Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

MáŠa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle fakt ne, bývám nad věcí a těmhle parodiím dávám běžně třeba o 2 hvězdy víc, než je průměr, ale tenhleten what-the-fuck film nedostane ani jednu. Viděl jsem asi prvních 15 minut a bohatě mi to stačilo, a to už sem s tim bojoval od první scény. To bylo takové to "ježiš, to je trapný", ale tak snad se to rozjede, ty trailery vypadaly celkem vtipně. "Tak se aspoň podívám, jestli je to fakt nejhorší film všech dob." Ne, neměl jsem na to už sílu, zkoumat, jestli je to fakt tak mizerný film. Tohle je taková neskutečná rychlokvaška, kde si někdo myslí, že stačí jen přehrát znova nějakou scénu z jiného filmu, najednou v ní odkázat na nějakou současnou celebritu, nebo tam udělat nějakou fekální pointu, která ani nefunguje, a diváci budou u vytvžení. Pěkný hov.., diváci spíš budou nasr... Jestli jsem dokázal najít nějaká pozitiva na nějakých filmech jako Epic Movie, tak tady fakt něco podobného nehrozí. Tenhleten trend, kdy se třeba ve scéně z pravěku používá notebook s odkazem na nějaký současný fenomén oblíbený mezi teenegery, je fakt cesta mimo. ()

moviesfan odpad!

všechny recenze uživatele

V parodiích bývám často vyjímka a ne všechny odsuzuji odpadem. Přes veškerá varování jsem neodolal a pustil jsem si Disaster movie. Po pár minutách jsem si říkal, proč jsem protentokrát neuposlechl. Film jednoznačně nebyl vtipný ač se o to tvůrci usilovně snažili. Nejenže byl snímek nudný, ale především trapný. Popravdě jsem se zasmál asi dvakrát. Že by z nouze? ()

Reklama

draggo 

všechny recenze uživatele

Hodnocení tradičně nechápu. Já jsem se bavil od začátku do konce, tenhle typ parodie (co nejvíc známých snímku poslední doby + americké hvězdičky) mi prostě sedne. Už začátek s Amy Winehouse je fajn, ale ta narozeninová párty ve stylu HSM s fragmenty spousty dalších filmů a účastí tolika "hvězd" zkrátka nemá chybu. Ale ani po výborné HSM like písničce nás tvůrci nenechají vydechnout, protože přichází Hannah Montana! Pak už začíná zběsilá jízda ve které perodované filmy ani nestihnete počítat. To už ale přichází čipmankové se svými songy a hrdinným útokem. Útok je to tedy hlavně na moji bránici. Ale vrchol filmu přichází až se závěrečnou písničkou, která je jednoduše dokonalá :DDD. samozřejmě, má to pár slabších míst a pár nevyvedených fórků, ale jako celek je to nehorzná prdel a podle mě zatím nejlepší počin dua Friedberg/Seltzer. /viděno na PC (DVDrip): 85% a 4*/ ()

jonyyy odpad!

všechny recenze uživatele

Popis prvních patnácti minut. Hlavní hrdina spadne obličejem do obřího hovna, pak na něj minutu v kuse říhá nějaká hnusná ženská. Pak má hlavní hrdina oslavu, kde do punče chčije bezdomovec. Během dalších pěti minut někdo hodí na Justina Timbrlejka posrané slipy, asi v půce si kámoš hlavního hrdiny rozetře po celým xichtu hovno. A takto to pokračuje furt dál. Jedno se musí ale uznat, vždycky šlo dobře poznat koho zrovna parodujou, dvojníci byli dobří. Hlavní ženská hrdinka v těch jejich oranžových šatičkách to utrpení udělala trochu snesitelnějším. Tak za ni a závěrečnou I fuck písničku 10% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

odpad! či 5*? Tohle je fakt děsnej film ale prostě jsem se díky demencí tvůrců naprosto smál. Tvůrci se snažily nacpat do filmu všechny novější blockbustery ale bohužel většina je děsně nevtipných a špatných. Film je špatný jako celek ale u něčeho jsem se i zasmál. Vampires suck je prakticky jen o Shitlingu a je zábavný. Takže je to takový důkaz že parodie mají být o jednom filmu. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Film byl nominován na šest Zlatých malin, a to v kategoriích nejhorší kamera, nejhorší herečka (Carmen Elektra), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Kim Kardashian), nejhorší režie, nejhorší scénář a nejhorší prequel nebo rip-off. Herečka Kim Kardashian komentovala svojí nominaci na Zlatou Malinu slovy: "Je to čest být jen nominována." (Terva)
  • Na jednom z plakátů je vidět Socha Svobody. V samotném filmu se však neobjevuje ani na vteřinu. (t.mon)
  • Dátum, kedy vo filme zanikne svet, je totožný s dátumom vydania filmu. (rador)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama