródia na horory (ale nielen na horory) so značným množstvom vtipných hlášok a situácii. Mne raz od času nevadí úplne vypnúť pri takomto druhu komédie a ak sa ešte jedná o paródiu na známe horory, aspoň si zaspomínam. Tá úvodná scéna filmu z Exorcistu bola vynikajúca. Väčšinu filmu som sa bavil a smial, preto 4*. Len asi vo filmoch Scary Movie sa môže stať aby tráva fajčila toho černocha Čmouda a ako si to Poltergaist rozdáva s Tori Spelling pekne do úst, atď... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Až asi na 3-4 povedenější fórky jde o velkou porci neoriginality, nevkusu a trapnosti. Hlavně úvodní sekvence, v níž se "paroduje" Vymítač ďábla, tak to je samotný vrchol hnusu. Bratři Wayansové zkrátka neznají pořekadlo "V nejlepším přestat" a po relativně ucházející jedničce tentokrát natočili paskvil, jenž se místy zvrhává v parodii na film jako takový. Perličkou pak je účast dvou hvězdiček z TV seriálu Beverly Hills 90210. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce je to už jenom série vulgarit, hnusáren a totálně nekorektního humoru, založeného na posmívání se lidem s různými vadami. Citace pro představu: Buddy: "Jsi v pořádku?" - vozíčkář Dwight: "Necítím nohy. Ááááááh! Necítím nohy." - Buddy: "Tos necítil nikdy." - vozíčkář Dwight: "Jdi do hajzlu." ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • Basketbalová taneční scéna je parodií na tehdy velmi populární reklamu od firmy Nike. (Stocki)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama